Gönderen Konu: 2026 Dünya Kupası  (Okunma sayısı 1687 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: 2026 Dünya Kupası
« Yanıtla #30 : 28 Haziran 2026, 11:37:10 »
bence oyun anlamında turnuvanın büyük takımlar arasındaki en büyük hayal kırıklığı portekiz. öyle bir orta sahayla rakiplere üstünlük sağlayamayıp kolombiya ardında 2. oldular ve daha zor bi yola düştüler.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #31 : 28 Haziran 2026, 12:59:57 »
Şimdi de tipler çıkmış "FIFA Arjantin'in yolunu açıyor" falan demeye. Bu Ronaldo fanları da GS taraftarından beter yeminle.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #32 : 28 Haziran 2026, 13:17:46 »
Şimdi de tipler çıkmış "FIFA Arjantin'in yolunu açıyor" falan demeye. Bu Ronaldo fanları da GS taraftarından beter yeminle.
Ronaldocular ağır taştır abi dikkat et 😂

Turnuva şimdi başlıyor ben oyun olarak Fransa ve Fas’ı beğendim. Japonya Brezilya’yı elerse sürpriz olmaz galiba
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2026, 13:18:37 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #33 : 28 Haziran 2026, 13:25:34 »
Ronaldocular ağır taştır abi dikkat et 😂

Turnuva şimdi başlıyor ben oyun olarak Fransa ve Fas’ı beğendim. Japonya Brezilya’yı elerse sürpriz olmaz galiba
Ronaldo'nun kendisi son 5 senedir çakıl taşı yalnız kardom. :D Sik sok takımları yenemeyip sonra "FIFA Messi'yi kayırıyor" diye ağlamasınlar, ağır olsunlar. Son maçı alıp Messi'ye direk rakip olsaydı da görseydik boyunun ölçüsünü. Bunu da FIFA mı ayarladı?

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #34 : 28 Haziran 2026, 13:39:42 »
Ronaldo'nun kendisi son 5 senedir çakıl taşı yalnız kardom. :D Sik sok takımları yenemeyip sonra "FIFA Messi'yi kayırıyor" diye ağlamasınlar, ağır olsunlar. Son maçı alıp Messi'ye direk rakip olsaydı da görseydik boyunun ölçüsünü. Bunu da FIFA mı ayarladı?
Ronaldo iç cephe de savaşıyor takım da düşmanı bitmiyor 😅 biraz egosu törpülenmiş gibi mendes’e serbest vuruş falan kullandırmazdı.
Keşke rakip olsalardı son bir kez izlemek isterdi herkes iki takım da iyi oynamıyor ama arjantin ön tarafa iki yumuşak adam attığı için arka tarafı kalabalık tutarak gerçekçi bir futbol oynuyor yolu da açıkmış baya eşleşmelere baktım şimdi.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2026, 13:40:04 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #35 : 28 Haziran 2026, 13:47:39 »
Ronaldo iç cephe de savaşıyor takım da düşmanı bitmiyor 😅 biraz egosu törpülenmiş gibi mendes’e serbest vuruş falan kullandırmazdı.
Keşke rakip olsalardı son bir kez izlemek isterdi herkes iki takım da iyi oynamıyor ama arjantin ön tarafa iki yumuşak adam attığı için arka tarafı kalabalık tutarak gerçekçi bir futbol oynuyor yolu da açıkmış baya eşleşmelere baktım şimdi.
Ben de onu diyorum ya, az top oynasalardı da direk rakip olsalardı. Arjantin tarafı Messi'ye uygun yapıyı oluşturmuş, adam da hayal kırıklığına uğratmıyor işte. PSG'nin orta sahası var elinde, hala tık yok. Bu arada ben Ronaldo düüşmanı falan da değilim, severim de saygı da duyarım. Bu ikisini canlı canlı izlemek büyük keyif halen. Problem, Ronaldo fanlarının bir kısmının gerçekten çekilmez tipler olması.

Arjantin doğal yarı final adayıdır her zaman, oraya da ulaşırsa zaten İngiltere gelecek. Diğer taraf fena, Son 16'da İspanya-Almanya var, Fransa da orada.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #36 : 29 Haziran 2026, 22:10:16 »
Japonlar hiç çıkmadı bu kadar geride beklersen olacağı bu

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye