Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 544585 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
yahu bu yunan takımlarından son periyotta seri 3 lük yemek zorunda mıyız? benim saydığım son çeyrekte 7/5 attılar.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Yalnız son üçlükleri bir yana koyuyorum. Diğerleri gayet bizim savunma hatamızdı..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Galibiyetle EL yeniden başlamış olduk.

Vira bismillah...
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Diğerleri bir yana ama Bojan ve Emir'in kaçırdığı serbest atışlara çok canım gidiyor; kazandığımız halde canım gidiyor. Umarım ikili averaj gerekmeden çeyrek final kapısını aralarız.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
8 üçlük yemişiz maç boyu 5i son çeyrekte
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
ilk yaridaki savunmada aynisiydi sadece sokamadiklari icin sorun olmadi...

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
şeytanın bacağını kırdık bu çok önemliydi. Özgüven gittikçe yerlere düşüyordu.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bojan'a tanına özgürlük Kleiza'ya tanınsa her şey farklı olur diye çok yazıp çizdik ama...

Neyse, kazanmak güzel. Halen Kleiza hücumda yeterince özgür değil. maç sonu insiyatif aldı; hepsi bu. Bojan şut anlamında gününde olsaydı o serbestlik yine tanınır mıydı; meçhul.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Takımı tebrik ediyorum galibiyetten dolayı  ama berbat bir 3.çeyrek maçı bu hale getirdi çift haneli fark zor değildi yakaladık tuttuk ama 3.periyot kefalidise miydi neydi ona bi ara al sen oyna dedik eridi fark yoksa çift haneli fark kaçınılmazdı.

Helal olsun ömer onan helal olsun kleiza son sözüm budur  ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Rakip takım tam 39 üçlük kullanmış. Tabi bu bizim savunma stratejimizden, içeriye gömülmemizden. İllahi bi yerde atacaklardı maçın sonlarına doğruda atmaya başladılar hemen sıkıntıya girdik. Uzun rotasyonumuz yüzünden oyuncularımızın birebirde kötü savunmacı olmasından dolayı sürekli içeriye yardım götürüyoruz buda dış atış imkanı veriyor. Bugün kazandık ama yarın başka takıma oynarken iyi 3 lük attıkları takdirde yine ciddi sıkıntı yaşayacaz. Sanırım Oğuz ve İlkan dönmeden bu problemi aşamıcaz..

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2014, 22:06:38 Gönderen: onee »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Teşekkürler Kleiza... Bugün Top-16'da Panathinaikos karşısında ilk galibiyetimizi senin son dakikaya sığdırdığın 5 sayıya borçluyuz. En lazım oldukları yerde geldiler. Önce nefis bir üçlük, ardından çok zor bir pozisyonda sadece ustaların kaldırıp atabileceği orta mesafeden bir ikilik...

Sana hücumda daha fazla insiyatif tanınmalı, bu şekilde kullanarak senden katkı alamayız diye az yazıp çizmedim eleştirildiğin günlerde... Nitekim, Bojan'ın şut anlamında ritmini yitirdiği bir dönemde bugün o insiyatifi aldın ve nasıl bir skorer olduğunu gösterdin.

Tekrar teşekkürler.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bojan'a tanına özgürlük Kleiza'ya tanınsa her şey farklı olur diye çok yazıp çizdik ama...

Neyse, kazanmak güzel. Halen Kleiza hücumda yeterince özgür değil. maç sonu insiyatif aldı; hepsi bu. Bojan şut anlamında gününde olsaydı o serbestlik yine tanınır mıydı; meçhul.
abi Bojan günündeydi. 5-7 ikilik 0-3üçlük 5-8 de serbest atış la oynadı. Çok da kötü değil. 2 top kaybı, 2 de top çalması var.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Maçın takrarını verecekmi FBTV.?
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Oyuncu istatistiklerimiz şöyle;

İlk yarıyı Bo, Emir ve Bjelica'nın iyi oyunuyla önde götürdük, 3. çeyrek Bojan kendine gelip 3lük sokamamasına rağmen 8-9 sayı üretti. Vidmar oyunda olduğu sürece savunmada iyi katkı verdi bence çok iyi maç çıkardı.
3. çeyreğin sonunda ve 4. çeyrekte Panathinaikos iyi oynadı.

Bence maçın kilit anları fark 5 sayıya düştüğünde Vidmar'ın kendi ürettiği sayı ve yaptırdığı hücum faul. Ömer Onan'ın Panathinaikos üçlük serisi yaparken sorumluluk alıp üçlükle cevap vermesi ve Kleiza'nın maç sonunda eli titremeden attığı sayılar. Şahsen maç sonunda Obradovic son kez Bojan'ı oyuna soktuğunda üçlük kullandırırsa yandık dedim içimden, bu açıdan Kleiza'nın devreye girmesi çok hayırlı oldu. Sonunda ilk galibiyetimizi aldık.

Melih'in hiç süre almaması da ilginç bir diğer not maç ile ilgili.