Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 523248 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Fe Garay dünkü maçta mohikan eşliğinde atkı şov yapan tribünleri çekmiş ve instagramında yayınlamış. bence harika.

http://instagram.com/p/jhtQvmlv3M/
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2026 : 24 Ocak 2014, 23:06:56 »
Efes kazandı iyi oldu ama yinede Allah efes.in belasını versin
:D 1 galibiyetle kapatırlar

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2027 : 24 Ocak 2014, 23:12:46 »
Milano maçında akıl tutulması yaşamazsak kazanırız.Efes'in mucizevi şekilde kazanması bizim adımıza çok iyi oldu.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
« Yanıtla #2028 : 24 Ocak 2014, 23:15:15 »
https://www.youtube.com/watch?v=KRKSV7mwjf4

Hahahah bune ya. İkiside birbirinden rezil

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #2029 : 24 Ocak 2014, 23:57:33 »
4.Haftası geride kalan top16'da en çok sayı yiyen takım konumundayız .

En çok hücum ribaundu yapan 2. takım konumundayız (51). Savunma ribaundunda ise 14.sıradayız  (85).

Asist konusunda(52) altımıza sadece Milano(34) ve Partizan'ı(42) alarak 14. sırada yer almışız.

Dikkatimi çeken istatistikler bu şekilde .

« Son Düzenleme: 24 Ocak 2014, 23:57:50 Gönderen: Ereng. »

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Dogru, var.  Bizimkiler de Oly'de Spanoulis'in yaptigi stepsleri cekip gondermislerdi. 

Olympiakos'u tutan Yunan arkadaslar, aglamak manasina gelen "klei"den yola cikarak, eski oyunculari Kleiza'nin Panathinaikos'u tutan arkadaslarini aglattigini soylemisler.  Avrupa'da Panathinaikos'a sempati duydugum icin, ben de "merak etmeyin, Istanbul'da sizi de aglatacak" diye karsilik verdim.  Umarim ayni tarifeyi Oly'e de ceker.

Biz o arkadaşlara "ante gamisou" diyoruz abi.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #2031 : 25 Ocak 2014, 01:38:54 »
gs nin el de averaj i -6

bu da mi tesadüf ? :D

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Kenan Sipahi bu maçla birlikte birkez daha gördü ki bütün dağları o yaratmadı, kendisinin ne olduğunu ve henüz ne kadar yetersiz olduğunu görmesi açısından önemli bir sınav geçiriyor. Eğer yaşadığı bu deneyimden ders alırsa, bundan ders çıkartacak kadar özeleştiri yapabilirse, bu sınavlar kariyeri açısından hep bir artı olacaktır.

yok eğer burnundan kıl aldırmadan ''ben oldum'' modunda devam ederse geçmiş olsun kendisine şimdiden ..

Çevrimdışı valance

• Üye
hala söylüyorum bu maçtan pek umudum yok yalnız olur da bu maçı kazanmayı başarırsak bu gruptan da çıkarız,sıralamayı bilmem ama çıkarız.
dün efes daha doğrusu planininc belki de bizi F8'e götürecek sayıyı attı.
spahija dönemindeki top 16 son valencia maçından bile daha önemli maç bana kalırsa.
inşallah koç da oyuncular da bunun bilincinde olur.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2014, 09:12:25 Gönderen: valance »

Çevrimdışı bugra

• Üye
Dış oyuncu kısmında çok alternatifli bir kadroları var, bire biri çok iyi oynayan ve devamında boşa çıkan oyuncuyu görebilecek Langford, Jerrels ve Hackett gibi isimler var. Dış şutörleri gününde olursa çok zorlu takım haline geliyor Milano.
Diğer taraftan pota altlar bence zayıf, ne yazık ki bizim de orada işleyecek, verim verecek silahımız pek yok. Bu maçı alırsak grupta tekrar avantajlı bir konuma geleceğiz, her maç çok kritik.

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • I need to get therapy
« Yanıtla #2035 : 25 Ocak 2014, 19:23:59 »
Kenan şut çalışmalı.

