Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 520499 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Abi zahmet edip istatistik kağıdına bile bakmıyorsun, birileri sana karşı arguman sunuyor, cevap vermiyorsun.

Burası forum yani bir tartışma yeri. Güleriz eğleniriz makaranın allahını yaparız, maç içinde küfür dahi edebiliriz ama işin temeli tartışmak . Uzlaşmak zorunda değiliz ama burada salt menfî yorumlar yapıp ortaya bombayı bırakınca da fikir söylemiş olmuyorsun.

4 dakikada 20 sayı yedik bojan yüzünden dediğin çeyreğin toplamında 23 sayı yemişiz

Bojanın top kaybı sayısı linas ve bo nun top kaybı sayısına eşit

Bojanın sürekli oyunda olması demek rakibin bir savunmacısının sürekli meşgul olması demek. Çünkü ELde hiçbir takımı Bojanı riske edemez. Bunun dışında penetre ve pick-n roll oyunu inanılmaz düzeyde arttı Bojanın.

Bu x milyon isterken iyiydi tarzı muhabbetleri şahsen ciddiye almıyorum.

Selamlar

Okan ben farklı bişey demedim..Yani tartışıyoruz işte.Kendi adıma Utkana karşı bir kabalık yada bir küçümsemede bulunduğumu düşmüyorum..Ayrıca gerek varmı?

Ben İstatistik kağıdına baktım ama orada direk kayıplar var..Yani bence onun sebep olduklarıda var mesela..Neyse çok önemli değil..

Ben Bojandan değil ona biçilen rolden rahatsızım..O rolleri o anda sahada olan Bo ya verseydik belkide 13 sayıyı konuşuyorduk demek istedim de neyse..

Dediğim gibi bende buranın ne olduğunu biliyorum..Son 4 dakıka skor 66-56 imiş...18 sayı yemişiz..

Argümanım bu...Topu Bojana vermek yerine dağıtsak pas yapsak boş şut bulsak en azından 24 sniyeyi düzgün kullansak olmazmı_
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae

Okan ben farklı bişey demedim..Yani tartışıyoruz işte.Kendi adıma Utkana karşı bir kabalık yada bir küçümsemede bulunduğumu düşmüyorum..Ayrıca gerek varmı?

Ben İstatistik kağıdına baktım ama orada direk kayıplar var..Yani bence onun sebep olduklarıda var mesela..Neyse çok önemli değil..

Ben Bojandan değil ona biçilen rolden rahatsızım..O rolleri o anda sahada olan Bo ya verseydik belkide 13 sayıyı konuşuyorduk demek istedim de neyse..

Dediğim gibi bende buranın ne olduğunu biliyorum..Son 4 dakıka skor 66-56 imiş...18 sayı yemişiz..

Argümanım bu...Topu Bojana vermek yerine dağıtsak pas yapsak boş şut bulsak en azından 24 sniyeyi düzgün kullansak olmazmı_

Abi şunu en başta yazsan daha güzel tartışacağız. Sen konuya adamın maaşından girince olay kopuyor

Ben Bojanın iki top kaybını da hatırlıyorum, biri 24 sn oldu ki orada top son 5 sn.de onun elinde patladı. Diğeri de 74-67 iken sloukasın çaldığı ve basket faulle biten pozisyon. Bunları. Dışında bojan bence savunmada iyidi. Hücumda egoisy değildi, topu iyi çevirdi. Bojan eninde sonunda şutunu toparlayacak. Son iki sezonun dağınıklığının bedelimi ödüyor şu anda. Bu fiziksel ve mental gelişim iki sene önce olmalıydı. Son 18 sayının 9 u hücum ribaundu üzerinden geldi. Bence o dakikalardaki ribaund ve defans konsantrasyonu daha ciddi ve takıma ait bir mesele

