Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 523248 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Maçın içinde kalmak çok önemli hem taraftar hemde oyuncular olarak 1 dakika bile kopmadan maçtan aynı konsantre ve aynı istek, arzuyla oynadığımız sürece ben sıkıntı yaşamadan kazanabileceğimize inanıyorum..

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Top 16 da ilk galibiyetimizi aldığımız maç olur umarım.

FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Top 16 da ilk galibiyetimizi aldığımız maç olur umarım.

ilk maçtaki hissiyatların gerçekleşmişti , bu maç için hissiyatların ne şekilde  ? :)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
ilk maçtaki hissiyatların gerçekleşmişti , bu maç için hissiyatların ne şekilde  ? :)

Maç günü yaklaşsın o zaman yazarım.  ;D

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Sahadaki oyun neyse de taraftarında artık TOP 16 maçlarının oynandığı bilinciyle hareket etmesi gerekiyor. Kaçan pozisyonlarda ah-vah çekmek yerine motive edici reaksiyonlar vermeliyiz. Taraftar takımı ateşlediği sürece arenada maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Yeter ki rakibin üzerinde o baskıyı hissettirelim. Takım zaten hücumda hep belli kapasitenin üzerinde oynuyor. Savunmada yardımcı olmakta bizim görevimiz. İnşallah temiz bir skorla galip ayrılacağız.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu maçı kazanmamamız için hiçbir sebep yok.Sahamızda kazandığımızı ve deplasmanda ilk periyot ve 4.periyot'un son 5 dakikası hariç iyi oynadığımızı göz önüne alırsak kazanma ihtimalimiz yüksek.Seyirciye önemli işler düşüyor.Seyirci sürekli maçın içinde olmalı,rakip hücum ederken veya hakem aleyhimize bir karar verdiğinde tepki vermemek için hiçbir neden yok,ıslık çalmak zor değil,hadi ıslık çalmayı geçtim salonda toplam 2000 civarı pet şişe bulunur,alıp onu avcuna da vurarak tepki koyabilir.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Umarım bu maçı kazanarak evimizde rakiplerimize kaybetmemenin temelini atmış oluruz.

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
inşallah barca macını kazanacagız rakıp form tuttu ama lorbek ve olson cok ıyı donduler ama yınede ınsallah kazanacagız
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Çok çok kritik bi maç kaybedersek kaybımız bi' maçtan fazlası olabilir.Şubenin üzerindeki olumlu hava yerini kara bulutlara bırakabilir.

Barcelona henüz beklediğim seviyede değil o seviyeye gelmeleri için 3-4 haftaları daha var bence karşılaşabileceğimiz en iyi dönemde karşılıyoruz bi nevi.Lorbek son bi kaç yıldır düşüşte ve sakatlıktan sonra ayakları iyice yavaşlamış gibi geldi bana.Kazandığımız maçta 4 numarayı baya işlemiştik yine Kleiza'nın maçı olabilir.Ha Kleiza olmazsa Bjelica var. :)

Bojan'ın da artık K-PAP'a üstünlük kurma zamanı geldi iki senedir her karşılaştıklarında dayak yiyo resmen.

Bo ilk maçta plduğu gibi Huertasa üstünlük kuracaktır bence,Zoric ve Vidmar'ın da son maçarda fena oynamadığını düşününce pota altında da Barcelona'da ki maçtaki gibi ezilecğimizi sanmıyorum.

Beklediğimizden rahat bi galibiyet alabiliriz.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2014, 01:14:28 Gönderen: ErdemFB »
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Barcelona işlerinin ne kadar zor olacağının bilincinde gelecek buraya. Maçı oldukça kontrol altında tutmak isteyeceklerdir, hücum sürelerini sonuna kadar kullanarak bizi olabildiğince savunmada tutmak isteyeceklerdir, pota altı üstünlüklerini sonuna kadar kullanmak isteyeceklerdir. Tüm bunların yanında kısalarının yaratıcılığı çok büyük bir problem onlar için. Bo, Huertas'ı devre dışında bırakabilirse tüm oyunu sürükleyebilecek bir kısa oyuncuları kalmıyor. Böyle bir durumda bizim çıkabileceğimiz rakamlara çıkamazlar herhalde.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
6 hafta sonra oynayacak yeni transferi düşünmekten bu maçın moduna giremedik sanki ...Çok önemli bir maç bizim için ,aynı konsantrasyon ile oynarsak yine geçeriz bunları..
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #1211 : 08 Ocak 2014, 11:13:55 »
Sportando'nun haberine göre eski NBA oyuncusu Jamario Moon, Olympiakos'la anlaştı..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Maçın hakemleri açıklanmış.. Baş hakem Allah'ın belası Lamonica..

Yardımcıları: VIATOR, EDDIE, France - LATISEVS, OLEGS, Latvia
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçın hakemleri açıklanmış.. Baş hakem Allah'ın belası Lamonica..

Yardımcıları: VIATOR, EDDIE, France - LATISEVS, OLEGS, Latvia

olur mu yahu Lamonica candır :)

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Lamonica'nın ev sahibinden etkilenmiyormuş gibi gözükeyim triplerine uyuz oluyorum ben. Aynı trip futbolda da Cüneyt Çakır'da var. Amcaoğulları.