Gönderen Konu: Üst üste 3.kez Şampiyon Fenerbahçe!!!  (Okunma sayısı 4221 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Üst üste 3.kez Şampiyon Fenerbahçe!!!
« : 08 Haziran 2026, 08:56:23 »
Adımızı finale yazdırdık, rakibimizi bekliyoruz.

Siz olsanız rakip takımların serisinin uzamasını mı yoksa bir an evvel final serisinin başlamasını mı isterdiniz?
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2026, 22:08:24 Gönderen: kenz »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Bahçeşehir bugün yensin ve hem finalde hem de cumhur maçında rakibimiz olsun.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
Çok farketmez ama Bahçeşehir gelirse en azından takım deplasmanda saçma sapan bir tribün muhabbetine katlanmak durumunda kalmaz.
Bu arada bence artık final serileri 7 değil 5 maç üzerinden oynanmalı. NBA finalleri bitecek neredeyse bizim sezon devam ediyor. Yazık bu oyunculara da

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Çok farketmez ama Bahçeşehir gelirse en azından takım deplasmanda saçma sapan bir tribün muhabbetine katlanmak durumunda kalmaz.
Bu arada bence artık final serileri 7 değil 5 maç üzerinden oynanmalı. NBA finalleri bitecek neredeyse bizim sezon devam ediyor. Yazık bu oyunculara da

Adamların kocamannnnn yaz sezonu var hocam basketçilerin ara çok uzun o yüzden oyuncular da sorun etmez bu durumu. 4 maçlık seri iyidir

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
BSL'den değil 38 maçlık normal sezonu olan EL'den kısmak lazım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Yarı finaller serisinde en iyi oynayan ekip Bahçeşehir sonra inanılmaz şekilde elediğimiz Efes.Beşiktaş seriyi Akatlara taşır diye düşünüyorum karar maçın.3 kere üst üste kaybetmezler.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2026, 11:39:03 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Yarı finaller serisinde en iyi oynayan ekip Bahçeşehir sonra inanılmaz şekilde elediğimiz Efes.Beşiktaş seriyi Akatlara taşır diye düşünüyorum karar maçın.3 kere üst üste kaybetmezler.
Hangisi gelsin, hangisi bizim için daha kolay bir rakip olur finalde?

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ben basketbol ligi başlığına seri başlamadan bahçeşehir gelirse sürpriz olmaz demiştim o zaman zicic vardı şimdi oda yok bahşeşehir başkanı zaten beşiktaşa ekstra motive olmuş durumda 3-1 bitmeli seri bizde bahçeşehiri rahat geçeriz

Çevrimdışı enkaya

• Üye
  • Yer: manisa
Hangisi gelsin, hangisi bizim için daha kolay bir rakip olur finalde?

Bence Bahçeşehir eleyecek gibi duruyor Beşiktaş'ı daha komplike oynuyor ve hiç vazgeçmiyorlar. Bizim için kağıt üstünde Bahçeşehir daha kolay rakip görünüyor tabi ki ancak tek sıkıntı takımın sezonu bitirmiş gibi üstüne çöken rehavet etkisi kolay rakip görünen Bahçeşehir nedeniyle daha da artar mı onu bilemeyiz
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2026, 12:10:12 Gönderen: enkaya »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ben Beşiktaş'ın daha kolay olacağını düşünüyorum. Bahçeşehir gelirse daha zorlu bir seri bekliyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Abi beşiktaş her türlü çok daha zor geçer. Birincisi derbi havasında olacak, ikincisi bir kaç yıldır her kulvarda adamlarla final oynuyoruz ve bir rövanş niteliği olacak, üçüncüsü adamların evindeki pislikler, rezillikler, tribün terörüzmi üst düzey olacak, dördüncüsü derbide güçsüz olanı ezdirmeme gayretindeki eyyamcı düdükler bolca olacak, beşincisi de tarafsız! medyanın oluşturacağı kamuoyu bizim aleyhimize olacak. Daha da yazabilirim de bahçeşehir ve beşiktaş serileri kıyaslanamaz benim gözümde..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
2 sakatı var Beşiktaşın.Krtik adamları.Darldı rotasyonları.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Abi beşiktaş her türlü çok daha zor geçer. Birincisi derbi havasında olacak, ikincisi bir kaç yıldır her kulvarda adamlarla final oynuyoruz ve bir rövanş niteliği olacak, üçüncüsü adamların evindeki pislikler, rezillikler, tribün terörüzmi üst düzey olacak, dördüncüsü derbide güçsüz olanı ezdirmeme gayretindeki eyyamcı düdükler bolca olacak, beşincisi de tarafsız! medyanın oluşturacağı kamuoyu bizim aleyhimize olacak. Daha da yazabilirim de bahçeşehir ve beşiktaş serileri kıyaslanamaz benim gözümde..
Şu şekilde görmemek cidden inanılmaz. Beşiktaş ile geçtiğimiz yıllarda oynanılan iki seride nasıl bir medya baskısı olduğunu insanlar unutmuş. Fenerbahçe'nin Bahçeşehir'e karşı çok daha rahat şampiyon olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca, Final Four sonrası, takım baya bir rehavete girmiş gibiler. Sanki, planlama ve hedefler F4 oynama üzerine kurulmuş gibi geldi bana. Tabii, 3 yıl üst üste F4 yapmak çok büyük başarı ama büyük kulüpler yarışmacı olduğu her branşta şampiyonluk hedeflemeye çalışırlar. Takımın F4 sonrası verdiği tepkisizlik cidden şaşırtıcı.

Kadro kalitesi bence çok düşük, hani şu takımdan kimleri mesela Efes'e koyarsın diye sorsalar THT, Baldwin,Tarık ve Melli dışında kimseyi düşünmem.
Beni diğer şaşırtan nokta ise Bonzie Colson'un bir anda rotasyondan silinmesi. Kadro kalitesinin bu kadar düşük olduğu bir ortamda ve özellikle de uzun rotasyonunda bu kadar zorluk yaşarken, koç Saras'ın bu tercihi de cidden çok ilginç.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Sevmediğimiz ot dibimizde bitecek gibi görünüyor

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
5.maça kaldı maalesef. Final serisi cumartesi başlayacak.