Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524437 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Açıkçası bende aynı Hakan abi çok mutluyum. Burada ve twitterda Kleiza eleştirilirken belki kendisinin savunabileceğinden daha çok savunmuştum. Bugün o çok öenmli iki şutu soktuğunda itiraf etmeliyim ki ayrı bir mutlu oldum. :D
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Melih'ın süre almamasına çok takmamak lazım. Malaga maçında da Kaptan Ömer oynamadı. Koç duruma göre ihtiyaca göre hareket ediyor.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
abi Bojan günündeydi. 5-7 ikilik 0-3üçlük 5-8 de serbest atış la oynadı. Çok da kötü değil. 2 top kaybı, 2 de top çalması var.

bojan a verilen özgürlükten bahsetmek lazım. 3. çeyrek ve 4. çeyreğin başlarında topu bojana verilip 1 e 5 hucum etti. bir daha izlerken dikkat edelim. zaten bahsettiğin 5-7 isabetlerde bu şekilde geldi.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Son dakikalarda Hırvat'ların eline top ne kadar az değerse kazanma ihtimalimiz o kadar artar her maçta.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Bu arada Mccalebb yine iyi başladığı bir maçın ikinci yarısında sindi. Neredeyse bütün maçlara iyi başlıyor ama ikinci yarı top kullanmıyor. 3. çeyreğin sonlarında ve 4. çeyreğin başında 5 kısa oynadık. Bence o 5 de Mccalebb kesinlikle oynamalı. Sürekli aktif tutmalıyız onu

• Üye
bir de maçta 17/26 serbest atış atmışız ki 2/0 bojan ve emir aklımdakiler. bunlardan 2/1 atsa ne olurdu. :(

• Üye
  • Andrew Goudelock
bojan a verilen özgürlükten bahsetmek lazım. 3. çeyrek ve 4. çeyreğin başlarında topu bojana verilip 1 e 5 hucum etti. bir daha izlerken dikkat edelim. zaten bahsettiğin 5-7 isabetlerde bu şekilde geldi.

Abi açıkçası bu bir kere olsa bunu Bojan maç içerisinde kendi kendine yaptı derim ama neredeyse Top-16 hatta gruplarından başından beri hücümda belli dönemde böyle oynuyoruz. Demek ki bunu hoca kurguluyor. Yoksa aynı şey sürekli olamaz.

• Üye
Abi açıkçası bu bir kere olsa bunu Bojan maç içerisinde kendi kendine yaptı derim ama neredeyse Top-16 hatta gruplarından başından beri hücümda belli dönemde böyle oynuyoruz. Demek ki bunu hoca kurguluyor. Yoksa aynı şey sürekli olamaz.

kardeş ben bojan oynuyor demiyorum. bu şekilde oynamak garip geliyor.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Melih neden oynamadı. şidmi baktım hiç süre alamamış bir sakatlığımı vardı son iki maçta takımın en iyiysiydi..
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Melih neden oynamadı. şidmi baktım hiç süre alamamış bir sakatlığımı vardı son iki maçta takımın en iyiysiydi..

Koç tercihi. Kaptan bugün iyiydi o yüzden heralde hiç dönmedi Melih e

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Koç bu maçı atmaktan çok savunarak ve agresiflikle kazanacağımızı düşündüğünden olsa gerek önceliği Ömer'e verdi. O da oyuna girer girmez koçun istediklerini müdafaa anlamında yapıp, hırsını ve yüreğini ortaya koyunca Melih'e dönmedi koç. Çünkü bu maçta koçun 2 numaradan beklentileri Melih'in oyun konseptine uygun şeyler değildi. Ona ihtiyaç duyulan maçlar da gelecek. Bu maç Ömer Onan tarzı oyuncuların maçıydı. Atış değil, tutuş maçı.

• Üye
  • Andrew Goudelock
kardeş ben bojan oynuyor demiyorum. bu şekilde oynamak garip geliyor.
Yok abi ben senin tezini eleştirmek adına yazmıyorum sadece fikir ileri sürüyorum.

koçun tercihiydi.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
İki uzunumuz vidmar ve zoriç toplamda 37 dk süre alıp 5 sayı 5 ribaundla oynamışlar..
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.