Aslında bu maçı sezon başından oynadığımız CSKA, Barcelona, Panathinaikos ve ilk Olympiakos maçlarıyla beraber değerlendirmek lazım.
Bu takımlardan CSKAyı vurup geçebildik. Diğerlerine karşı dönem dönem 9-10 sayıya çıkarsak da farkı bilhassa son çeyrek de oyunu tutamadık. Tabii basketbolda bu oyunu tutma tabiri biraz yanlış anlaşılıyor, futbol falan gibi düşünülüyor. Öyle bir şey mümkün değil tabii ki. Oyuncu bazında eksikler, gedikler ayrı mesele ama takım olarak bence en büyük eksiklik şu an için burada
Yoksa savunma azmi, yardımlaşma, takım içi rol paylaşımı gibi temel kriterlerde bence ortalamanın üzerindeyiz.
Bu arada Kleiza konusunda her zaman destek olmanın mutluluk ve gururunu yaşıyorum. "Bak biz laf ettik adam düzeldi" tarzı lafları tabii ki espri kabilinden özür olarak alıyorum. ancak bir dönemler yazdığımı tekrar yazıyorum, bir numara pozisyonundaki kısmi zaf'iyet dışında Fenerbahçe tarihinin (Dream Team dahil) en üst düzey(teknik ve karakter olarak) ekibi bu ekiptir. bence bu sene Top8 yapıcaz, top8 apayrı bir senaryoda oynanacak, Final4, 2-3 eşleşmelerindeki her takıma eşit uzaklıkta olacaktır.
Özetle o dana kesilecek diyoruz

)