Onun dışında bence  Obra bojana çok güveniyor. Ligdeki efes maçında adamın attığı basketten sonra ortasahada kucaklaştılar. Ki bojan da bilhassa savunmada çok gayret gösteriyor. Hücumda son 2 dakikada oyun yapabilecek zaten 4 adam var. Yani sistem içinde Bojan bir zaruret
« Son Düzenleme: 01 Mart 2014, 18:12:14 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Bu maçta tepkilerin yoğun olduğu veya tezahüratların olduğu bazı bölümlerde marş girmedi ya da ''Yaşa Fenerbahçe'' tarzı taraftarı coşturucu marşlar girdi orası iyiydi taraftarın heyecanını önemli dakikalarda canlı tutmak lazım.Eskiye göre düzelme var.Önceden bütün molalarda olan''hadi çocuklar el sallayın'' tarzı etkinlik bitmiş.Hadi bir kere yapılabilir belki de 2-3 olmazdı tamamen kalkmış o etkinlik gördüğüm kadarıyla.Gerçi bu etkinlik kalkalı uzun bir süre oldu görmüyordum ama yazayım dedim.Salondaki izlenimlerim bunlar.Bir de tam arkamdaki localarda Olympiacos'lu taraftarlar vardı aynı sıkıntı Partizan maçında da yaşanmıştı.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2014, 21:29:11 Gönderen: Preldzic55FB »

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Yanlışlıkla üst üste mesajlar attım.Forum yönetiminden özür dilerim.İletiyi düzenlemek isterken oldu.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2014, 21:28:49 Gönderen: Preldzic55FB »

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Maça gelirsek de son 2 dakikada çift hane olacak fark cidden çok eridi yazık oldu.Öncelik galibiyetti ancak elimize gelen fırsat belki de bu fırsatı ele geçirme heyecanı nedeniyle gitti.
Kleiza,Bo McCalebb ve son periyottaki Dunston ile ciddi manada boğuşan Bjelica maçın yıldızlarındandı.

Çevrimdışı vuralex10

• Üye
abiler bir sorum var Jackson pzt. tofaş maçında oynayacak mı?
"I'm not here to get the second place."

- Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yanlışlıkla üst üste mesajlar attım.Forum yönetiminden özür dilerim.İletiyi düzenlemek isterken oldu.

Yok yahu ne Özüru sıkıntı yok . Rahat olun hepimizin burası.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
abiler bir sorum var Jackson pzt. tofaş maçında oynayacak mı?

sanmıyorum..Onu oynatmak için bir oyuncunun lig lisansının iptali gerekli
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Bu maçtan önce salonda olup Fenerbahçe Ülker montu giyerek gezen anketçilere denk gelen oldu mu.
Merak edip ne yaptıklarını sordum. Salon ile ilgili değerlendirme anketi dolduruyorlarmış.

Kızla biraz konuşup elindeki kağıtları inceyince, benden önce soruları yanıtlayanın salonla ilgili en hoşuna giden şeylerin doğum günü kutlamaları ve çalan müzikler olduğunu gördüm  :D
Ayrıca salonda Rihanna'yı görmek istiyormuş  8)
Bir başkası da eğlenmek için geldiklerini yazmış

Benim anketi nasıl doldurduğumu az çok tahmin edebilirsiniz, kız da eleştirileri yazmaktan yorulup salonda beğendiğiniz hiçbirşey yoksa niye geliyorsunuz diye sordu  , izin verirlerse Fenerbahçeyi desteklemek istiyoruz diye yaz dedim:)

Doğum günü kutlaması, la viva dansları vs kaldırılsa müşteri memnuniyeti kalmayacak anlaşılan. Bu anketleri kim ne amaçla yaptırıyorsa Fenerbahçe'den ziyade salonun işletmesini ön plana alıyordur.

Sağolsunlar deplasmana gelen misafirleride localarda güvenlik eşliğinde ağırlamaktan çekinmiyorlar. Her halde onlarda Yunanistan'da orta sahadan top sokup maça götürülenlerdir  8)
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Fenerbahçe yönetiminin yaptığı saçmasapan binlerce şey var ama bu doğum günü kutlamaları açık ara en saçması.

