Gönderen Konu: Fenerbahçe | EuroLeague Women 2025-2026  (Okunma sayısı 2922 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | EuroLeague Women 2025-2026
« Yanıtla #15 : 23 Ekim 2025, 08:54:51 »
İlk yarı takımı hiç beğenmedim. Hücumda çok gereksiz bir pas trafiğimiz var. Anlamsız bir şekilde top çevirip sonra da tıkanıyoruz. İlk yarı boyunca neredeyse hiç dış şut sokamadık. Çember altımıza da çok rahat girdiler. Jones ve Malonga bu yüzden çok önemliydi. Mccowan gelince biraz daha caydırıcı olabiliriz ama onun da ayakları çok ağır. Bu kadar çember altı oyuncusu Prag'ın panzehiri olarak alındı normalde ama hocanın da çok memnun olmadığını ve bir kaç defa mola aldığını gördüm.

Yalnız Rupert'i iyi ki almışız. Şu ana kadar ki en iyi transfer. Allah sakatlık vermesin. Sezon ortası transferlerle takımlar nasıl olur bilmiyorum ama Prag ve Gs hariç rakip yok gibi. Gs'nin de bana göre şu vasat kadrosu ile bu şekilde gitmesi avrupa basketbolunun da unrivaled sonrası kalitesini gösteriyor.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #16 : 23 Ekim 2025, 16:56:47 »
İlk yarı takımı hiç beğenmedim. Hücumda çok gereksiz bir pas trafiğimiz var. Anlamsız bir şekilde top çevirip sonra da tıkanıyoruz. İlk yarı boyunca neredeyse hiç dış şut sokamadık. Çember altımıza da çok rahat girdiler. Jones ve Malonga bu yüzden çok önemliydi. Mccowan gelince biraz daha caydırıcı olabiliriz ama onun da ayakları çok ağır. Bu kadar çember altı oyuncusu Prag'ın panzehiri olarak alındı normalde ama hocanın da çok memnun olmadığını ve bir kaç defa mola aldığını gördüm.

Yalnız Rupert'i iyi ki almışız. Şu ana kadar ki en iyi transfer. Allah sakatlık vermesin. Sezon ortası transferlerle takımlar nasıl olur bilmiyorum ama Prag ve Gs hariç rakip yok gibi. Gs'nin de bana göre şu vasat kadrosu ile bu şekilde gitmesi avrupa basketbolunun da unrivaled sonrası kalitesini gösteriyor.
Abi takımın biraz zamana da ihtiyacı var. Emma sezon başından beri adam akıllı oynamadı, Rupert ve Allemand dışındaki yabancıların hiçbiri daha adapte olamadı. Daha Gabby ve McCowan gelecek. Jones işi ise kesinlikle çözülmeli. Jones'u almamızın tek nedeni zaten Prag maçında yaşadığımız rebound sorunuydu. Ben takımın pas trafiğini ve bencil olmayan oyun yapısını çok beğendim. Bu takım tam kadro hiçbir takıma yenilmez.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #17 : 29 Ekim 2025, 21:42:32 »
Bugun inanilmaz keyif aldim oyundan. Hic bitmesin istedim mac. Kayla'dan, alperiye, allelmand'dan megan'a, tilbe'den rebecca'ya hepsi cok iyiydi. Bir ara ucluk şova dondu maç. Tilbe seneye nazar degmesin ust duzey eu bir uzun gibi basladi. Rebecca da wnba istatistiklerine bakmayin cok temiz bir şutor. Avrupali olsa kesin kalsin derdim. Megan ise mutlak suretle kalmali takimda. Avrupa basketbolu icin fazlasiyla dominant bir uzun. Kisa sureli sozlesme yapilacak bir oyuncu degil. Mendez umarim bir care dusunur.
Jones yakin vadede katilabilecek gibi degil ama gabby ve mccowan da katilinca rotasyon iyice derinlesecek..

Çevrimdışı Blok defans

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18 : 29 Ekim 2025, 21:58:35 »
9 oyuncu çift hanede sayı buldu daha önce böyle bir şey olmuş muydu?

