Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 74825 defa)

myildirim ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #1320 : 12 Nisan 2026, 10:16:25 »
Maccabi'nin iddiasının kalmaması ve iki İsrail takımı olmasından dolayı ben Maccabi'nin asılacağını düşünmüyorum.

Aralarında bi kalite güç farkı var ama Fenerbahçe gs benzeri aralarında ciddi bi rekabet var, hadi biz size yatıcaz demezler bence. O olmazsa monaco çelme takar belki de, biz asveli yenelim de
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1321 : 12 Nisan 2026, 10:55:07 »
maccabi ve monaco deplasmanlarından 2/2 ile çıkacağını hiç sanmıyorum hapoel’in.

real, evinde kızılyıldız’a kaybeder mi?
onu da sanmıyorum.

zalgiris, içerde paris’i yener mi?
play-off için yenmek zorunda.

biz dışarda asvel’i yenebilir miyiz?
onu bari yenelim.

zalgiris eşleşmesi görünüyor sanki önümüzde.

Çevrimdışı enkaya

• Üye
  • Yer: manisa
« Yanıtla #1322 : 13 Nisan 2026, 10:20:31 »
Hapoel Macabi sonucu ile 5.olduk. Asvel'i yenemezsek Paris i yenme ihtimali kuvvetli Zalgirisin altına düşüp evinde canavar kesilen ve  ev sahibi avantajına sahip Real ile karşılaşma riskimiz var.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1323 : 13 Nisan 2026, 10:34:54 »
Real yada Zalgiris gelir umarım.Zalgirisle 5 maça giden seri oynayabiliriz daha basketbol konuşulur.Realde öyle.Diyorum farketmez artık şu form grafiğiyle serilerin turun favorisi değiliz.Hapoel gelecek muhtemelen sinir harbi cabası.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1324 : 13 Nisan 2026, 13:21:04 »
Hapoel Macabi sonucu ile 5.olduk. Asvel'i yenemezsek Paris i yenme ihtimali kuvvetli Zalgirisin altına düşüp evinde canavar kesilen ve  ev sahibi avantajına sahip Real ile karşılaşma riskimiz var.

Henüz olmdık. Hapoel'in Monaco'yu yenmesi lazım deplasmanda önce.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı enkaya

• Üye
  • Yer: manisa
« Yanıtla #1325 : 13 Nisan 2026, 16:22:50 »
Henüz olmdık. Hapoel'in Monaco'yu yenmesi lazım deplasmanda önce.
Fenerbahçe ve Real maçları perşembe günü  Monaco bu maçlardan  bir gün sonra oynayacak .Real yenerse  Pana'nın da Efes'i yeneceğini varsayarak  8. lik için iştahı kabarır  gerçi monako hem valensiyayı hem olimpiakosu her iki maçlarda da yendi yanlış hatırlamıyorsam ama yine de formda bir olimpiakosu kimse istemez  bu sebeple o zaman Hapoeli yenme  motivasyonu olur. Yoksa zaten Monaco'nun 9.luk garantide. Yenilirlerse    barca yada dubai ile oynayacaklar  barcayı her iki maçta da paramparça etmişlerdi , Dubai' ye de krizden önce fark atmışlardı

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Asvel 76-81 Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu 38.Hafta
« Yanıtla #1326 : 14 Nisan 2026, 10:06:22 »
16 Nisan 2026 Perşembe günü saat 21:00 de LDLC Arenada normal sezonun son maçına çıkıyoruz. Maçı SSport yayınlayacak.
« Son Düzenleme: Bugün, 09:01:30 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #1327 : 14 Nisan 2026, 10:37:35 »
Genel kanının aksine, gerek Play Off gerekse F4 de beklentimin yüksek olduğu iki oyuncu Hall ve Jantunen...

Birinin savunmada, birinin hücumdaki etkisine inanıyorum. Bizim takımı güzel yapan şey de bu, hiç bir oyuncumuz mükemmel değil, ne kağıt üstünde ne de parkede... Bunun yanı sıra; Parçalar hep bir bütünün, tamamlanması beklenen kısımları. Bazılarının maalesef ikamesi bir tık "vitaminsiz" olsa da, çoğunun yedeği var.

Biz mükemmel değiliz ama birbirini tamamlayan parçalarıyla yenmesi kolay olmayan bir takımız. Zayıflıklarımıza hücum edenlere, birbirine yardım ederek, birlikte kalarak ve buna baş kaldırarak yanıt veriyoruz. Zaaflarımızla, rakibe gel gel yapıp, aslında onları cezalandırıyoruz. Onların bizi ezebileceklerini düşündükleri en, aslında onların en zayıf olduğu an! Bu yüzden bizi tarif ederlerken, "savunmadan güç alan" takım diyorlar.

