Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague 2025/2026 Sezonu  (Okunma sayısı 11775 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Baldwin'in smaci neydi oyle. Yilin smaci. Inanilmaz.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
hocanın yaptığı bazı denemeler olmasa çok daha önceden kopardı maç, ama bunun için hocayı eleştirecek değilim. sezonun ilk maçı deneme yapmayacak da ne yapacak. geçen sezonun tersine sahada tek top yönlendirici kaldığımız anlar oldu, o anlarda paris dengeledi oyunu ama ne zaman ki baldwin-hall-tht üçlüsünden en az ikisi sahada oldu iki takım arasındaki fark da ortaya çıktı. kazanmak önemliydi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Maçın kırılma anında Melli başkan imzasını attı yine. Datome ve Melli gibi isimleri şu forma ile izlemek büyük lütuf gerçekten. Yıllanmış şarap tabirinin tam karşılığı...

En büyük korkum Baldwin - Tucker ego savaşıydı. Baldwin beni -olumlu anlamda- çok şaşırttı. Takım için oynuyor, 10 asist en büyük kanıtı. Maşallah, nazar vesaire...

Ve Devon Hall. Performansı bir tarafa takımın tutkalı rolünü üstlenmiş. Ne mutlu ki almışız.

Tucker ağbi Saras'ı dinlerse ve Hall ile Baldwin bugünki gibi ona yardım ederlerse euroleague'in tarihine geçer diye düşünüyorum.

Diğer iki çaylağımızın zamana ihtiyacı var, sudan çıkmış balık gibiler.

Akıbet ne olur bilmiyorum ama euroleague tarihinin en seyredilesi ve en sempatik kadrolarından biri olabiliriz. Sabredip tadını çıkarmak lazım diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague 2025/2026 Sezonu
« Yanıtla #48 : 02 Ekim 2025, 05:44:15 »
Hapoel ve dubai ilk maclarda gosterisli bir acilis yaptilar. Ozellikle hapoel yepyeni bir takim olmasina ragmen barcayi cok rahat gecti. Bir kac mac daha izlemek lazim. Micic cok itin gotune sokuldu ama eski formuna biraz olsun yaklasirsa hapoel ile ilgili farkli seyler konusabiliriz.

Micic bence cok is yapar, zamamanindaki shved gibi. Ama 18 milyonluk kontrat kadar katki verir mi? soru bu bence.
Bu sene Hapoel de, Dubai de dengeli takimlar kurdular. Ozellikle Hapoel gecen sene Paris in yaptigini yapabilir. Ama Dubai nin uzun maratonda nefesinin yetecegini sanmiyorum. Tabi Ocaga dogru bir iki ekleme yaparlarsa hikaye farkli olabilir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
Maçın kırılma anında Melli başkan imzasını attı yine. Datome ve Melli gibi isimleri şu forma ile izlemek büyük lütuf gerçekten. Yıllanmış şarap tabirinin tam karşılığı...

En büyük korkum Baldwin - Tucker ego savaşıydı. Baldwin beni -olumlu anlamda- çok şaşırttı. Takım için oynuyor, 10 asist en büyük kanıtı. Maşallah, nazar vesaire...

Ve Devon Hall. Performansı bir tarafa takımın tutkalı rolünü üstlenmiş. Ne mutlu ki almışız.

Tucker ağbi Saras'ı dinlerse ve Hall ile Baldwin bugünki gibi ona yardım ederlerse euroleague'in tarihine geçer diye düşünüyorum.

Diğer iki çaylağımızın zamana ihtiyacı var, sudan çıkmış balık gibiler.

Akıbet ne olur bilmiyorum ama euroleague tarihinin en seyredilesi ve en sempatik kadrolarından biri olabiliriz. Sabredip tadını çıkarmak lazım diye düşünüyorum.

Turkiye ye gelmis en profesyonel, saha disi ve saha ici en onemli bir kac oyuncu dersen Datome ve Melli yi hep ilk 10 a koyarsin... Fonteccio da geleydi colson yerine .... ah ulen ah

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
İlk maç olması nedeni olabilecek en iyi rakibin Paris olacağını düşünüyordum ve düşündüğüm gibi de oldu. Tabi burada Tucker'ın beklenmeyen performansını da unutmamak lazım. Paris, her ne kadar geçen yılki kadrosundan kayıplar yaşasa da oyun ve anlayış olarak bir şey kaybetmemiş. Görünen o ki yine çok canlar yakacaklar.

