Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519323 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı omerozkan90

• Üye
  • Yer: izmir
  • legends never dies
Ynt: 06.12.2013 18.00 | Ntvspor Smart CSKA Moskova-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #45 : 04 Aralık 2013, 22:09:23 »
Galibiyetin şifresi savunmada yatıyor.içerde onadığımız barcelona maçı dışında 80 sayının üstünde skor üretiyoruz,hücumda kapasitemiz belli ancak savunmada hala eksikler var.kleiza ve zoric'in formu da bu maç için belirleyici faktörlerden biri olacaktır.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 00:15:18 Gönderen: Carter-Williams »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #46 : 05 Aralık 2013, 08:45:37 »
Maçın cuma günü ve saat 6'da olması kötü olmuş. Cuma trafiğinden vaktinde işten eve yetişmek kolay olmayacak.

Bence zor bir maç olucak, pota altındaki performansımız belirleyici olur bence.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #47 : 05 Aralık 2013, 13:45:58 »
Maçın cuma günü ve saat 6'da olması kötü olmuş. Cuma trafiğinden vaktinde işten eve yetişmek kolay olmayacak.

Rusya'da hava şartlarını ve yerel saati düşününce anlayışla karşılamak gerek lakin 19:00 olabilirdi. Fakat bu defa "yayıncı kuruluş" sıkıntısı çıkmış olabilir.

Yayıncı kuruluş demişken... "Bana faydası olmayan kilisenin papazını" diye başlayasım geliyor.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #48 : 05 Aralık 2013, 14:18:25 »

Rusya'da hava şartlarını ve yerel saati düşününce anlayışla karşılamak gerek lakin 19:00 olabilirdi. Fakat bu defa "yayıncı kuruluş" sıkıntısı çıkmış olabilir.

Yayıncı kuruluş demişken... "Bana faydası olmayan kilisenin papazını" diye başlayasım geliyor.

Muhtemelen Cuma gece yarısı İstanbul'a iner takım,derbinin pazartesi olacağını düşünürsek takım dinlenmiş bir şekilde çıkacak,ikili averajı vermediğimiz sürece sıkıntı yok,önemli olan Pazartesi günü oynanacak maç,kazanırsak iyice ligden kopacaklar,pazartesi günü yabancılardan hangisinin tribüne çıkacağı önemli.

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 05 Aralık 2013, 14:21:40 »
bakmaya üşeniyorum şu an için
Grup 2ncisi olursak hangi grupların 1ncileri geliyor
Real madrid ile Kuban mı geliyor ?

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #50 : 05 Aralık 2013, 14:24:02 »

B ve D gruplarının birincileri abi. Şu anki sıralama ile Madrid ve Kuban.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 05 Aralık 2013, 14:28:59 »

B ve D gruplarının birincileri abi. Şu anki sıralama ile Madrid ve Kuban.

bizim grupta dan Nanterre gelecek o zaman , B grubundan Real harici Armani , D gurubundan Kuban ve Laboral ,  C grubundan Galatasaray ve Bayern ..gelir diye düşünüyorum

vallaha şu hali ile olacak ise gruplar 2nci olmak daha iyi yahu hemde bayağı bir iyi ...

Edit : daha 3 maç var çok şey değişebilir diğer gruplarda

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #52 : 05 Aralık 2013, 14:33:22 »

bizim grupta dan Nanterre gelecek o zaman , B grubundan Real harici Armani , D gurubundan Kuban ve Laboral ,  C grubundan Galatasaray ve Bayern ..gelir diye düşünüyorum

vallaha şu hali ile olacak ise gruplar 2nci olmak daha iyi yahu hemde bayağı bir iyi ...