"En zayıf halka kadar güçlüsün"
Hall, savunmada mükemmel ama hücumu şüpheli... Geçen yıl çoğumuzun hem fikir olduğu F4 ün MVP olmalıydı. Bu yıl da normal sezonda yine benzer Hall u görmedik mi sanki? Savunmada güçlü, hücumda vasat...
Jantunen, sezon başında BJK' a karşı Cumhurbaşkanlığı kupası maçında hücum performansıyla mest etmedi mi? Ama sezon boyunca savunmada aksadı.

Çok şükür ki biz Saras ile, yeni çağdayız. Gerçek potansiyelleri ortaya çıkarmada mahir bir liderimiz var. Geçenlerde sormuştum, arka arkaya kaybedilen maçlardan sonra takımda lider kim diye? Çok belli, bizim liderimiz sahada da saha dışında da Šarūnas Jasikevičius...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1328 : 14 Nisan 2026, 11:22:37 »
Hapoel gelme ihtimali çok yüksek umarım Zalgiris Real gelir.En azından spor konuşuruz seriyi konuşuruz.Diğeri tam politik oldu.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1329 : 14 Nisan 2026, 11:57:40 »
Genel kanının aksine, gerek Play Off gerekse F4 de beklentimin yüksek olduğu iki oyuncu Hall ve Jantunen...

Birinin savunmada, birinin hücumdaki etkisine inanıyorum. Bizim takımı güzel yapan şey de bu, hiç bir oyuncumuz mükemmel değil, ne kağıt üstünde ne de parkede... Bunun yanı sıra; Parçalar hep bir bütünün, tamamlanması beklenen kısımları. Bazılarının maalesef ikamesi bir tık "vitaminsiz" olsa da, çoğunun yedeği var.

Biz mükemmel değiliz ama birbirini tamamlayan parçalarıyla yenmesi kolay olmayan bir takımız. Zayıflıklarımıza hücum edenlere, birbirine yardım ederek, birlikte kalarak ve buna baş kaldırarak yanıt veriyoruz. Zaaflarımızla, rakibe gel gel yapıp, aslında onları cezalandırıyoruz. Onların bizi ezebileceklerini düşündükleri en, aslında onların en zayıf olduğu an! Bu yüzden bizi tarif ederlerken, "savunmadan güç alan" takım diyorlar.

"En zayıf halka kadar güçlüsün"
Hall, savunmada mükemmel ama hücumu şüpheli... Geçen yıl çoğumuzun hem fikir olduğu F4 ün MVP olmalıydı. Bu yıl da normal sezonda yine benzer Hall u görmedik mi sanki? Savunmada güçlü, hücumda vasat...
Jantunen, sezon başında BJK' a karşı Cumhurbaşkanlığı kupası maçında hücum performansıyla mest etmedi mi? Ama sezon boyunca savunmada aksadı.

Çok şükür ki biz Saras ile, yeni çağdayız. Gerçek potansiyelleri ortaya çıkarmada mahir bir liderimiz var. Geçenlerde sormuştum, arka arkaya kaybedilen maçlardan sonra takımda lider kim diye? Çok belli, bizim liderimiz sahada da saha dışında da Šarūnas Jasikevičius...
Yazdıklarının çoğuna katılmakla beraber abi şunlara katılmıyorum jantunen’in cumhurbaşkanlığı maçı performansı eurobasketten 2-3 gün sonra dönüp fit olmasından kaynaklıydı playoffta genede 1-2 maç katkı verse yeter özellikle şu dış şut sorunumuza katkı sağlaması önemli.
hall konusuna gelirsek geçen sene hall normal sezonu çok parlak oynamadı evet ama işin hücum kısmında güvendiğimiz yada istikrarlı belli isimler vardı özellikle nigel tarık guduric mccolum gibi hall final fourda öne çıkınca hall ana rolde daha fazla katkı verir diye daha değişik planlama oldu ve gelen isimler istikrarlı katkı veremedi, yani ana rolde beklentimizin  yüksek olduğu bir hall vardı sezon başı geçen sene ile en büyük fark bu bana göre. benim genede kendisinden beklentim yüksek bakalım toparlayacaktır

