Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 522006 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
bu arada bu maç gösterdi ki bizim bırakın Avrupa Ligi'ni lig için bile bir pg ve pivota ihtiyacımız var..Neredeyse 1.5 (geçen sezonu da yok sayıyorum) senedir basketbol oynamayan Oğuz ve İlkan'a güveneceksek çok pişman oluruz..NBA, MBA Vidmar'ın topla biraz ilişkisi olanını bulmamız şart..

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
arkadas su grubun rezilligine bakarmisiniz

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Rakibin kisalarini nasil savunacagimiz maçı kaderini belirleyecektir. Langford- curtis- hackett ve moss'u birebirde tutmak zor olacak gomulu savunma yapip bugun pao gibi ucluk sokamamalarini bekliyecegiz.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı valance

• Üye
İlk gruplarda, barça ve cska yı yenen de bu takımdı. Nedir bu kadar karamsar olmanızın sebebi.
Ben yeneceğimizi düşünüyorum, içimde kaybedeceğimize dair bir his olsaydı da buraya yazmazdım.

ilk turdaki barça-cska maçları referans değil bana kalırsa, hep denir ya euroleague top-16 da başlar aynen buna katılıyorum.

savunma sertliğimiz yeterli düzeyde değil laborali-milanoyu-paoyu deplasmanda yenebilecek güçte olduğumuzu düşünmüyorum, 5 numaralarımız vidmarın savunmadaki gayretini kenara koyuyorum özellikle zoric felaket, bo mccaleb her ne kadar iyi oynasa da maç sonları geldiğinde şut tehditinin olmaması sıkıntı yaratıyor vs vs.

bilmiyorum belki malaga gibi (bana kalırsa gücü çok sınırlı) mutlak kazanmamız gereken deplasmanda 90 sayı yediğimiz için bir güvensizlik oluştu takıma karşı o da olabilir.

dünkü maç sonrası çok havaya girmeyelim diyorum, milano maçını alamazsak dünün bir önemi kalmayacak.

inşallah ben yanılırım da kazanıp döneriz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bahsettiğim ifade şu yazıda geçiyordu. Hırvat basketboluna dair Murat Murathanoğlu'nun yazdığı çok mühim bir yazı. 2 sene filan oluyor. Okunmaya ve üstünde düşünmeye değer.

http://www.basketdergisi.com/nba-uyandi-euroleague-uyandi-ya-biz-murat-murathanoglu.html

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
eğri oturup doğru konuşmak lazım

Kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok. Şu an Avrupa'nın ikinci sınıf takımları arasındayız. Koçumuzun birinci sınıf olması, tek tek bakıldığında iyi oyuncularımız olması bizi 1.sınıfa yaklaştırır ama orada olmanın yolu orada kalmaktan geçiyor. Ben doğru yaptığımız işlerde ısrar ettiğimiz sürece o hedefe yaklaşırız.

Bu çerçevede bakıldığında biz, diğer pek çok takımın "dişine" göre bir lokmayız. Bugün kısmen küçümsediğimiz Milano, Unicaja, Zalgiris vb pek çok takım uzun yıllardır bu seviyeleri oynuyor. Dönem dönem zayıflasalar da kültür olarak bize şu anda üstünlük sağlıyorlar.

Ben takımdan acayip performanslar beklemiyorum. Sadece dün özellikle ilk yarıdaki savunma isteği kesilmesin. Bu sene TOP 8 gerçekten başarıdır. Lig şampiyonu olamamak da başarısızlıktır.  Ama bu senenin son 2 senelik travmanın  bir yenilenme süreci olduğunu unutmayalım. Bugün medet umduğumuz oyuncuların pek çoğunnun neredeyse dip sezonuydu geçen sene. Eleştirelim kızalım ama 12 oyuncuyu birden gönderip 12 oyuncu alma şansımız yok. Uğraşsam tek tek her oyuncunun gitmesi veya oynamaması gerektiği üzzerine argümanları bir araya tooplarım ama gerek yok.

Maçla ilgili fikrime gelince: Emporio Armanı'yi Budivelnk'e benzetiyorum. Çok acayip işler de yapabilirler dökülebilirler de. Eğer maça doğru sertlikle başlar, özellikle ilk çeyrekte 15 sayı civarında tutarsak maçı kazanabiliriz. Ama kolay basket attırmamak şart. Langford'un sinirlenmesine oynamak lazım
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
şu öldük bittik muhabbetinden ötürü ne zamandır basketbol konuşasım gelmiyor.
kalan 3 maçın en kötü 2 tanesini kazanırız, kaybetme ihtimalimizin en yüksek olduğu maç bu bence.
ama yine de galibiyet şansımız %51 diyorum...

1-5 transferi yapılması halinde top 16'nın 2. yarısını en kötü 5-2 ile geçeceğimizi düşünüyorum.
9-5 ile ilk 2 yapılır gibi duruyor, 8-4 kalırsak ilk 4 olur...

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Pana bir işlerin peşinde yanlış okumadıysam bizim maçın bir videosu ve hakemler hakkında bir mektup euroleague ceo su bertomeu ya gönderilmiş. 

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
58-58'ken Zoric'in Diamantidis'e faul yaptığını-faulün verilmediğini ve Kleiza'nın şuttan önce steps yaptığını öne sürüp bir kaç video hazırlayarak EL'ye göndermişler. Normalde kulüpten açıklama gelir bu tip konularla ilgili. Geçtiğimiz seneki Barcelona ve CSKA maçları buna örnek. Şu an için resmi açıklama yok ama haberi yazan taraf Giannakopoulos ailesinin gazetesi Prasini olunca "gerçekliği yoktur" demek mümkün değil.

Kleiza ile ilgili kısım da şu;

ΒΗΜΑΤΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2014, 20:27:38 Gönderen: Erdenay Güler »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Erdenay ile sohbet ettik aslında
Kendime çok kızdığımı ( kuban değil panathinaikos gelsin dediğim için )  tekrar hatırlatarak panathinaikos takımının çok forma olduğunu unutmayalım
Galibiyet zor oldu ama önemli bir galibiyet bence.
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2014, 20:31:39 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2020 : 24 Ocak 2014, 21:59:23 »
Planinic ne attı öyle... Efes 61 - 60 kazandı

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
« Yanıtla #2021 : 24 Ocak 2014, 21:59:50 »
Teşekkürler Efes, Planinic. Rakibimize ekstra yenilgi aldırdılar. Son üçlük oha ya

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #2022 : 24 Ocak 2014, 22:00:40 »
ohaaaaa
hala inanamiyorum hahahaahahahahahaa

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2023 : 24 Ocak 2014, 22:10:11 »
Efes kazandı iyi oldu ama yinede Allah efes.in belasını versin

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #2024 : 24 Ocak 2014, 22:35:27 »
Efes kazandı iyi oldu ama yinede Allah efes.in belasını versin

inşAllah Allah bizi görevlendirecek "bela" olarak
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE