Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519312 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #30 : 03 Aralık 2013, 13:00:22 »
Umarım Kleiza kendini top 16 ya saklıyordur. Eğer öyleyse elimizi kuvvetlendirir. Eğer o turda da birşey yapamaz ise ben satılması taraftarıyım
Obradovici ve Pana'yı son 7-8 yıldır dikkatlice takip ettiğimi düşünüyorum ve en çok dikkat edilmesi gereken konu Obradovic'in elinde olan yıldızların asla belli katkılar vermeden gönderilmediği.. bir şekilde ritme sokuyor koç ve onu hayata çeviriyor.

Haklılık payınız var evet. Ama cidden Kleiza eski o Kleiza değil. En başta her pozisyon sonrası eli saçlarında , saçları bozulmasın diye potaya driver edemiyor bile diyebiliriz. Saçlarını 3 numaraya kestirmeden ben Kleiza demem ona :)
Kleiza çok ciddi diz ameliyatlarından çıktı kariyeri sonuna kadar da eski halini beklemeyin aynısını İlkan'da da göreceksiniz hiç kolay değil ancak maç içinde verimli olabileceği klasik litvanyalı kimliğine kavuşması çoğu kiliti açmasını sağlar ..Pas trafiği ve saha görüşü, sadece şutu ile değil boştaki takım arkadaşını görüşü ile daha verimli olur..

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #31 : 03 Aralık 2013, 13:01:35 »
Öncelikle herkese merhabalar bu forumun açılmasını büyük bir heyecanla bekliyordum aradığımız beklediğimiz saygı ve sevgi içerisindeki aile ortamını burada bulacağımızdan eminim allah utandırmasın :) :) :)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Baydar94

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #32 : 03 Aralık 2013, 13:02:49 »
Umarım Kleiza kendini top 16 ya saklıyordur. Eğer öyleyse elimizi kuvvetlendirir. Eğer o turda da birşey yapamaz ise ben satılması taraftarıyım
Obradovici ve Pana'yı son 7-8 yıldır dikkatlice takip ettiğimi düşünüyorum ve en çok dikkat edilmesi gereken konu Obradovic'in elinde olan yıldızların asla belli katkılar vermeden gönderilmediği.. bir şekilde ritme sokuyor koç ve onu hayata çeviriyor.

Haklılık payınız var evet. Ama cidden Kleiza eski o Kleiza değil. En başta her pozisyon sonrası eli saçlarında , saçları bozulmasın diye potaya driver edemiyor bile diyebiliriz. Saçlarını 3 numaraya kestirmeden ben Kleiza demem ona :)
Kleiza çok ciddi diz ameliyatlarından çıktı kariyeri sonuna kadar da eski halini beklemeyin aynısını İlkan'da da göreceksiniz hiç kolay değil ancak maç içinde verimli olabileceği klasik litvanyalı kimliğine kavuşması çoğu kiliti açmasını sağlar ..Pas trafiği ve saha görüşü, sadece şutu ile değil boştaki takım arkadaşını görüşü ile daha verimli olur..

Mesela 2 maçta 1 bu sene Euro Basket 2013 finalindeki gibi oynasa elimiz çok rahatlar dediğim gibi. Kleiza bir takımı Euroleage şampiyonu yapabilir tek başına o yetenek var. Ama çabalamıyor işte tek sorun burda. Ve aldığı parada az buz bir miktar değil.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: 06.12.2013 18.00 | Ntvspor Smart CSKA Moskova-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #33 : 03 Aralık 2013, 13:40:13 »
Bu sefer maça iyi girelim.
Barca maçında olduğu gibi kalibresi yüksek takımlara karşı 20'li farklarla geriye düşünce, toparlasak bile illaki bir yerde hatalar başlıyor ve mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.
Bu maçta, Cska'nın ilk maçın skoru nedeniyle bize mesaj vermek isteyeceği açık.
Beklentim; rakibin agresif başlangıcına çabuk reaksiyon vermemiz ve sürekli maçın içinde kalmamız.
Galibiyet tabi ki önemli ama son topa kadar oyunun içinde kalmamız(benim için) en az galibiyet kadar önemli.
...