Ama daha önce de dediğim gibi ben doğum günü kutlanmasını sağlayan yönetimi ve işletmeyi değil , 13 bin kişi yalandan doğum gününü kutlayınca mutlu olan insanları anlayamıyorum.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2695 : 02 Mart 2014, 12:19:26 »
İbo ile aynı düşüncedeyiz
6da 5 2. yapar
6da 4 3.yapar

vira bismillah
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Bu maçtan önce salonda olup Fenerbahçe Ülker montu giyerek gezen anketçilere denk gelen oldu mu.
Merak edip ne yaptıklarını sordum. Salon ile ilgili değerlendirme anketi dolduruyorlarmış.

Kızla biraz konuşup elindeki kağıtları inceyince, benden önce soruları yanıtlayanın salonla ilgili en hoşuna giden şeylerin doğum günü kutlamaları ve çalan müzikler olduğunu gördüm  :D
Ayrıca salonda Rihanna'yı görmek istiyormuş  8)
Bir başkası da eğlenmek için geldiklerini yazmış

Benim anketi nasıl doldurduğumu az çok tahmin edebilirsiniz, kız da eleştirileri yazmaktan yorulup salonda beğendiğiniz hiçbirşey yoksa niye geliyorsunuz diye sordu  , izin verirlerse Fenerbahçeyi desteklemek istiyoruz diye yaz dedim:)

Doğum günü kutlaması, la viva dansları vs kaldırılsa müşteri memnuniyeti kalmayacak anlaşılan. Bu anketleri kim ne amaçla yaptırıyorsa Fenerbahçe'den ziyade salonun işletmesini ön plana alıyordur.

Sağolsunlar deplasmana gelen misafirleride localarda güvenlik eşliğinde ağırlamaktan çekinmiyorlar. Her halde onlarda Yunanistan'da orta sahadan top sokup maça götürülenlerdir  8)

Size denk gelmesi bizim açısımızdan güzel olmuş ama onların hoşuna gitmemiştir :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ağzına sağlık kerem....

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Utkan...Spa bir Yunandı..Yıllarca bekleyebilirsin Bojan bir Türk olsa..Belkide seneye NBA a yapacak..Bize hayrı yok...

Ayrıca kardeşim son 4 dakıka yedik neredeyse 20 sayı..2-3  TOP kaybı vardı ve olmadık atışları...Bence öyle sizce değildir...

Ben Bojan TIRT demiyorum..Yanlış yerde kullanıyoruz diyorum..Ne zaman Bo aldı son periyotta dümeni drive etti ya faul oldu ya basket..Ben bunu diyorum...

Neyse benden bu kadar
abi NBA filan yapmayacak.. Yapacak olsa Obradovic bu şekilde uğraşmaz kendisiyle.. Ki Spa yunan diyoruz, Yunanistan'da net bir şekilde yabancı kuralı yok ki. İstese adam başka bir adamın peşine düşerdi.

Maçın son 4 dakikasını tekrar izleme şansı buldum. Sadece 1 top kaybıyla oynadı. O da hepimizin hatırladığı top kaybı zaten.. Ki son 5 dakika da Bojan sadece 1 şut kullanmış. O da basket. Bojan'la ilgili genel bir ön yargı olduğu için sanki son bölümde Bojan'la oynamışız gibi düşünüyoruz.

Yoksa topların çoğunu zaten ya Kleiza yada Bo kullanmış..

Bojan'ın gelişimini görmek lazım. Oyuna kattıklarını görmek lazım.

Bu sene bir şey olur. Top-8 yapamazsın ama Obra'nın kafasındaki oyuncu olursa Bojan Avrupa'ya damgası vuracak olan bir oyuncun olur.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Berkercim..

Ben yanılıyor olabilirim..Ama Topu bo ya verip onun deliciliğini kullansak daha hoş olacak gibi.
HaBaBaM GüM GüM GüM