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #1330 : 14 Nisan 2026, 14:25:41 »
Yazdıklarının çoğuna katılmakla beraber abi şunlara katılmıyorum jantunen’in cumhurbaşkanlığı maçı performansı eurobasketten 2-3 gün sonra dönüp fit olmasından kaynaklıydı playoffta genede 1-2 maç katkı verse yeter özellikle şu dış şut sorunumuza katkı sağlaması önemli.
hall konusuna gelirsek geçen sene hall normal sezonu çok parlak oynamadı evet ama işin hücum kısmında güvendiğimiz yada istikrarlı belli isimler vardı özellikle nigel tarık guduric mccolum gibi hall final fourda öne çıkınca hall ana rolde daha fazla katkı verir diye daha değişik planlama oldu ve gelen isimler istikrarlı katkı veremedi, yani ana rolde beklentimizin  yüksek olduğu bir hall vardı sezon başı geçen sene ile en büyük fark bu bana göre. benim genede kendisinden beklentim yüksek bakalım toparlayacaktır
Yazdıkların çok kıymetli. Yanıt olarak değil de, ilave düşüncelerimi aktarmak istiyorum.

Unutulmaması gereken bir konu da şu; biz Jantuneni 8-12 dk NHD nin arkasında oynasın, girdiğinde o sürelerde şut katkısı versin, pas istasyonu olsun diye aldık. Aslında onun oyuna girdiği sekanslar muhtemelen rakiple şut yarışına girdiğimiz anlar olacaktı.

Belki biraz alakasız bulanlarınız olacaktır ama ismi lazım değil rakiplerden birinin t.direktörü demişti bir zamanlar; "Ben hücumcu adamlar seçiyorum, savunma öğretiyorum" diye. Savunma öğretilebilir, fiziki defoları olsa bile bunları örterek savunma yapabilirsin. Ama yeteneğin yoksa şansın yok! Jantunen hücum yetenekleri olağan üstü mü, değil tabiki... Ancak eli düzgün ve takım oyuncusu olarak bence kötü değil. Melli de öyle aman aman bir savunmacı değildi, hiç bir zaman ayakları hızlı olmadı. Ancak kendi defosunu pozisyon bilgisiyle öyle güzel kapatıyor ki, onu savunması olmayan biri olarak asla niteleyemeyiz. Bu sene Jantunen yorgunluk üstü, sakatlıklar yaşadı. Maalesef ritme giremedi. Ben Play off lar ile birlikte o ritmi yakalayacağına inanıyorum. Savunma konusunda ise kim ne derse haklıdır. O konuda çalışmaya ve gelişmeye devam etmesi gerekiyor. Bunu geliştirebileceği en iyi takımda, en iyi koçla çalışıyor.

Hall konusunda geçen senenin aynısı olacak bence. Sene boyu asist ortalamamız 17.1 iken, hatta play offta da 15 (Parise karşı ilk iki maç 17-18 iken, son maç 12 de kalmışız) iken F4 de yarı finalde 17, finalde 7 olmuş. Yani iş birebire kaldığında tek maç üstünden düşününce geçen sene şutlar girmiş. Bu sene de girmesi için eli düzgün adamların ritme girmesi gerekiyor. Hall bunlardan biri, bir diğeri de Jantunen.

Baldwin, Tarık, Bonzie, Melli, THT, Hall, Jantunen, De Colo, Boston, Zagars, Onuralp bunlardan hangisi şutu riske edilebilir oyuncu statüsündedir. Bence hiçbiri. Elit şutör var mı? Sadece Tarık diyebiliriz. Geçen sene ne NHD ne de Guduric ne de Mccollum elit şutörler miydi, değillerdi.

Sonuç olarak, ilk yazdığım satırlara atıfta bulunmam gerekiyor. Mükemmel değiliz ama eksiklerini en iyi kapatan takım olabiliriz...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1331 : 14 Nisan 2026, 14:55:30 »
Hülleci Hindistandan hikaye paylaşmış.Umarım Hindu çeteler kaçırır seni.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1332 : 14 Nisan 2026, 15:26:37 »
Yazdıkların çok kıymetli. Yanıt olarak değil de, ilave düşüncelerimi aktarmak istiyorum.

Unutulmaması gereken bir konu da şu; biz Jantuneni 8-12 dk NHD nin arkasında oynasın, girdiğinde o sürelerde şut katkısı versin, pas istasyonu olsun diye aldık. Aslında onun oyuna girdiği sekanslar muhtemelen rakiple şut yarışına girdiğimiz anlar olacaktı.

