Tebrikler takıma, zorlu deplasman fikstürü öncesi kritik bir eşik maçıydı, deplasmanda ilk kez reaksiyon verebildi takım bu sezon sonunda yine savunmamızla ekstra yardımlarımızla enerjimizle, fizikselliğimizle kendimizi hatırladık, her umutlandıklarında suikastçi yavşak oblicicin köpeklerini susturabildik ve yenildiklerini erken kabullendirdik buz kesti salon her seferinde, unutamadıkları murat hüdavendigarın torunlarını bir kez daha acı acı hatırlattık kendilerine.
Jantunen fin bir kardeşimiz ama soğukkanlıdan buz adamlıktan öte takımın yukarı ivmelenmesiyle beraber şut ritmini buldu bugün ilginç, umarım böyle devam eder savunmada biraz özgüvene ihtiyacı var en azından geçilse de doğru yönlendirmeler yapabilir. Önünde topu yere vurabilen net bir 4 numarayla daha rahat, baskıdan uzak şekilde daha iyi hissedecektir. Horton’un zamana ihtiyacı var avrupa basketbolunu öğrendikçe çok daha iyi olacağına inanıyorum, artık fazla zorlamamayı ve topu doğru zamanda yere vurmayı kavrıyor gibi yavaş yavaş, savunma azmi de gayet iyiydi. Bbj ve Bacot’un ise üst seviyede bize büyük katkı sunabileceklerine hala inancım yok, upgrade etmemiz lazım onları kadroda fazla yer işgal etmeden diye düşünüyorum, umarım yanılırım tabi, bbj için sakatlık dolayısıyla biraz daha zaman lazım denebilir, haksızlık etmeyelim çok süre kaçırdı takımla çalışma konusunda maalesef bacota göre.
Hall konusunda da övgüler yazılmış zaten, tekrar etmeyeyim performanstan bağımsız özellikle yenilere sürekli pozisyonlarda anlatması, insiyatif alması büyük karakter özelliği, sezon başından beri onun için de yeni kontrat gündemi olmasına rağmen hala uzatılmaması çok canımı sıkıyor, umarım benim kuruntumdur, böyle müthiş beklenmedik etki yaratan harika bir takım karakteri oyuncumuza ne istiyorsa maaş olarak verilmeli daha fazla zaman kaybetmeden uzatılmalı, piranalar kapıda bekliyordur onun için de, bir büyük değerimizi daha pintiliğinizden kaybetmeye tahammülümüz yok, sabrımızı sınamayın!
Güzel bir oyunla bolognayı da geçerek kasım ayını kusursuz tamamlamış olacağız inşallah, sonrasında umarım zorlu fikstür öncesi beklediğimiz eklemeler de gelir takıma bir an önce adaptasyon işi çözülür, gelişerek devam dileğiyle.