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • I need to get therapy
En önemli maçımız ilk hem grup durumu hem psikoloji açısından. İyi şutları var ama Efes'e attıkları sayı ortada. Kazanacağımızı düşünüyorum mümkün olduğunca Zoric'i kullanmalıyız. Savunmada zaten yok en azından hücumda eksik oynamayalım. Zorlama yapmadan top çevirerek boş pozisyon buluruz gibime geliyor. tutulma da yaşamadan şans bizimle olsun her attığımız girsin

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Pota altında biraz daha etkili bir maç bekliyorum. Son üç maçtır, pota altı oyuncularının ranking toplamı 0 ile 3 arasında geziyor. Son maça bakmadım ama çok farklı bir durum olduğunu sanmıyorum. Melli tarzı adamlar da canımızı sıkacak şekilde oraları karıştırmayı seven oyuncular ama diğer uzunlarının bize çok sertlik göstereceğini düşünmüyorum.

Maçın kilit noktası dış şut savunması olacaktır. Diğer maçlardaki gibi açık savunacaksak ve Milano da sıcak elleri bulursa, işimiz zorlaşır. Saçma sapan ritm yakalayabilecek çok oyuncuları var. Gereksiz derecede iyi olabilecek bireyselliklere sahipler. Tempoyu düşürmeyi başarıp, sinir bozucu bir basketbol oynamamız lazım. Ben yine de kazanacağımızı düşünüyorum. Üzerimizdeki o baskıyı attık. Oyuncuların kafasının bir köşesinde 'henüz galibiyet alamadık' düşüncesi fırsat beklemeyecek en azından.
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2014, 00:29:18 Gönderen: Eto »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Euroleague'de Rakiplerimiz Bu Hafta Ne Yaptı?
« Yanıtla #2038 : 27 Ocak 2014, 05:20:41 »
Euroleague'de Rakiplerimiz Bu Hafta Ne Yaptı?

Turkish Airlines Euroleague'de E Grubunda yer alan 7 rakibimizin 4'ü kendi liglerindeki maçlarını bu hafta sonu oynarken,42'si ise yarın oynayacak.

Rakiplerimizden 2'si maçlarını kazanırken, 2'si ise kaybetti.

Grubumuzda lider durumda bulunana Barcelona kendi liginde deplasmanda karşılaştığı Cajasol Sevilla'yı 62-57 mağlup etti.

Barcelona'da Alex Abrines 17 sayı-4 ribauntla oynarken, Ante Tomic 12 sayı-8 ribaunt ve Joey Dorsey 8 sayı-7 ribaunt yaptı.

İspanya Liginde yer alan diğer bir rakibimiz ise olan Caja Laboral ise Fuenlabrada'ya deplasmanda 74-73 mağlup etti.

Laboral'de Tibor Pleiss 18 sayı-8 ribauntla oynarken, San Emeterio 14 sayı-4 ribaunt ve Andres Nocioni 14 sayı-4 ribaunt yaptı.

İspanya Liginde yer alan diğer bir rakibimiz olan Unicaja Malaga ise Real Madrid deplasmanında bozguna urarken 21 sayı farkla 88-67 mağlup oldu.

Malaga'da Vladmir Stimac 10 sayı-11 ribaunt yaparken, Minduagas Kuzminskas 10 sayı-3 ribaunt ve Txemi Urtasun 9 sayı yaptı.

Yunanistan Liginde yer alan Panathinaikos ise Panelefsiniakos'u deplasmanda 22 sayı farkla 76-54 mağlup etti.

Pana'da Nikos Pappas 15 sayı-5 ribaunt-4 asistle takımını galibiyete taşırken, Ramel Curry 13 sayı-6 ribaunt ve Stephane Lasme 10 sayı-9 ribaunt yaptı.

Yarın oynayacak diğer 3 rakibimizin ise programı şu şekilde;

19.15 Olympiakos-Ilysiakos
20.15 Galatasaray Liv Hospital-Anadolu Efes
21.30 Pallacenestro Varese-EA7 Milano

DerinNba/Parkede Fener
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
PAO galibiyetinin değerini katlandırmak için kazanmamız gereken bir maç. TOP 16'da ilk deplasman galibiyetimizi alıp o konuda da şeytanın bacağını kıralım. Zor geçecek. Bojan'ın kendine gelmesi önemli...
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic