Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague 2025/2026 Sezonu  (Okunma sayısı 10348 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu siktimin dangalaklarina neden her sene sahamizda rahat rahat yeniliyoruz. Tez konusu yemin ediyorum. Gizli bir anlasmamiz falan mi var adamlarla acaba.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Psikolojik üstünlük kurdular evimizde herifler.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Hayatımda izlediğim en kötü basketbol olabilir.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
Rezalet bir şey izledik. Ligde galibiyeti olmayan 2 takımdan birisine birde 6 eksikleri varken kendi sahanda ne olursa olsun ezilmezsin. Kaybetmenin de bir adabı var

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
O kadar ama o kadar kötüyüz ki rezâlet oynayan, sayısız top kaybı yapan Kızılyıldız ilk yarıyı 13 sayı önde kapattı, düşünün inanılmaz korkunç durumumuzu. Başka takım olsa şu Kızılyıldız'ı ilk yarı 15'e, bizi de 25'e yatırırdı. İlk defa basketbol izleyen birisi olsa basketboldan soğur ve ''bu mu len basketbol, ne iğrenç bir oyunmuş'' falan derdi.

Koskoca 20 dakikada 30 sayı bulabildik, onun da 18 sayısı serbest atıştan:) İbo bi ara savunmada gayretli olduğumuzdan falan bahsetti ki Allah taş yapar, ne gayreti. Öyle kötü bir Kızılyıldız vardı ki iyi savunma yapar görünmemizi sağladı.

Allah yardımcımız olsun, böyle oynamaya devam edersek, bir de Kızılyıldız toparlarsa, 40 sayı farkla kaybederiz maçı. Ama ben toparlayacağımızı ve reaksiyon göstereceğimizi düşünüyorum. Alırız bu maçı, rakip berbat çünkü.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Süre dolmak üzereyken 4 faullü Melli'nin yaptığı salakça faulle gelen 2 sayı kırılma anı oldu maalesef.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Melli-Birch ikilisi maçı toplam 3 sayı ile bitirdi.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
İlk 3 periyot sırayla 17-13-18 attık son periyot 33 attık

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Takım uzunsuzluktan geberiyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Takimda hic bir buyuk takim havasi yok. Takimin lideri kim belli degil. Valla acikcasi tamamen bir sira takimi goruntusu veriyoruz. Ilk kazandigimiz paris maci dahil ne oymadigimiz belli degil. O mac da melli ile cozulmustu. Çorba gibi bir takimiz ya. Saras'in isi acayip zor bu takimla.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Colson sonlara doğru ne attiysa girdi de kardeşim maçın baslarinda da bir şeyler görelim ürkek tavuk gibiydin. Oyunculara kabahat bulamayacağım yureklerini cabalarini gördüm kötü şut performansı, sakarliklarimiz, oyuncularin birbirine adaptasyonu bütün olumsuz faktörler bir araya geldi. Gün geçtikçe daha iyi olacağız.

Çevrimdışı kalimantan96

• Üye
  • Yer: Cenevre
    • utkueroglu
Gecen sezon baslangicinin bir kopyasi gibi, ne oynadigimiz belli degil, gecen sene Nigel’in aldigi sene basindaki birkac maci cikip alacak oyuncu eksikligi yasiyoruz. Bu arada istatistikleri tutanlar vardir ama herhalde evimizde 3.kez ust uste Kizilyildiz’a yenilisimiz; ki ilk imisinde fark yemistik.
Duzelecegimizi dusunuyorum ama duzelene kadar cok kayip vermezsek iyi olur tabi

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Takım geçen haftaki Zalgiris maçından hiç ders çıkarmamış. O maçta çemberi koruyamadığımız için adamlar elini kolunu sallayarak sayı bulmuşlardı. Bu maçın ilk yarısı da benzer şekilde geçti. Adamlar pota altımızda adeta cirit attı. Savunma yapamadığımız gibi hücumda da hiç üretken değildik. Koca ilk yarı boyunca doğru düzgün bir hücumumuz yoktu. Birebir zorlamalar, top kayıpları, çember altından kaçırılan atışlarla rezalet bir basketbol izledik.

3.çeyrekten itibaren biraz mücadele etmeye başladık ama burada da skor avantajını elinde bulunduran Kızılyıldız, sakin kalarak bu avantajını maçın sonuna kadar sürdürdü.

Bu yenilgi asla 3 oyuncumuzun sakatlığı ile izah edilemez. Başta Tarık olmak üzere bu uzun rotasyonu ile işimiz var.  Umarım Saras'ın istediği şu 4.5 numara biran önce bulunur.

Evet, daha sezon başı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Erken yenen tokatlar iyidir... Silkinme zamanı.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
çok dile getiren görmedim hiçbi yerde ama bence bu maç bizim uzundan daha fazla kısaya ihtiyaç duyduğumuzu gösteren bi maçtı. paris maçından sonra da yazmıştım sahada tek top yönlendiriciyle kaldığımızda problem oluyor diye, dün de öyle oldu. bizim sahada 3 kısayla bulunmamız gerekiyor. özellikle de kilit anlarda. wade, tht ve hall ayrı ayrı değerli oyuncular ama ekleme lazım bence.