Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 37390 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Valla linçlenmeyeceksem Carsen Edwards geri gelsin isterim. Hatta yanına Nadir Hifi'yi de isterim ;D

Düşünsenize Saras bunları düzen içinde tutarsa ve sisteme adapte ederse neler olur:)
İki oyuncuya da her iki günde bir Acıbademde ziyaretlerine giden çok olur. Travmoloji birimi, kat 3 oda 205! Saras hocam'ı Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıklarına göndermiyorum  ;)
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2026, 18:27:41 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
İki oyuncuya da her iki günde bir Acıbademde ziyaretlerine giden çok olur. Travmoloji birimi, kat 3 oda 205! Saras hocam'ı Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıklarına göndermiyorum  ;)

Ne biliyorsun belki ikisini de döve döve adam eder Saras ;D

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #707 : 22 Ocak 2026, 23:21:24 »
Hayatımda ilk defa Ergin Ataman kazansın istiyorum. Bu bit eniklerine yüz veren dünyanın Allah belasını versin.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Ne biliyorsun belki ikisini de döve döve adam eder Saras ;D

O üçüne bir şey olur mu bilmiyorum da bizim en az 20 maçı içeren bir süreç kapsamında Zanax türü bir ilaca ihtiyacımız olur.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #709 : 23 Ocak 2026, 00:10:37 »
Hayatımda ilk defa Ergin Ataman kazansın istiyorum. Bu bit eniklerine yüz veren dünyanın Allah belasını versin.
Al benden de o kadar

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #710 : 23 Ocak 2026, 00:36:19 »
Al benden de o kadar

Bomboş üçlükleri kaçırdı sığırlar.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #711 : Bugün, 01:19:36 »
Güzel haber, Partizan yendi Hopoel'i uzatmada. Ne yapıp edip yenmeliyiz Efes'i Barcelona - Olympiakos maçının olduğu haftada. Sonrasında zor bir fikstür bizi bekliyor.

Edt: Özete baktım, cidden olmayacak işler olmuş. Hatta Hopoel'i galip getirmeye de çalışmışlar ama olmamış.
« Son Düzenleme: Bugün, 03:26:53 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #712 : Bugün, 14:53:09 »
Fatih Dilber’i ve Utkan Şahin'i dinledim. Fenerbahçe blok yapma ve rakibe top kaybı yaptırma noktasında son sıralarda euroleaguede. Buna karşın rakiplerine en düşük yüzde ile ikilik ve üçlük attıran, rakiplerin en az asist sayısı bulabildiği takımmış. Oyuncuları da tek tek ele aldılar, bireysel anlamda savunması iyi olan üç adam var; Melli, Birch ve Hall. Hadi isteyince biraz da Baldwin. Geri kalan oyuncularımızın tamamı savunmada defolu oyuncu tipi.

Lafı şuraya getireceğim. Saras ile üç yıllık kontrat yapmak büyük iş. Yazdıklarıma göz atanlar fark etmişlerdir Guduric’in gönderilmesine ne kadar karşı olduğumu ki manevi oğlum olduğunu yazanlar da olmuştu, o Guduric belki F4’ün kıyısından dahi geçemeyecek bir daha. Şuna bağlayacağım; aynı Obradovic dönemi gibi Saras bizde olduğu müddetçe zeki oyuncular, şampiyonluk görmek için bir şeylerden feragat edebilecek oyuncular bizi tercih edecekler. De Colo gibi bu işlere doymuş adam bile son kez yaşamak için bunu aile düzenini falan bozup bize geldi beş aylığına. Keza Silva öyle. Fenerbahçe Obradovic sonrasında cazibesini kaybetmişti. Saras ile tekrar cazibe merkezi haline geldi. Tucker'ın yaptıkları ve yapabilecekleri de NBA sularında gark olan Amerikalıların ilk adresi yapabilir bizi ki tüm iyi niyeti bir tarafa Tucker'ın performansında da ciddi bir Saras dokunuşu var.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #713 : Bugün, 15:44:04 »
Renktaşlar bir sorum olacak. Gördüğüm kadarıyla son iki yıldır deplasman tribünü uygulaması var euroleaguede, belli ki bu konuda bir düzenleme yapılmış, dolayısıyla deplasman maçlarına bilet bulmak kısmen kolaylaşmış. Bunun için kulübe başvurmak gerekiyor mu? Bu türden bir prosedür var mı?

13 Marttaki Kızılyıldız deplasmanına gitmek istiyorum. Oralarda yaşayan ya da Belgrad ile bağlantısı olan var mı? (Bu arada Macaristan'da yaşıyorum, yani Türkiye'den geçmeyeceğim oraya).

Bu konuda bilgisi olan, oralarla bağlantısı olanlar varsa bilgi paylaşabilirse, yol yordam gösterebilirse sevinirim.

Saygılar

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #714 : Bugün, 16:40:10 »
Fatih Dilber’i ve Utkan Şahin'i dinledim. Fenerbahçe blok yapma ve rakibe top kaybı yaptırma noktasında son sıralarda euroleaguede. Buna karşın rakiplerine en düşük yüzde ile ikilik ve üçlük attıran, rakiplerin en az asist sayısı bulabildiği takımmış. Oyuncuları da tek tek ele aldılar, bireysel anlamda savunması iyi olan üç adam var; Melli, Birch ve Hall. Hadi isteyince biraz da Baldwin. Geri kalan oyuncularımızın tamamı savunmada defolu oyuncu tipi.

Lafı şuraya getireceğim. Saras ile üç yıllık kontrat yapmak büyük iş. Yazdıklarıma göz atanlar fark etmişlerdir Guduric’in gönderilmesine ne kadar karşı olduğumu ki manevi oğlum olduğunu yazanlar da olmuştu, o Guduric belki F4’ün kıyısından dahi geçemeyecek bir daha. Şuna bağlayacağım; aynı Obradovic dönemi gibi Saras bizde olduğu müddetçe zeki oyuncular, şampiyonluk görmek için bir şeylerden feragat edebilecek oyuncular bizi tercih edecekler. De Colo gibi bu işlere doymuş adam bile son kez yaşamak için bunu aile düzenini falan bozup bize geldi beş aylığına. Keza Silva öyle. Fenerbahçe Obradovic sonrasında cazibesini kaybetmişti. Saras ile tekrar cazibe merkezi haline geldi. Tucker'ın yaptıkları ve yapabilecekleri de NBA sularında gark olan Amerikalıların ilk adresi yapabilir bizi ki tüm iyi niyeti bir tarafa Tucker'ın performansında da ciddi bir Saras dokunuşu var.
"İnsan elinde Udoh benzeri bi oyuncu olsa nasıl olurdu?" diye düşünmeden edemiyor.
Kara deryalarda bir FENERsin!