Maç öncesi Spanoulis oynamayacağı için sevindim ama rakibi çantada keklik görmedim , Navarro suz Barcelona örneğinde olduğu gibi bir kaza olabilir diye temkinli yaklaşım.
Ne olursa olsun rakibi küçümseme gibi bir hastalık sahibiyiz
Son 2 senenin şampiyonu ve bi kültür takımına karşı oynadık galibiyet her türlü çok güzel ve çok keyifli.
Şu kesin oyuncular fark için oynadı ama o arada stress olduk ve 2 3 basit pozisyonda fark 4 e kadar düştü. Buralarda maç oynamak böyle birşey. Takım olarak bu seviyeleri yaşamak lazım..
Salonda atmosfer iyiydi. Şu. Doğumgünü saçmalıklarından vazgeçerseler daha da iyi olacaktır. Molalarda bu sefer güzel işler yaptılar. Seyirciyi hep canlı tuttular.
Abdi ipekcide ki olamaz ama benim en çok keyif aldığım sesimin en çok zarar gördüğü maç bu oldu..
Oyuncular normal olarak bu atmosfer ile daha da iyi oynuyorlar gaza geliyorlar yetkililer umarım görür bunları. İlker sesimizi duyuyor ve oraları yavaş yavaş işliyordur

Takimda roller değişeli çok oldu zaten arkadaşlar.
Emir ve bojan tabiki şut kullanacaklar insiyatif alacaklar fazla takıyoruz bu duruma. Ama adları çıktı 9 a inmez 8 e durumu var .
Kleiza için içerideki "korktuğu" Barcelona maçı harici hep iyi şeyler düşündüm, hem fiziken hemde mental olarak güçlenmesi kendisini belli ediyor. Kleiza 29 dakika süre aldı ama mücadele etmekten kaçmadı , 8 ribaund alması çok ama çok önemli. Savunma gayreti iyiydi. Hücum konusunda konuşmaya gerek yok zaten adam cidden bu konuda yetenekli .bilekten top çıkarken basket olacağını hissediyoruz. Kleiza nin takıma adaptasyon süreci zor ve sancılı oldu ama 2 aydır iyi oynuyor ve katkı alıyoruz. Aman Allah nazarlardan saklasın.
Bo için Ercan çok güzel demiş "boyundan fazla kalbi var ". Bo'yu çok ayrı seviyorum. Çok uzun zamandır muazzam oynuyor Obradoviç ile arası çok iyi , , hocanın ona bakış acısını çok rahat görebiliyoruz maç sırasında. Bo niye 40 dakika oynamadi diyenler gördüm twitterda. Bo yoruldu çünkü savunma da çok gayreti hücum da ve ribaundlarda çok özverili oldu ve yoruldu kendisi hocaya çıkar beni dedi ..
Ömer oyunda kaldığı sürede iyi savunma yaptı hakkını vermek lazım takımı ve taraftarı ateşledi dersek yalan olmaz.
Bjelica görünmez kahramanlardan di. 3uncu periyot maçı kopardigimiz süre zarfında 5 kisa oynarken rakibin iri 5 numaralari ile ciddi bir şekilde mücadele verdi.
Melih'e iki güzel laf edeyim. Yürekli ve çalışkan bu kardeşimizi de çok seviyor ve takdir ediyorum .köşeden attığı. 3 lük potaya değmedi ama hemen bir sonraki hücum diğer köşeden ve kritik anda 3 sayılık atışı kullanmaktan korkmadan attı ve başarılı oldu..
Oyuncular ve taraftarlar mutlu ayrıldı salondan.
Hep diyorum zor ve karışık bir grup . Maç maç düşünmek lazım. Bu maçı kazasız atlattık sırada Barcelona deplasmanı var.
Yenmek için gidiyoruz. Zor maç alırsak çok güzel günler yakın. Yenilirsek normal güzel günler yine yakın