Bize gelince; Nıgel ve Gudurç'in gitmesi, özellikle Baldwin ve Hall üzerinde epey bir etki etmiş gibi. Onlardan gelecek asist ve sayıları telafi etmek için ayrı bir gayret gösterdiler sanki. Onlara Tucker'da eklenince geçen yılki şampiyon takımdan bir şey eksilmediğini görmüş olduk. Tabi burada Melli'nin hakkını da teslim etmek gerek. 3. çeyrek sonu maçı altın tepsi ile bize sunarak "buyrun bundan sonrası size kalmış" dedi.

Şu anda ne Bacot, ne de Boston. Takıma katkı yapmasını beklediğim en önemli iki isim Tarık ve Jantunen. Bu maçta ikisi de gayretli olmasına karşılık biraz tutuklardı. Ama zamanla ikisi de istenilen seviyeye geleceklerdir. İşte o zaman korksunlar bizden. Bir de Bacot, Boston ve Onuralp hatta Wilbekin katkı vermeye başlarlarsa geçen yılki gibi bir peri masalının ortaya çıkması sürpriz olmaz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Hepimizin gördüğü güzel oyun ve setleri yazmaya gerek duymuyorum. Oyunun genelinde keyif veren, spectacular hareketlerle coşturan takım için gerekenler söylenmiş. Dikkatimi çeken en önemli nokta, uzunlardan gelecek yay gerisi yüzdeli şut ritmi. Dün akşam Jantunen takılınca, Melli devam etti ve işi çözdü. Bu sene zorlanacağımız nokta; kısalar için orta mesafeyi ve potaya penetre etmeleri için alan açmamız gerekiyor, eğer uzunlarımızdan istikrarlı şut katkısı almazsak, zorlanırız. Sertaç gitti, 4.5 numara konuşulması bundan dolayı sanıyorum. Bu anlamda, Tarıkve Colson 4 numara oynamaları ve şut yüzdeleri de alan açmamızda etkili olacaktır.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
03 Ekim 2025 Cuma günü saat 20:00 de Zalgirio Arenada, deplasmanda haftanın 2. maçına çıkıyoruz. Maç SSport Plus da yayınlanacak.
Maçın hakemleri; Ilija Belosevic, Jakub Zamojski, Anne Panther.

Sert maç olacak, Monaco deplasmanından galibiyet alarak geldiler. Belki şu an EL'de bizi en iyi bilen, tanıyan coach (Tomas Masiulis) ile karşımıza çıkacaklar.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2025, 09:52:42 Gönderen: friend-chip »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bizim ekip sanki Pana'ya özel panzehir olarak kurulmuş gibi. THT-Hall-Wade-Tarık hatta potansiyelleri olan ama bu seviye için zamana da ihtiyacı olan BBJ ve Onuralp. Mevkisine göre size olarak büyük, kulaç açıklığı, atletizmi üst seviye bir ekip.

F4 gibi büyük maçlarda Sloukas sahada kalamıyor derken bir de Shorts geldi Pana'ya. Shorts-Nunn-Sloukas zor kalır bizim ekibin önünde.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Monaco maçında %48 ile üçlük atmışlar. Bizim maçta da benzer isabet bulurlarsa işimiz zor ama aynı isabeti bulacaklarına ihtimal vermiyorum. Yine de geçen maçın etkisi ile bol bol üçlük deneyeceklerdir. Burada girmeyecek topları çok iyi kovalamamız lazım. Ribaund üstünlüğünü alırsak skor üstünlüğünü, dolayısı ile maçı da alırız.

Bu arada koçun eski yardımcısının Zalgiris 'in başında olması da enteresan olacak.  Saras ı çok iyi tanıması onlar için bir avantaj olabilir.
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2025, 13:55:49 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Bizim ekip sanki Pana'ya özel panzehir olarak kurulmuş gibi. THT-Hall-Wade-Tarık hatta potansiyelleri olan ama bu seviye için zamana da ihtiyacı olan BBJ ve Onuralp. Mevkisine göre size olarak büyük, kulaç açıklığı, atletizmi üst seviye bir ekip.