Belki biraz alakasız bulanlarınız olacaktır ama ismi lazım değil rakiplerden birinin t.direktörü demişti bir zamanlar; "Ben hücumcu adamlar seçiyorum, savunma öğretiyorum" diye. Savunma öğretilebilir, fiziki defoları olsa bile bunları örterek savunma yapabilirsin. Ama yeteneğin yoksa şansın yok! Jantunen hücum yetenekleri olağan üstü mü, değil tabiki... Ancak eli düzgün ve takım oyuncusu olarak bence kötü değil. Melli de öyle aman aman bir savunmacı değildi, hiç bir zaman ayakları hızlı olmadı. Ancak kendi defosunu pozisyon bilgisiyle öyle güzel kapatıyor ki, onu savunması olmayan biri olarak asla niteleyemeyiz. Bu sene Jantunen yorgunluk üstü, sakatlıklar yaşadı. Maalesef ritme giremedi. Ben Play off lar ile birlikte o ritmi yakalayacağına inanıyorum. Savunma konusunda ise kim ne derse haklıdır. O konuda çalışmaya ve gelişmeye devam etmesi gerekiyor. Bunu geliştirebileceği en iyi takımda, en iyi koçla çalışıyor.

Hall konusunda geçen senenin aynısı olacak bence. Sene boyu asist ortalamamız 17.1 iken, hatta play offta da 15 (Parise karşı ilk iki maç 17-18 iken, son maç 12 de kalmışız) iken F4 de yarı finalde 17, finalde 7 olmuş. Yani iş birebire kaldığında tek maç üstünden düşününce geçen sene şutlar girmiş. Bu sene de girmesi için eli düzgün adamların ritme girmesi gerekiyor. Hall bunlardan biri, bir diğeri de Jantunen.

Baldwin, Tarık, Bonzie, Melli, THT, Hall, Jantunen, De Colo, Boston, Zagars, Onuralp bunlardan hangisi şutu riske edilebilir oyuncu statüsündedir. Bence hiçbiri. Elit şutör var mı? Sadece Tarık diyebiliriz. Geçen sene ne NHD ne de Guduric ne de Mccollum elit şutörler miydi, değillerdi.

Sonuç olarak, ilk yazdığım satırlara atıfta bulunmam gerekiyor. Mükemmel değiliz ama eksiklerini en iyi kapatan takım olabiliriz...
Dediğin gibi belki 8-10 dk oynasa hocanın istediği katkıyı verirdi yük birazda ona bindi buda bir fırsattı onun kariyeri için bir adım ileri atması için değerlendiremedi gibi benim kendisinden savunma olarak bir beklentim yok sadece şut istikrarı yakalamasını bekliyordum oda olmadı. saras ile çalışmakta zor hazır olmak lazım kaldırmak lazım sanki o kısımları da beceremedi bundan sonra kalan maçlarda katkı verir umarım dediğin gibi

Melli’yi kendi adıma ilk ne zaman izledim diye düşündüm marco cusin geldi aklıma italya ile eurobasket15’te izlemişim biraz baktım 4 yetenekli oyuncunun yanında (belinelli-cinciarini-gentile-gallinari) ribaunt alsın diye kullanıyordu italya resmen bazen boş kalınca tepeden üçlük deniyordu o kadar ama bamberg dönemi ile topla ilişkisi gelişimi zirve yaptı birazda bamberg ona o şansı tanıdı bizim jantunen için öyle bir lüksümüz yok başka bi yerde iyi olduğu şeylerin üstüne gider belki şut harici bir şey göremiyorum kendi adıma 😅 paris ve finlandiya tempoyu seven pozisyon seçmeden şut atan takımlar birazda onlar parlattı sanki

İstatistik bilimine saygı duymakla beraber final four istatistiklerine pek inancım yok benim tüm sezondan başka bir basketbol oynanıyor stresi ve gerilimi çok başka. Hall konusunda seninle aynı fikirdeyim abi hatta fazlasını söyleyim kendi adıma kaderimizi hall’un formu belirleyecek bana göre

Geçen senede evet elit şutörümüz yoktu ama hacmimiz şut atabilme potansiyelimiz daha yüksekti bana göre elbet birisi gününde oluyordu bu sene özellikle hall formsuz wade ve tucker’da istikrarsız olunca elde bir tarık kalıyor zaman zaman bonzie parladı başkada olmadı buda herkesin bildiği gibi bizi tıkadı baya seneye daha dengeli bir kadro oluruz umarım bu konuda

Bu sözlerinin üstüne diyecek bir şey yok zaten tamamen katılıyorum umudumu koruyorum inanıyorum takıma

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1333 : 14 Nisan 2026, 15:26:49 »
Hülleci Hindistandan hikaye paylaşmış.Umarım Hindu çeteler kaçırır seni.
Hülleci kim abi

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #1334 : 14 Nisan 2026, 15:50:55 »
Hülleci kim abi
Kedi sever MVP mizdi kendisi...
Tom abinin onunla bu kadar ilgilendiğini bilse, Hindistana yanında kedisi yerine Tom'u götürürdü.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2026, 15:51:35 Gönderen: friend-chip »