Çevrimdışı sambaras

• Üye
« Yanıtla #34 : 03 Aralık 2013, 13:52:16 »
Herkese merhabalar,tekrardan forumun hayırlı olmasını dilerim,umarım fikirlerimizi güzelce tartışabileceğimiz bir platform olur.  :)
Maça gelince CSKA ilk maçtaki farktan dolayı maça bilenmiş vaziyette, çok hırslı ve baskılı savunmayla başlayacaklarını ve Teodosic'in de mesaj için ilk 5 başlayacağını düşünüyorum özellikle. Yalnız onlar biraz evlerinde şut üzerinden ritm bulabilen bir takım ama tempoyu sevmiyorlar bu bizim avantajımıza. Set tempolarına yetişecek savunmayı yapabileceğimizi düşünüyorum Barca maçından farklı olarak. Fazla şuta kaldıkları için ritmleri bozuluyor bazı periyotlarda. Maçtan umutluyum bu yüzden.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #35 : 03 Aralık 2013, 13:52:51 »
İşin en önemli tarafı ilk maçta Cska yı rezil etmiştik 26 sayı fark atarak. Bunu gözönüne aldıgımızda Messina oyuncularına her topiçin ölümüne savaşın talimati vericektir. Ve ben üzülerek o maçı Cska alıcaktır diyorum..
Messina değil Fatih Terim gazı bile olsa CSKA'daki o oyunculara ne söylersen söyle onlar yapıları gereği oynarlar hiç sanmıyorum ben yırtıcı bir takım olabileceğini CSKA 'nın final four'da bile bunu yapmaz bu yapıdaki oyuncular.. çünkü bunu yapacak asker diye tabir ettiğimiz kendini yerden yere atacak bir tane bile oyuncuları yok .. standart olarak hücumu 15+ saniye üstü kullanarak hücum edecekler ..

Çevrimdışı finkployd

• Üye
« Yanıtla #36 : 03 Aralık 2013, 16:12:55 »
Hines'ın ilk maçta ekstra katkı yapmasına fırsat vermiştik. Vidmar formda. Ligde de Zoric'i dinlendirme fırsatı bulduk bu haftasonu. Pota altındaki üstünlüğü CSKA'ya bırakmadığımız sürece bizi yenmelerinin çok kolay olacağını düşünmüyorum. Kleiza bu maç oynar biz de kazanırız gibi geliyor.

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
« Yanıtla #37 : 03 Aralık 2013, 18:43:23 »
hayırlı olsun yeni platformumuz. Maça gelirsek, kilit bence yine ribauntlar. Barcelona maçındaki gibi hücum ribaundu vermezsek maçı son topa kadar oynarız diye düşünüyorum. İnşallah kazanırız.
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı Snn

• Üye
« Yanıtla #38 : 03 Aralık 2013, 18:48:05 »
Ribaund larda çok fazla geri düşmezsek ve %75-80 civarı serbest atış atarsak maçı kazanırız. En kötü kafa kafaya gider maç.

Çevrimdışı loslakers

• Üye
  • Yer: Tekirdağ
« Yanıtla #39 : 03 Aralık 2013, 19:40:29 »
Galibiyetle ayrılıp,liderlik için çok büyük adım atarız diye tahmin ediyorum.CSKA şu an hiç iyi değil,Messina ve oyuncuların iletişimi de çok kopuk.İlk maçtaki fark ve oyundan sonra bize karşı bilenirler mi dedim ama benimde fikirlerim aşağı yukarı badwatcher ile aynı.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #40 : 04 Aralık 2013, 08:16:08 »
Ve Ribaunt olayını sadece 5 numaraya yıkmamak lazım.. takım halinde ribauntlara odaklanması lazım takımın çünkü kısalarımız hiç katkı vermiyor savunma ribauntlarına direk uzunlar alır kafasındalar. Bojan'nın o boy ve fizikle her maç ortalama 5-6 ribaunt ortalaması yapması lazım BO'nunda o sıçrama yeteneği ile Kenan'ında boyu ile katkıları şart..

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #41 : 04 Aralık 2013, 10:55:57 »
Bu hafta CSKA yı yeneceğimizi düşünüyorum ve bence maçın adamı da Kleiza olacak :) :) :) :)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
« Yanıtla #42 : 04 Aralık 2013, 11:59:23 »
 Ender Abi'ye katılıyorum ribaundları sadece 5 numara'ya yıkmamak lazım.Bende Bojan'dan daha fazla ribaund katkısı bekliyorum.Geçen sene Sato'nun ribaundlarda verdiği katkı ortada.Maça gelecek olursak bu maç benim için önemli değil,ikili averajı vermemek yeterli,önemli olan Pazartesi günü oynanacak derbi.

Çevrimdışı Baydar94

• Üye
« Yanıtla #43 : 04 Aralık 2013, 17:41:45 »
Kleiza herkesi yanıltacak bunun için az bir zaman kaldı bekleyin  :)

Çevrimdışı Baydar94

• Üye
« Yanıtla #44 : 04 Aralık 2013, 17:43:07 »
Ya 5 sayı farkla kazanırız yada 10 sayı farkla kaybederiz :)