F4 gibi büyük maçlarda Sloukas sahada kalamıyor derken bir de Shorts geldi Pana'ya. Shorts-Nunn-Sloukas zor kalır bizim ekibin önünde.

doğru bir strateji, sonuçta oly ve pao ciddi yatırım yaptılar hedef bu rakipler olmalı, gergin de zamanıdna efeste obradovicin antitezi olan bir takım kurmuştu oradan yürüdü gitti takım mici ve larkin ile, ama shorts iyi savunabilir miyiz bilemiyorum hucumda onun defansif zaafiyetini kullanabiliriz çok hızlı pust

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz

Pana işi atletizm ve hıza evirdi. Cedi, Nunn, Shorts, aldıkları zaman hızlı olmak istiyorlar. Bizde onlar kadar olmasa da Wilbekin ve Baldwin hız işinde fena değiliz. Ama bizde bir "size" var ki, THT nin, Shotrs karşısında bire birinde Shorts nereye savrulacak ya da nasıl hücum faul kovalayacak, merak edilesi bir konu...

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague 2025/2026 Sezonu
« Yanıtla #57 : 02 Ekim 2025, 22:02:04 »
partizan milano maçı gözleri acıtıyor,ikinci çeyrekte 2 dk da karsılıklı 3 top kaybı ve ılk 2 dakıkada sayı yok

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
Pana işi atletizm ve hıza evirdi. Cedi, Nunn, Shorts, aldıkları zaman hızlı olmak istiyorlar. Bizde onlar kadar olmasa da Wilbekin ve Baldwin hız işinde fena değiliz. Ama bizde bir "size" var ki, THT nin, Shotrs karşısında bire birinde Shorts nereye savrulacak ya da nasıl hücum faul kovalayacak, merak edilesi bir konu...

Uzun maraton olacak bu sene. Pao kadar derin değil kadromuz. Yaş ortalamamızı bilmiyorum ama özellikle pota altında çok yaşlıyız. Onlar gibi oyunu hızlandırmak bize uymaz sanki. Dönem dönem 4 kısa oynarken belki olabilir, yada o meşhur aranan 4buçuk bulunursa olabilir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Uzun maraton olacak bu sene. Pao kadar derin değil kadromuz. Yaş ortalamamızı bilmiyorum ama özellikle pota altında çok yaşlıyız. Onlar gibi oyunu hızlandırmak bize uymaz sanki. Dönem dönem 4 kısa oynarken belki olabilir, yada o meşhur aranan 4buçuk bulunursa olabilir.
Pota altı yaş ortalamamız;
Bango dahil ort: 28,6  /  Bango hariç ort: 29,3

Jantunen 25
Melli 34
Bacot 25
Birch 33
Bango 26

--------------------------------------------------------------------------------------------

Biz atletizm ve hız konusunda Paris karşısında geçen seneki kadroyla, o sınavı verdik aslında. Geçen seneden, yaş ve hız konusunda geri değiliz bence, hatta belki bir tık daha iyi olabiliriz. Elbette uzunlarımızın bazıları böyle bir tempoyu uzun süre kaldıramazlar, form dalgalanmaları beklenebilir. Bunun yanı sıra, hız konusunda bazı oyunlarda uzunların koşmasına bile gerek kalmadan kısalarımız karşı potaya akarlar kanısındayım. Ribauntu çeken, imkan varsa koşuyor zaten. Bango nun sakatlığı bu anlamda bize negatif etki etti. Ayrıca, iş Play off ve F4 e gelince istediğin kadar geniş kadron olsun, 8 kişilik rotasyonla oynuyor Ergin Ataman. 

Kısaca anlatmak istediğimi özetlersem; Pana son şampiyona karşı kısalarda hızını arttırmayı ve dripling ile kendine ek özellikler eklemeyi seçti kanısındayım. Biz ise fizik kalite ile upgrade olmayı seçtik. Sonuçta biz rakiplere panzehir olmayı başardık geçen sene. Şu an ki durumumuzu daha güçlü hale getirmek bizim adımıza mantıklı olan durum. Bu yıl bizi alt etmek isteyenler değişmek ve oyunlarına ilave bir şeyler eklemek zorunda. Bir de hız konusunda henüz, Wilbekin/ BB Jr kendilerini göstermek için fırsat bulamadılar. Ama bulacaklar.