Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 92994 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Hapoel-Real maçları hariç kazanırız o maçlar ne olur bilmiyorum. Herkes Pana’dan kaçmak isteyecek son hafta hesap kitap döner baya Pana muhtemelen ilk 6 yapar bugün ki galibiyetle

Pana 6 olur. 8'i eleyip geçtikten sonra F4 yarı finalinde 4-5 galibiyle oynayacağımızı göz önünde bulunduracak olursak Pana'nın 6 olduğu sıralamayı lider bitirmek faydamıza olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı libertafb

• Üye
  • Yer: Almanya
Bugün yaptığım gibi bundan sonra da Jantunen'in oynadığı bölümleri izlemeyeceğim. Bu eleman yüzünden bir ton zarar ettik. Evde kırılacak elektronik cihaz da kalmadı. Allah seni bildiği gibi yapsın. Tez zamanda sktr olup gitmen dileğiyle.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2026, 03:54:13 Gönderen: libertafb »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
5.ile aramızda 2 mağlubiyet fark kaldı. Bu maçı kaybedersek ilk 4 riske girebilir.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Hapoelin kalan maçları arasında oly pao Fener var

Valencia nın pao var

Madridin oly ve Fener maçlaeı var

Oly nin hapoel ve madrid maçları var.

Yani kısacası ilk 4 mucadelesi veren takımların birbiri ile bi sürü maçı var o yüzden muhakkak birileri daha maçlar kaybedecek. Nispeten kolay gözüken zalgiris-asvel-bayern maçından 2sini bile alsak her türlü ilk 4 bitiririz. Bence 2.veya 3.bitirirz fikstur zorluk derecelerine bakınca. Hatta tekrar bi tempo yakalayıp kalan 5 maçın 4ünü alırsak zaten kim kime napmış arkamıza bakmadan lider oluruz.

Zalgiris(ev)

Hapoel(deplase ama seyircisiz)

Bayern (deplase ama bayern yönetimi sağolsun her sene bilette güzellik yapıyo)

Madrid(ev)

Asvel (dep)
« Son Düzenleme: 25 Mart 2026, 08:20:51 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #1114 : 25 Mart 2026, 10:07:36 »
Biz liderlik lanetinden kamak istiyoruz, Oli daha hızlı. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1115 : 25 Mart 2026, 13:37:21 »
Bu Pana 8'den gelmez, bu yüzden mutlaka lider tamamlamamız gerekli. Allah'tan diğer rakipler de yeniliyor sürekli:)

Pana korkusu son haftalarda herkese etki eder. Bilerek maç verenler ya da maç kazanmak için kavga dövüş dalanlar çoğalacak. Biz lider bitirip köşeye çekilmeliyiz.

Takım fazlasıyla bulutların üzerindeydi, böyle yenilgiler çoğu zaman kendimize gelmemizi sağlar. Play-offlara tam kadro girelim, gerisini getiririz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1116 : 26 Mart 2026, 01:05:08 »
Baskonia - Kızılyıldız maçının son çeyreğini ve uzatma bölümünü izledim. Pabuç pahalı, ekmek aslanın ağzında. Kızılyıldız tam maçı aldım derken veriyordu, uzatmada Moneke aldı maçı. Demem o ki bir an önce silkinmemiz lazım. 17 günde 8 maç oynamak insan işi değil ama hayvan terli artık. Lider bitirmekte fayda var sıralamayı.

Dürüst olayım, Baskonia euroleague'de gıcık olduğum takımlardan biriydi. Salonun her yeri Filistin bayrağı, insan insanlık namına duygulanmadan edemiyor. Bu mevzuda İspanya'nın gösterdiği duruş malumunuz, ikiyle üçle çarpın onu. Fenerbahçe özelinde yazmıyorum, memleketçe şunların onda biri kadar olamadık.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1117 : 26 Mart 2026, 11:48:17 »
Baskonia - Kızılyıldız maçının son çeyreğini ve uzatma bölümünü izledim. Pabuç pahalı, ekmek aslanın ağzında. Kızılyıldız tam maçı aldım derken veriyordu, uzatmada Moneke aldı maçı. Demem o ki bir an önce silkinmemiz lazım. 17 günde 8 maç oynamak insan işi değil ama hayvan terli artık. Lider bitirmekte fayda var sıralamayı.

Dürüst olayım, Baskonia euroleague'de gıcık olduğum takımlardan biriydi. Salonun her yeri Filistin bayrağı, insan insanlık namına duygulanmadan edemiyor. Bu mevzuda İspanya'nın gösterdiği duruş malumunuz, ikiyle üçle çarpın onu. Fenerbahçe özelinde yazmıyorum, memleketçe şunların onda biri kadar olamadık.

"memleketçe şunların onda biri kadar olamadık."

Acı gerçek nedir diye soran olursa budur maalesef.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Tarık Biberovic, Zalgiris maçının kadrosunda yer almıyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Hakemler süzme Halil Umut Meler.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Sleva bu periyot antremanda takılır gibi takıldı

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ilk yari yine 50 yedik. Savunma kulturu diye bir sey kalmadi takimda.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
çok sayı yedik yine. adam değişirken ya da uzun tepeye hedge e çıkarken kafalar çok karışıyo. zalgiris oyunu basit oynuyo, ama bizim savunma yine ortalıkta yok.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Esas sorunumuz ribauntlar

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bonzie gibi ihtiyaç olunca ortaya çıkan görev adamlarını çok seviyorum