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #19 : 29 Ekim 2025, 22:07:32 »
Bugun inanilmaz keyif aldim oyundan. Hic bitmesin istedim mac. Kayla'dan, alperiye, allelmand'dan megan'a, tilbe'den rebecca'ya hepsi cok iyiydi. Bir ara ucluk şova dondu maç. Tilbe seneye nazar degmesin ust duzey eu bir uzun gibi basladi. Rebecca da wnba istatistiklerine bakmayin cok temiz bir şutor. Avrupali olsa kesin kalsin derdim. Megan ise mutlak suretle kalmali takimda. Avrupa basketbolu icin fazlasiyla dominant bir uzun. Kisa sureli sozlesme yapilacak bir oyuncu degil. Mendez umarim bir care dusunur.
Jones yakin vadede katilabilecek gibi degil ama gabby ve mccowan da katilinca rotasyon iyice derinlesecek..

Abi, ocak ayı için 2-3 no arayışı varmış. 3 te de süre alacak bir abdli ekstra faydalı olur çünkü Gabby nin şutlarda sıkıntı. Kimler kaldı unrivaled dışı bize gelebilecek 2-3 .

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #20 : 29 Ekim 2025, 23:29:40 »
Son yabancı olarak rebecca Allen kalsın isterim

Çevrimdışı dwdark

• Üye
« Yanıtla #21 : 30 Ekim 2025, 08:34:05 »
Abi, ocak ayı için 2-3 no arayışı varmış. 3 te de süre alacak bir abdli ekstra faydalı olur çünkü Gabby nin şutlarda sıkıntı. Kimler kaldı unrivaled dışı bize gelebilecek 2-3 .

Jewell Loyd ve belki bir ihtimal unrivaled yapmayacak diyorlar Sabrina Ionescu

Gerci Ionescu 1-2 oynuyor.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2025, 08:35:10 Gönderen: dwdark »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #22 : 30 Ekim 2025, 18:12:44 »
Dün akşam maçtaydım. Euroleague maçlarının büyük salona alınması isabetli bir karar olmuş. Güzel bir ortam vardı. Maçların zorluk derecesi arttıkça seyirci sayısı da artacaktır. Hatta F/4 arefesi full salona dahi oynayabiliriz gibi görünüyor. Ve bu şube bunu hak ediyor bence.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #23 : 04 Kasım 2025, 21:54:06 »
Sahamizda ortalama 30 sayi fark attigimiz valenciaya bir kez daha fark attigimiz, emma'nin tuhaf turnikeler kacirdigi bir mac olarak akillarda kalacak bir galibiyet oldu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #24 : 27 Kasım 2025, 13:46:00 »
Kadın takımlarımız (Futbol, Basketbol, Voleybol) çıktıkları 31 resmi maçın tamamını kazandı.

🏀 Fenerbahçe Opet - 12 maç 12 galibiyet.

⚽️ Fenerbahçe arsaVev - 10 maç 10 galibiyet.

🏐 Fenerbahçe Medicana - 9 maç 9 galibiyet 1 kupa.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #25 : 27 Kasım 2025, 14:37:49 »
Yeni gruplar

F Grubu

Fenerbahçe
Landes
Venezia
Valencia
Zaragoza
DVTK

E Grubu

Galatasaray
Girona
Familia
Bourges
Prag
Flammes Carolo

Gs, Girona, Prag ve Bourges ile oynayacak, biz ise Landes, Venezia ve Zaragoza ile.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #26 : 27 Kasım 2025, 23:57:18 »
Yeni gruplar

F Grubu

Fenerbahçe
Landes
Venezia
Valencia
Zaragoza
DVTK

E Grubu

Galatasaray
Girona
Familia
Bourges
Prag
Flammes Carolo

Gs, Girona, Prag ve Bourges ile oynayacak, biz ise Landes, Venezia ve Zaragoza ile.

Ağbi doğru mu anladım, geçen yılki F6 sistemi aynen devam mı?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #27 : 05 Aralık 2025, 09:49:18 »
Allemand euroleague'de kasım ayının en iyi 5'ine seçildi. 12,5 s, 9r, 8a ortalamaları ile. Tartışmasız Avrupanın en iyi Eu oyun kurucusu.