Abi 3 haftada bir çok takımın yeri değişecektir. Çünkü sıralamalarda hep aynı puanda olan ve averajla sıralanan takım sayısı çok fazla. O nedenle şimdiden TOP 16 grubu oluşturmak çok zor. Ben dün akşam ihtimaller dahilinde bir bakayım dedim işin içinden çıkamadım. :D İnşallah iyi bir gruba denk geliriz.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 05 Aralık 2013, 14:34:58 »

Abi 3 haftada bir çok takımın yeri değişecektir. Çünkü sıralamalarda hep aynı puanda olan ve averajla sıralanan takım sayısı çok fazla. O nedenle şimdiden TOP 16 grubu oluşturmak çok zor. Ben dün akşam ihtimaller dahilinde bir bakayım dedim işin içinden çıkamadım. :D İnşallah iyi bir gruba denk geliriz.

aynen tolga dediğin gibi daha köprü altından çok sular akar  8)
zor grup hakkımızı ilk gruplarda değerlendirdiğimizi düşünüyorum :)
umarım top 16 da daha makul bir gruba düşeriz ama bizde bu şans var iken umudum yok :)
neyse bizde inşallah zoru başarırız

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #54 : 05 Aralık 2013, 14:57:37 »
Bencede 2. olursak avantajlı bir grup olur diyoruzda...Ne olacağı da belli olmuyor...Bu grupta 3. olur bunlar diyorlardı..Lider olmak üzereyiz.
HaBaBaM GüM GüM GüM

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 05 Aralık 2013, 15:00:09 »
Bencede 2. olursak avantajlı bir grup olur diyoruzda...Ne olacağı da belli olmuyor...Bu grupta 3. olur bunlar diyorlardı..Lider olmak üzereyiz.

aynen dostum , bu iş belli olmuyor ama top 16 da biraz daha seviye yükselecek , bizde tam takım olamadık (  normal olarak ) geçiş süreci iyi geçsin derdindeyim , zor grup bile olacak ise güzel bir fikstür olsun razıyım  8)
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 15:04:36 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #56 : 05 Aralık 2013, 15:00:13 »

Moskova ve ukranya'daki maçlar malesef öyle hava şartlarından dolayı futbol'da da aynı  :)
Pota altına yüklemediğimiz sürece bütün ribaunt yükünü sorun yaşamayız. Barcelona deplasmanında kısalar hiç yardımcı olmadı çünkü..
Evet bir zayıf noktamız var bunu bizler gibi rakiplerde biliyor o yüzden hücum ribauntlarına konsantre oluyorlar. transferi düşünmüyorsa hoca ki açıklamalar öyle o zaman kısalar ve 3 numaradan bojan ve emirin her maç ortalama 5-6 ribauntluk katıkıları şart..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #57 : 05 Aralık 2013, 15:02:05 »
Arkadaşlar olayın Karla-Trafikle alakası pek yok...

Çok maç bizim saatle 19.30 da da olabiliyor...Ama saat orada 21.30 oluyor haliyle...

Helede Ekaterinburgda..Sanırım aramızda Kuban ve Ekaterinburg ile 4 saat var..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #58 : 05 Aralık 2013, 15:03:55 »

aynen dostum , bu iş belli olmuyor ama top 16 biraz daha seviye yüklecek , bizde hani tam takım olamadık (  normal olarak ) geçiş süreci iyi geçsin derdindeyim , zor grup bile olacak ise güzel bir fikstür olsun razıyım  8)

Ben geçen gece biraz oturdum...Realin grubunda olursak bir avatajımızda şu..
O GRUPTA 2. Olursak Hem saha avantajımız olur..Hemde MADRİD den yırtarız!
HaBaBaM GüM GüM GüM

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : 05 Aralık 2013, 15:07:35 »

aynen dostum , bu iş belli olmuyor ama top 16 biraz daha seviye yüklecek , bizde hani tam takım olamadık (  normal olarak ) geçiş süreci iyi geçsin derdindeyim , zor grup bile olacak ise güzel bir fikstür olsun razıyım  8)

Ben geçen gece biraz oturdum...Realin grubunda olursak bir avatajımızda şu..
O GRUPTA 2. Olursak Hem saha avantajımız olur..Hemde MADRİD den yırtarız!

biz 2nci olursak ve gruplar şu hali ile biterse top 16 grubu

Fenerbahçe
Real
Armani
Nanterre
Kuban
Laboral
Galatasaray ( ben burada malaga yı isterim )
Bayern