Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524435 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Çok çok önemli bir maç.. Bu maçı kazanırsak ilk etabi 4-3 ile bitiririz gibi geliyor.

Maç bilgileri eklenecektir.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ribaundlarda 30-36 PAO üstünlüğü var onlar 19 hücum ribaundu yaparken biz sadece 10 tane hücum ribaund alabilmişiz. Biz 10 asist yaparken onlar 17 asist yapmış.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kaybetsek gerçekten çok üzülürdüm.İlk yarı savunmada koyduğumuz emeğe yazık olurdu.Vidmar şu hücum ribaundlarını aldıktan sonra topu yere vurmayı ne zaman bırakacak merak ediyorum.Zoric iyice dibe doğru gidiyor.Çok eleştirdiğim Emir genel olarak iyiydi.Bojan 4.maç sonunda halen 3 sayı isabeti bulamadım.Transfer yapacaksak öncelik 5 numara olmalı.Pana'yı 72 sayıda tutmak iyi,sıkıntı olan tarafa 2.yarı 44 sayı yemek.Bugün maçtan önce 2007 final serisini izledim,acaba kaptan bugün o günlerden resital sunabilir mi dedim,sağolsun iyi oynadı.Kleiza son bölümü kariyerine yakışır şekilde oynadı.3.periyot 1 dakika anlamsız panik farka gidecek maçı kaybetmemize sebep olacaktı.Artık Bojan'a tanınan özgürlük Kleiza'ya tanınmalı,son 2-3 dakikalık bölümde mümkünse Bojan sahada olmasın.4/1 olduk.Biliyorum bu örnekten sıkıldınız ama geçen sene grubumuzda yer alan Maccabi ile aynı konumdayız.Haftaya'da kazanırsak eski havamızı yakalarız.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2014, 22:32:59 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
pana maçının galibiyet sevincinin pekişmesi için inşAllah italyadan da galibiyetle döneriz. böylece kardeşimizin dediği gibi 4/3 le bitirme ihtimalimiz artar.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Burada maçın başında Bojan'a Diamantidis'i tutturmak çok mantıklı bir hareketti.İkili oyunlarda Diamantidis'ın kendisinden uzun bir oyuncuyla karşılamak ve böyle mümkün olduğunca pas açılarını kapatmak. Güzel ve önemli bir hareketti. Biraz da bu sayede Gist ve Lasme den katkı alamadılar ve dışarıya yöneldiler.

Bojan savunma bilgisi çok eksik olan bir oyuncu değil sadece kafa olarak hücuma odaklandığı için savunmada genelde pasif dinlenme yapıyor. Ama büyük ihtimal maçın başında koç tarafından motive edilmiştir.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Oly'ye içerde 30 sayı fark atan bir takım.
Yine sıkıntılı bir maç.
Umarım dış şut konusunda kötü günlerinde olurlar.
Yoksa işimiz zor.
...

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Valla bizim içeri gömülen savunmadan dolayı bir ritim yakalarlarsa 20 ye bağlarlar. Önce durdurmak daha sonra 2. yarı vurmak lazım. Bence bu maçta farklı bir savunma planı uygulanması gerekiyor Obradovic düşünecektir birşeyler.. Kazanmak şart
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2014, 22:37:53 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
yalnız diğer grup çok enteresan geçen hafta cskayı yenen partizan'ı maccabi haşamat etmekte.geçen hafta partizan'a yenilen takım sezonun en formda takımına 14'ledi son haftalara doğru diğer grup çok şeylere gebe
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
bu arada unicaja deplasmanda önde hahahhaa
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bence Melih'te kesinlikle bir sorun vardı. Taktiksel oldugunu düşünmüyorum. Öyleyse kötü tercih diyebilirim.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Bıkmadan usanmadan yazın başından beri söylüyorum Alınan Zoric de eldeki Oğuz da bu oyuncuların ortak özelliği önceliklerinin ikili oyun bitirmek ve orta mesafe şutları.. Bu takımın ana ihityacı en diğer tüm takımlara en büyük avantajımız olan 4 numaraları oynatı rahatlatacak caydırıcı bir BEKÇİ 5 numara.. Kleiza sırf bu yüzden zoric ile oynamak zorunda kalarak kötü görünüyor ve Rib. larda eziliyoruz..

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Bizim sıralamada yukarıya tırmanmamız için Efesin grupta kazanacağı maçlarda önemli.Yeni transferler de bir an önce netleşse iyi olur çünkü 8. maçtan itibaren oynayabilecekler ama imzanın ertesi gün hadi çık maça oyna ile bu iş olmamalı diyeceğim ama bugünkü Zorici görünce en azından ondan daha iyi oynar daha doğrusu katkıyı geçtim eksiye düşürmez takımı eğer 5 numara alırsak...

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
bu akşam seyirci 120 desibele çıkmış. instagram hesabımızdaki mesaj aşağıda;

Salonu tıklım tıklım dolduran, hazırladıkları pankartları görsel şova dönüştüren ve 120 desibele ulaşan desteğiyle bir an bile susmayan taraftarımıza teşekkürler! #FenerbahçeÜlker #taraftar #BizBirAileyiz #instaFB
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçı izleyemedim
Kombine Erdenay'daydi
Maç sonunda kleiza nın attığı 2 şutu görebildim sadece.
Galibiyet ihtiyacı vardı takımın. Hayırlı olsun.