Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519341 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #60 : 05 Aralık 2013, 15:10:15 »
Bencede 2. olursak avantajlı bir grup olur diyoruzda...Ne olacağı da belli olmuyor...Bu grupta 3. olur bunlar diyorlardı..Lider olmak üzereyiz.

aynen dostum , bu iş belli olmuyor ama top 16 biraz daha seviye yüklecek , bizde hani tam takım olamadık (  normal olarak ) geçiş süreci iyi geçsin derdindeyim , zor grup bile olacak ise güzel bir fikstür olsun razıyım  8)

Ben geçen gece biraz oturdum...Realin grubunda olursak bir avatajımızda şu..
O GRUPTA 2. Olursak Hem saha avantajımız olur..Hemde MADRİD den yırtarız!

biz 2nci olursak ve gruplar şu hali ile biterse top 16 grubu

Fenerbahçe
Real
Armani
Nanterre
Kuban
Laboral
Galatasaray ( ben burada malaga yı isterim )
Bayern

Süpermiş...

O zaman yapılacak belli...Bu maçı verip Duruma göre Nantarre maçına asılmamak..Doğrusu bu..Bu maçı verirsek..Cska Barcayı yenerse bizde son maçta kaybedersek 2. oluruz ki en iyi senaryo bu...
HaBaBaM GüM GüM GüM

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #61 : 05 Aralık 2013, 15:11:41 »
tabi murat bizim sıralamamız ile beraber diğer gruplar ne olacak orası belli değil , diğer gruplarda sıralama çok rahat değişebilir

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #62 : 05 Aralık 2013, 15:12:16 »
Arkadaşlar olayın Karla-Trafikle alakası pek yok...

Çok maç bizim saatle 19.30 da da olabiliyor...Ama saat orada 21.30 oluyor haliyle...

Helede Ekaterinburgda..Sanırım aramızda Kuban ve Ekaterinburg ile 4 saat var..
Moskova ile sadece 1 saat var aramızda fark.. ispanya ile 2 saat olmasına rağmen onlar sürekli 21:45 de oynuyor bizim saate göre ben pek saat farkı olduğunu düşünmüyorum ..
TOP 16 eşleşmesine gelince kafamda iki soru var.. TOP 16 da grubumuzda Real olmasımı avantaj yoksa Diğer grupta olup 1 yada 2. bitirerek TOP 16 yı TOP 8 de filan hiç karşılaşmadan direk Final Four'da karşılaşmak mı avantaj..

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #63 : 05 Aralık 2013, 15:13:22 »
Bencede 2. olursak avantajlı bir grup olur diyoruzda...Ne olacağı da belli olmuyor...Bu grupta 3. olur bunlar diyorlardı..Lider olmak üzereyiz.

aynen dostum , bu iş belli olmuyor ama top 16 biraz daha seviye yüklecek , bizde hani tam takım olamadık (  normal olarak ) geçiş süreci iyi geçsin derdindeyim , zor grup bile olacak ise güzel bir fikstür olsun razıyım  8)

Ben geçen gece biraz oturdum...Realin grubunda olursak bir avatajımızda şu..
O GRUPTA 2. Olursak Hem saha avantajımız olur..Hemde MADRİD den yırtarız!

biz 2nci olursak ve gruplar şu hali ile biterse top 16 grubu

Fenerbahçe
Real
Armani
Nanterre
Kuban
Laboral
Galatasaray ( ben burada malaga yı isterim )
Bayern

Cem abi,normal sezonda zor gruptayız,takımın geç toplanması,sakatlıklar vs derken sezon başldı,euroleague'de çok iyi gidiyoruz,Barcelona maçının ilk çeyreği sahada olamayınca kaybettik.Benim için TOP16'da kim gelecekse gelsin fark etmez.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #64 : 05 Aralık 2013, 15:13:51 »
Ben kendimi bildim bileli bu tür hesaplar hesabı yapanın aleyhine olur. Fenerbahçe her maça kazanmak için çıkar. Kazanma alışkanlığını yitirmek istenecek en kötü şeydir. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma durumu...

Sahi Obradovic'in oyuncularına "bu maça asılmayın gençler" diyeceğini, bunu dedikten sonra saygınlığının ne hale geleceğini düşünebiliyor musunuz?

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #65 : 05 Aralık 2013, 15:15:14 »
abdullah ;
bende seninle aynı fikirdeyim az çok benim fikirlerimi biliyorsun , ben sadece anın tadını çıkartıyorum :)

hakan abinin dediği gibi Obradoviç bu hesaplara hayatta girmez , biz her maça yenmek için çıkalım olur olmaz orası ayrı mesele  8)

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #66 : 05 Aralık 2013, 15:19:18 »
Hesap yapmak tabiykide olmaz ama ben Real yada Barca gibi takımlar'la TOP 8 de 3 maç sonunda belli olacak elemede değilde tek maçta dananın kuyruğunun kopacağı fina four da karşılaşma taraftarıyım.. çünkü biz  ''DÜZEN'' takımı değiliz bir OLY yada Pana gibi.. rakibin zaafını bulup oraya yumruklar atacak yada kendi zaafını saha içinde yardımlaşmalar ile çözüm bulacak.. çünkü top 8 de artık senin aldığın nefese kadar rakibin analiz ederek odaklanıyor.. şuanda cska , kuban gibi bir takımız bence daha çok birebir üstünden oynayan ve coaching faktörüne bakıyoruz..

