Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 57639 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Paris yendi Real Madrid'i. Bu hafta Olimpiakos - Barcelona maçının olduğunu da göz önünde bulundurursak ne yapıp edip kazanmalıyız Efes maçını.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #736 : 28 Ocak 2026, 07:46:19 »
Renktaşlar bir sorum olacak. Gördüğüm kadarıyla son iki yıldır deplasman tribünü uygulaması var euroleaguede, belli ki bu konuda bir düzenleme yapılmış, dolayısıyla deplasman maçlarına bilet bulmak kısmen kolaylaşmış. Bunun için kulübe başvurmak gerekiyor mu? Bu türden bir prosedür var mı?

13 Marttaki Kızılyıldız deplasmanına gitmek istiyorum. Oralarda yaşayan ya da Belgrad ile bağlantısı olan var mı? (Bu arada Macaristan'da yaşıyorum, yani Türkiye'den geçmeyeceğim oraya).

Bu konuda bilgisi olan, oralarla bağlantısı olanlar varsa bilgi paylaşabilirse, yol yordam gösterebilirse sevinirim.

Saygılar

birkaç kez bende sormuştum kulübe deplasman bileti için ama kuüpten satış yapılmıyormuş futbolun aksine.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #737 : 28 Ocak 2026, 17:27:00 »
birkaç kez bende sormuştum kulübe deplasman bileti için ama kuüpten satış yapılmıyormuş futbolun aksine.

Ağbi yeni mi sordun yoksa 2 yıl önce mi? 2 yıldır deplasman tribünü uygulaması var euroleaguede.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Bugun tarık'ın idmandaki doğum günü videosunda colson-zagars-wilbekin 3ü de vardı. Bakalım yarın kadroda olan olacak mı?
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #739 : 29 Ocak 2026, 07:38:12 »
Ağbi yeni mi sordun yoksa 2 yıl önce mi? 2 yıldır deplasman tribünü uygulaması var euroleaguede.

en son önceki sezon ki virtus bologna maçında sormuştum. kulübe bilet gelmediği için yardımcı olamadılar. önümüzdeki paris maçı içinde hiç uğraşmadan internetten aldım. açıkçası geçen sezondan beri sormadım.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Bugun tarık'ın idmandaki doğum günü videosunda colson-zagars-wilbekin 3ü de vardı. Bakalım yarın kadroda olan olacak mı?
Uzun süreli sakatlıkların ardından, rehabilitasyon ve hazırlık süreçleri eskiye nazaran uzun sürüyor. Koç'un gelişiyle birlikte değişen yegane şeylerden biri de, tam ve eksiksiz olana kadar oynatmıyoruz. Takımla çalışmalara başladıysa üstüne en az 2-3 hafta koyarak hesap etmek lazım. Bu süre, sakatlık geçmişiyle orantılı olarak değişebilir de...
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Wilbekin zaten son bir aydır takımla çalışmalara başlayıp devamında dizinde ağrı hissedip tekrar rehabilitasyona girdi. Takım antremanlarına gerçekten eksizsiz başladılarsa kadroda olurlar ama daha henüz belli bi kısma katılabiliyolarsa muhtemelen 1-2 hafta daha bekleriz

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Devin hall için durumu maç saatinde belli olacak deniyor ne zaman sakatlandı acaba

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #743 : 29 Ocak 2026, 19:43:09 »
en son önceki sezon ki virtus bologna maçında sormuştum. kulübe bilet gelmediği için yardımcı olamadılar. önümüzdeki paris maçı içinde hiç uğraşmadan internetten aldım. açıkçası geçen sezondan beri sormadım.

Teşekkür ederim geri dönüş için.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Wilbekin ve hall yok, bonzie ve boston var.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Hall'un olmaması kötü olmuş. Bonzie iyi ama maç eksiği olan birisinden çok da beklentiye girmemek lazım.

Bu maçla ilgili nedense içimde kötü bir his var.  Umarım gereksiz kaygı yaşıyorumdur.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
Çok iyi savunmayla başladık ama yaptığımız sakarlıkların açıklaması yok. Bir olur iki olur, saçmaladık bayaa.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Daha ilk çeyrek bitmeden w yazmak da fazla lüks

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
kısa transferi bu yüzden gerekli diyodum baştan beri. hall gibi bi oyuncunun olmadığı maçta benchten gelen 2 kısayla maçı rahatlatabilecek bi konfora sahibiz.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
bize ligde 31 sayı attıktan sonra yokları oynayan şehmus girer girmez 5 sayı attı yine :)