Maccabi seyirci faktörü ile NBA 'de Golden state Warriors'a çok benziyor çok fazla eşleşmek isteyeceğim türden bir takım değil serseri mayın gibiler TOP 8 de gidip Real'i elerlerse buldukları hava ile şaşırmam.. daha çok kuban yada cska gibi takımları isterim
Yapmayın etmeyin hocam. Warriors'umun ne yapacağı belli. İyi savunmayla rakip kötü şuta zorlanacak, ribaunt alındıktan sonra 2 saniyede olabilecek en hızlı şekilde rakip yarı sahada bitilecek ve en hızlı pas trafiği ile en boş adam bulunacak. Bunun içinde hücuma dağınık bir koş koş kültürüyle değil, müthiş bir alan paylaşımı alışkanlığı ile yerleşilecek. Mark Jackson'ın yapmaya çalıştığı bu: HIZ ile AKILI birleştirmek. Bench yetersiz, sakatlığa müsait bir oyuncu kadrosu vs. Bunlar zaaflarımız ama bizim oynamaya çalıştığımız basketbol inanın geleceğin basketbolu. Eğer zaman bulup Obradovic izlerse o bile takdir eder.
Sözün özeti: Mark Jackson'ın askerleriyiz. Altın Köprünün savaşçılarıyız. Forza Warriors! 
Benim söylemek istediğim Hava yakalarlarsa Real bile yenerleri NBA için söyledim Warriors eğer hava yakalarsa özellikle iç sahada Play Off'larda rakibin kim olduğunun hiç önemi olmaz çünkü hücumda durdurulmaz çeşitliliğe sahipler. özellikle D.Lee ,Thmpson ve Curry ile iç dış dengesi muazzam , arkada 'FORMDA'' bir bogut ( bekçi) dış savunmada A.Ig ve onun patlayıcı özellikleri

havaatışında yazmıştım zaten GSW severim yani

Maccabiye gelecek olursa ; onlarda hücumda çok çeşite sahipler içeride sofo dışarıdan hıckman-rıce ve smıth ve yükselen değerleri Ingles hava bulduklarında asla karşı takımda görmek istemeyeceğin oyuncular..