Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 64043 defa)

Ertan Ürkmez ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #1110 : 25 Mart 2026, 10:07:36 »
Biz liderlik lanetinden kamak istiyoruz, Oli daha hızlı. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1111 : 25 Mart 2026, 13:37:21 »
Bu Pana 8'den gelmez, bu yüzden mutlaka lider tamamlamamız gerekli. Allah'tan diğer rakipler de yeniliyor sürekli:)

Pana korkusu son haftalarda herkese etki eder. Bilerek maç verenler ya da maç kazanmak için kavga dövüş dalanlar çoğalacak. Biz lider bitirip köşeye çekilmeliyiz.

Takım fazlasıyla bulutların üzerindeydi, böyle yenilgiler çoğu zaman kendimize gelmemizi sağlar. Play-offlara tam kadro girelim, gerisini getiririz.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1112 : Bugün, 01:05:08 »
Baskonia - Kızılyıldız maçının son çeyreğini ve uzatma bölümünü izledim. Pabuç pahalı, ekmek aslanın ağzında. Kızılyıldız tam maçı aldım derken veriyordu, uzatmada Moneke aldı maçı. Demem o ki bir an önce silkinmemiz lazım. 17 günde 8 maç oynamak insan işi değil ama hayvan terli artık. Lider bitirmekte fayda var sıralamayı.

Dürüst olayım, Baskonia euroleague'de gıcık olduğum takımlardan biriydi. Salonun her yeri Filistin bayrağı, insan insanlık namına duygulanmadan edemiyor. Bu mevzuda İspanya'nın gösterdiği duruş malumunuz, ikiyle üçle çarpın onu. Fenerbahçe özelinde yazmıyorum, memleketçe şunların onda biri kadar olamadık.