• Üye
« Yanıtla #67 : 05 Aralık 2013, 15:19:29 »
abdullah ;
bende seninle aynı fikirdeyim az çok benim fikirlerimi biliyorsun , ben sadece anın tadını çıkartıyorum :)

hakan abinin dediği gibi Obradoviç bu hesaplara hayatta girmez , biz her maça yenmek için çıkalım olur olmaz orası ayrı mesele  8)
[/quote
  :D Bu sezon deplasman fobimizi yenmemiz iyi oldu,biz Pionir Arena'dan çıktıysak deplasmanda her maçı kazanabiliriz.Obradovic faktörü ile de hakemler aleyhimize kolay kolay düdük çalamıyor.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 15:21:28 Gönderen: nemanja bjelica »

• Üye
« Yanıtla #68 : 05 Aralık 2013, 15:23:02 »
Obradovic'in karizması hakemler üzerinde etkili oluyor,Barcelona deplasmanında bile aleyhimize kolay kolay düdük çalamadılar.

• Üye
« Yanıtla #69 : 05 Aralık 2013, 15:24:36 »
Ben kendimi bildim bileli bu tür hesaplar hesabı yapanın aleyhine olur. Fenerbahçe her maça kazanmak için çıkar. Kazanma alışkanlığını yitirmek istenecek en kötü şeydir. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma durumu...

Sahi Obradovic'in oyuncularına "bu maça asılmayın gençler" diyeceğini, bunu dedikten sonra saygınlığının ne hale geleceğini düşünebiliyor musunuz?
  Abi sana hak eriyorum.Rixos Cup'ta 15-16'lık çocuklar oynarken bile kaybetmeyi hazmedemedi Obradovic,artı Obradovic'i getiren takım ve taraftarlarının bu kadar ince hesap yapmasına gerek yok.

• Üye
« Yanıtla #70 : 05 Aralık 2013, 15:25:41 »
Hesap yapmak tabiykide olmaz ama ben Real yada Barca gibi takımlar'la TOP 8 de 3 maç sonunda belli olacak elemede değilde tek maçta dananın kuyruğunun kopacağı fina four da karşılaşma taraftarıyım.. çünkü biz  ''DÜZEN'' takımı değiliz bir OLY yada Pana gibi.. rakibin zaafını bulup oraya yumruklar atacak yada kendi zaafını saha içinde yardımlaşmalar ile çözüm bulacak.. çünkü top 8 de artık senin aldığın nefese kadar rakibin analiz ederek odaklanıyor.. şuanda cska , kuban gibi bir takımız bence daha çok birebir üstünden oynayan ve coaching faktörüne bakıyoruz..

TOP8 için gönlümden geçen takım MACCABİ :D

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #71 : 05 Aralık 2013, 15:37:40 »

Maccabi seyirci faktörü ile NBA 'de Golden state Warriors'a çok benziyor çok fazla eşleşmek isteyeceğim türden bir takım değil serseri mayın gibiler TOP 8 de gidip Real'i elerlerse buldukları hava ile şaşırmam.. daha çok kuban yada cska gibi takımları isterim

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #72 : 05 Aralık 2013, 15:56:23 »

Maccabi seyirci faktörü ile NBA 'de Golden state Warriors'a çok benziyor çok fazla eşleşmek isteyeceğim türden bir takım değil serseri mayın gibiler TOP 8 de gidip Real'i elerlerse buldukları hava ile şaşırmam.. daha çok kuban yada cska gibi takımları isterim

şu konuları konuşuyor olabilmek bile çok güzel :)
sonu güzel olur inşallah

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #73 : 05 Aralık 2013, 16:00:42 »

şu konuları konuşuyor olabilmek bile çok güzel :)
sonu güzel olur inşallah
2 yıl geçte de olsa yapılması gereken yapıldı ve takım sponsor yönetimine geçti.. Hiç bir sponsor marka değerinin düşmesini istemez hele ki elindeki değerli reklam getiri olan kulüp varsa .. Kulüp yönetimleri başarısızlık ister demiyorum ama önemseme olarak türkiyede ''AMATÖR'' branş gözüyle bakıldığı sürece bu böyle mağlesef.. inşallah bu uzun yıllar sürer ve her sene TOP 8 leri final four ları konuşuruz..

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Ynt: 06.12.2013 18.00 | Ntvspor Smart CSKA Moskova-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #74 : 05 Aralık 2013, 16:03:40 »
CSKA mutlaka ilk maçtan sonra bir mesaj vermek isteyecektir bize. Maçın başında veya ortasında veya sonunda mutlaka bir yerde sağlam bir hamle yapacaklar işte orada onlara karşılık verebilirsek, bizim takım olgumuz, bireysel yaratıcılığımız bizi öne çıkaracaktır. Galibiyet şart değil, CSKA deplasmanında kazanabileceğimizi hissetsin tüm takımlar yeter.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...