Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague 2025/2026 Sezonu  (Okunma sayısı 10364 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ankette "kazanırız" diye işaretlerdim ama "kaybederiz" diyenleri çok iyi anlıyorum...
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague 2025/2026 Sezonu
« Yanıtla #61 : 03 Ekim 2025, 11:01:26 »
Real Oly maçının ilk 3 çeyreğini izleyebildim. Real adım adım geri geldi. Kazanacaklarını hissettirdiler. Real geçen seneki bitik Real değil... Oly bildiğimiz Oly!
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2025, 11:05:20 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #62 : 03 Ekim 2025, 11:27:20 »
Partizan Milano maçının son 48.saniyesinde Partizan 80-75 önde iken Milano hücumunda Bolmaro koşarken kendi kendine takılıp düştü. Bu pozisyonda Partizan'dan  J.Parker'a faul çıktı ve Parker 5.faulle kenara geldi. Ardından Bolmaro, serbest atıştan ilkini sokup ikinciyi kaçırdı. Aldıkları ribaund sonucunda Marko 2 sayı daha bularak farkı ikiye indirdi. Partizan hücumunda sayı bulamazken son top Milano'ya kaldı. Son 5 saniyede topu alan Marko, son saniyede üçlük denedi ve isabeti bulamayınca Partizan 80-78 kazanmış oldu. Şayet Marko üçlüğü bulsaydı o salonda neler yaşanırdı kestirmek zor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
geçen seneki oradaki maçı sertlik,  sırtı dönük oyunlarla ve tempoyu ayarlayarak kazanmıştık. topun değerini bilerek oynamamız lazım. bu kısımda biraz sıkıntımız olabilir. bu maçta patlayacak mıyız? bakalım. yukarıda yazdıklarımı yaparsak gene alırız. yapmaksak bilemedim. 

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #64 : 03 Ekim 2025, 11:40:52 »
Marco'ya son top kullandirilmayacagini ogrenememisler daha demekki.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Zalgiris'in kadrosuna bakıyorum da; Deseler ki kimi kiminle değişmek istersin? İsteyebileceğim tek isim Moses Wright.  Bence Bacot yerine de, Birch yerine de olabilirdi. Yaşı da daha 26.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Zalgiris'in kadrosuna bakıyorum da; Deseler ki kimi kiminle değişmek istersin? İsteyebileceğim tek isim Moses Wright.  Bence Bacot yerine de, Birch yerine de olabilirdi. Yaşı da daha 26.
Francisco da iyi giderdi.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Savunmamiz berbat durumda sezon başı anlasilabilir bir durum. Savunmanın oturmasi zaman gerektiren bir durum. Demirbaş oyuncular sağlıklı olsun da yenilgi çok ciddiye alınacak bir durum olmaz. Sezon uzun.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
zalgiris ne dilese oldu nerdeyse. ekstra şutlar, şans anları, bizim kötü oyunumuz vs her şeye rağmen son anlarda biraz mantıklı kalsak kazanıyoduk.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Tarık hiç katkı veremedi

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Melli bomboş üçlüğü soksa uzuyordu, 1/6 üçlükle oynadı. Baldwin'in emeğine yazık oldu.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Bonzie 2.yarı oynamadı galiba hiç

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Zalgris ve Baskonia deplasmanlarının en güzel yanı ne kadar defon varsa saçmaları ortaya. Baldwin'in 36 sayısı bugün ne kadar kötü bir basketbol oynadığımızın ilk elden göstergesi. Hayat ilginç, geçen yıl sorsalar "kadroda en güvenmediğin oyuncu kim" diye Wilbekin'i bile es geçip Baldwin derdim. Geldiğimiz noktada ise en güvendiğim oyuncu. Tucker ağbi Avrupa basketbolu ile tanıştı, güzel oldu. Tarık geçtim maça gelmeyi, sezonu bile açmamış henüz, bir an önce toparlaması lazım. Hall ve Melli her zamanki gibi çok gayret sarf ettiler ama olmadı.

Bazen maçın başından itibaren hissediyor insan, ne yapsan ne etsen o gün maç kazanamayacağını. Herifler üçlük denedi, potadan sekip bir metre yükselen top içeri girdi, yarım saniye geçmedi ki Brandon Baston rakip sahaya koşayım derken Baldwin'in ayağına bastı ve sakatlandı. Ne desek boş, bununla kalır inşallah.

Anna Panther bildiğimiz gibi. Erkek olsa şurada sağlam döşencem ama yazmıyorum. Bir pozisyon var üç atış vermediği, bize karşı en az 10 atış var böyle üç atış çalınan. Tamam anlıyorum, biraz da oynanan basketbol ile ilgili ama rakibe 27 faul atışı imkanı verirken bize 10 atışa müsade etmek nedir ya bir basket ile biten maçta. Avrupa şampiyonu apoleti taşıyorsun, yine saygı görmüyorsun...

Bir buçuk, iki ay böyle gideriz. Mühim olan evdeki maçları kazanmak. Önümüzdeki dört maçın İstanbul'da olacağını göz önünde bulundurursak takım daha fazla bir arada idman yapma fırsatı bulacaktır.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
bu sezona dair şu ana kadar beni rahatsız eden şey tofaş ve zalgiris maçlarını kaybediş şeklimiz. geçen sezon böyle kötü oynadığımız maçları kazanma noktasına getirince kazanıyoduk. 1 haftada gelen bu 2 mağlubiyet biraz canımı sıktı ama toparlarız. düzen içinde hiç hücum edemedik bugün, hall ve tucker çok etkili olmayınca oyun planımız sekteye uğradı. top yönlendiriciler bu takım için çok kritik. umarım wilbekin iyi döner, dönemezse ve boston’dan da topu yere vurma konusunda çok katkı alamazsak ne olursa ne olmaz mccollum gibi bi fırsat transferi kovalarım yine de ben olsam.
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2025, 22:21:00 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Melli bomboş üçlüğü soksa uzuyordu, 1/6 üçlükle oynadı. Baldwin'in emeğine yazık oldu.

Ağbi öyle yazmışsın ama iki gün önce 24.30, bu akşam ise 26.30 civarı sürelerse sahada kalmış. Melli'nin süresi 20 dakikayı geçmemeli. Geçince de böyle maç sonunda verim alamıyorsun ki yaptığı görünmez işlerle maçın bu noktaya gelmesinde etkili olan isimlerden birisi de Melli idi. Kullandığı şutların büyük bölümü elinde kalan toplar. Melli'den ziyade Jantunen'den çok katkı gelmedi bugün.