Gönderen Konu: Fenerbahçe Opet - Galatasaray Çağdaş Faktoring: 2-0 | KBSL Final Serisi  (Okunma sayısı 7202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Gabby neden bu kadar az oynadi. Sakatlandi mi?

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Gabby neden bu kadar az oynadi. Sakatlandi mi?
İzlediğim süreçte sakatlığı yoktu, tamamen hocanın tembelliği ve McCowan ayısına olan düşkünlüğü diyelim. Şu ayıyı oynatmasa şu anda rahat 15 sayı öndeydik.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Çok daraldı kadro.Onların daha gemiş say say bitmiyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Butun maci 6 kisi ile oynuyoruz. Saka gibi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Butun maci 6 kisi ile oynuyoruz. Saka gibi.

Daraldı rotasyon.Meltem olmadı.Tijbe yok.Mccowan yok zaten arada sokuyor mecbur.Aşperi yok Mcbride yok.Çok iyi oldu bu yakın maç.Bence 1 tane versek mi olası finalde stresi atmak için avrupada.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu kadar keyifsiz bir galibiyet de zor görülür. 75-65'te yine maçı koparamadık. Boşu boşuna motivasyon veriyoruz şunlara oradaki maç (ya da maçlar) için.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
İyi oluyor bu rehavet olmaz.Galatasaray iyi takım ve fizikliler.Bu arada Macowan yaygarası biter umarım.Modası geçmiş ağır uzun.Bir zamanların iyi oyuncalarından Paris yakubu 5 basar buna.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bu arada oyuncular sosyal medyayı takip ediyorlar.Biliyorsunuz Tilbe çok formda harika şekilde giderken değişik tip kilo kayıplı bir şeye yakalandı.Benim kötü niyetim olmasada sanırım kariyeri bitti minvalinde mesaj atınca sosyal medyada mesaj geldi.Sağda solda diyormuşunuz kariyerim bitti diye istemeyeceğim şeyler yaptırmayın deyince kötü niyetim yoktu kırdıysam özür dilerim nesajı attım.Kapandı konu.

Aslında kulüp hatalı kapalı bir politika yürütüyorlar bu konuda daha şeffaf olmalılar.Arıyoruz Tilbeyi net bu.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2026, 23:37:27 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bu arada oyuncular sosyal medyayı takip ediyorlar.Biliyorsunuz Tilbe çok formda harika şekilde giderken değişik tip kilo kayıplı bir şeye yakalandı.Benim kötü niyetim olmasada sanırım kariyeri bitti minvalinde mesaj atınca sosyal medyada mesaj geldi.Sağda solda diyormuşunuz kariyerim bitti diye istemeyeceğim şeyler yaptırmayın deyince kötü niyetim yoktu kırdıysam özür dilerim nesajı attım.Kapandı konu.

Aslında kulüp hatalı kapalı bir politika yürütüyorlar bu konuda daha şeffaf olmalılar.Arıyoruz Tilbeyi net bu.
Abi sen nereden öğrendin kariyerinin bittiğini?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Geri dönülmesi zor hastalık yazıyordu bir ara ordan.Artık daha dikkatliyim.Geçen Tarıkta yazzdım ama farklı o.Sanırım menajeriydi takip ediyorlar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
İlk defa herşey yolunda giderse lig aynı voleybolde olduğu gibi avrupadan önce bitecek.Tam garabet.