Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 81700 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Pana önce Valenciayı geçsin.Valencia ilk kez burda oynamadılar.4 oldu ara ara alta inip geldiler.Önce Valenciayı geçsinler.Salonları nefis Valencianın müthiş boğuyorlar rakiplerini.Organizasyonun Adanası.Net favori görmesemde kültür basketbol İspanyada müthiş özgüven var.Oli o yaratıcı olmayan oyunkuryucu  2 numaralarıyla zor.Herşey Fournir Vezenkov az Dorsey ki düğüne çağrılmaz onların perfonmasına bağlı.Düşük görüyorum.

Pana gelirse İlhan Beye katılıyorum alırlar ismi lazım değil ben ben diyerek başardım diyerek şovunu yapar.Biz olmıyorsak ki zor Real alsın.

Oli essas sorunu görmüyor.Pivot üstüne pivot alıyorlar yada 4.sıkıntı kısalarda..Wallup sadece  savunmada var mckissiç vasat zaten neden tuttular onu anlamadım.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2026, 09:27:49 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bu arada Atamanı Shorts kurtarmış ballı herif.Milli takımda Alperen kurtarmıştı.Shorta sallıyordu.Umarım milli takımdan kovulur oyuncularımız için tahammül ediyorum orda ayrım olmaz.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2026, 09:33:17 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
enflasyon ve kur artışına göre geçen yıla kıyasla fiyatların haddinden fazla arttığını kabul etmekle beraber bu maçlar çok pahalı olduğu için boş kalacak maçlar da değil.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Tüm sakatlarımız iyileşmiş ve son antremana tam kadro çıkmışız
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Biletler bitmek üzereymiş.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Çok umutluydum ama yönetimin ardı ardına yediği bokların yarattığı havanın yarın sahaya yansıyabileceği düşüncesi korkutmuyor değil beni. Umarım yarın salona gelmeye falan kalkmaz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
En azından spor konuşulaçak olumsuz bitme olasılığı olsada serinin.

Plaj basketbolcusu Moneke 1-3 Zalgiris demiş.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2026, 08:46:06 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Burda olmaz bu başlıkta olmaz diyorum ama içim el vermiyor koskoca kulübü forvetsiz ve vasat kanatlara bırakarak ikinci yarıya başlattı en kolay şampiyon olacağımız sezonu çöpe attı. Umarım gelmez salona malum kişi.

Tek umudumuz sensin bu sene üzgün bedenlere umut ol. Nasıl başlarsak öyle devam ederiz ilk maçın önemi çok büyük. Mesajı ilk maçtan vermek lazım. Hadi armanın gururu, sizdeyiz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Burda olmaz bu başlıkta olmaz diyorum ama içim el vermiyor koskoca kulübü forvetsiz ve vasat kanatlara bırakarak ikinci yarıya başlattı en kolay şampiyon olacağımız sezonu çöpe attı. Umarım gelmez salona malum kişi.

Tek umudumuz sensin bu sene üzgün bedenlere umut ol. Nasıl başlarsak öyle devam ederiz ilk maçın önemi çok büyük. Mesajı ilk maçtan vermek lazım. Hadi armanın gururu, sizdeyiz.

Bu seride ne olursa olsun çok mutlu ettiler bizi.Hep sırtlama misyonlarıda pek yok bakalım neler olacak.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Pana ile eşleşseydik işimiz zordu neyseki Zalgiris gibi olabilecek en zayıf takım çıktı. 3-0 geçmeyeliz normal şartlarda.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Pana ile eşleşseydik işimiz zordu neyseki Zalgiris gibi olabilecek en zayıf takım çıktı. 3-0 geçmeyeliz normal şartlarda.

Zayıf mı ligin Valencia ile birlikte flaş ekiplerinden.Çok sert ve kalıplılar birbirlerini iyi tamamlıyorlarlar.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2026, 10:35:15 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Zayıf mı ligin Valencia ile birlikte flaş ekiplerinden.Çok sert ve kalıplılar birbirlerini iyi tamamlıyorlarlar.
Aynen abi, biz de zaten lokum gibiyiz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Aynen abi, biz de zaten lokum gibiyiz.
Lokum değiliz ama çantada keklik görülmesin rakip son dönemlerde aramızda oynann normal sezon maçlarında çok üstünlük kurdular bize.Obra dönemindede öyleydi.Tur ortada az hata yapan geçeeçek.Geçen seneki takım olsa tamm derim.Saras bu şirin ülke takımına karşı çok duygusal.Obra eski öğrencisi diye kıyamazdı.Sarasta bize gelince olmaya başladı bu takıma karşı iyide kaç yıl oldu koç.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2026, 11:41:43 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Hangisi daha korkutucu, umut kırıcı ya da güven verici?

Fenerbahçe Beko - Paris 2024-2025 sezonu Play Off Serisi VS Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas 2025-2026 Sezonu Play Off
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Hangisi daha korkutucu, umut kırıcı ya da güven verici?

Fenerbahçe Beko - Paris 2024-2025 sezonu Play Off Serisi VS Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas 2025-2026 Sezonu Play Off
Ben geçen seneki Paristen daha çok çekindim.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis