Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519328 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #15 : 03 Aralık 2013, 00:19:15 »
kanak olayı dışında bizim grubu lider olarak mı bitirmemiz daha iyi yoksa ikinci olrak bitirsek mi daha iyi olur ben eşleşmelerin nasıl olacağını bi türlü anlayamadım da
Bunu düşünmeden direkt 1. bitirmek rakiplere mesaj açısından bence önemli ve takımın kendine güveni bakımdan da..

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #16 : 03 Aralık 2013, 00:28:39 »
kanak olayı dışında bizim grubu lider olarak mı bitirmemiz daha iyi yoksa ikinci olrak bitirsek mi daha iyi olur ben eşleşmelerin nasıl olacağını bi türlü anlayamadım da
Bunu düşünmeden direkt 1. bitirmek rakiplere mesaj açısından bence önemli ve takımın kendine güveni bakımdan da..
Katılıyorum. Ancak 2. olursak ta bir şey kaybetmiyoruz.

Top-16 şöyle eşleşiyor.

E Grubu

A Grubunun 1. ve 3.
C Grubunun 1. ve 3.
B Grubunun 2. ve 4.
D Grubunun 2. ve 4.

F Grubu

B Grubunun 1. ve 3.
D Grubunun 1. ve 3.
A Grubunun 2. ve 4.
C Grubunun 2. ve 4.

Bu şekilde oluşacak gruplar. 7. maçlar sonunda şu şekilde gruplar;

E Grubu

Fenerbahçe
CSKA Moskova
Olympiakos ( Olympiakos şimdiden C Grubunun lideri olmayı garantilediği için kesin E Grubunda yer alacak)
Unicaja Malaga
Anadolu Efes
Zalgiris Kaunas
Maccabi Tel Aviv
Panathinaikos

F Grubu

Barcelona
Nanterre
Real Madrid
EA7 Milano
Galatasaray Liv Hospital
Bayern Münih
Lokomotif Kuban
Caja Laboral
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı hsntkdmr

• Üye
« Yanıtla #17 : 03 Aralık 2013, 00:40:50 »
kanak muhabbeti benim kız tuşları yediği için kanal yerine yazmışım :)
 bu arada bilgi için sağol ama ben lider olma yerine takımları görünce ikinci olmayı tercih ederim renktaşlar
cska pana oly bize terslenir ileride gibi geliyor ,sert savunma sağlam uzunlar vb
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2013, 00:43:38 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #18 : 03 Aralık 2013, 01:36:41 »
Daha ilk gruplar bitmeden biraz erken bir yorum olacak ama top 8'de Real Madrid ile eşleşmeyeceğimiz her senaryoya razıyım.

...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19 : 03 Aralık 2013, 11:13:07 »

Top-16 şöyle eşleşiyor.

E Grubu

A Grubunun 1. ve 3.
C Grubunun 1. ve 3.
B Grubunun 2. ve 4.
D Grubunun 2. ve 4.

F Grubu

B Grubunun 1. ve 3.
D Grubunun 1. ve 3.
A Grubunun 2. ve 4.
C Grubunun 2. ve 4.

Bu şekilde oluşacak gruplar. 7. maçlar sonunda şu şekilde gruplar;

E Grubu

Fenerbahçe
CSKA Moskova
Olympiakos ( Olympiakos şimdiden C Grubunun lideri olmayı garantilediği için kesin E Grubunda yer alacak)
Unicaja Malaga
Anadolu Efes
Zalgiris Kaunas
Maccabi Tel Aviv
Panathinaikos

F Grubu

Barcelona
Nanterre
Real Madrid
EA7 Milano
Galatasaray Liv Hospital
Bayern Münih
Lokomotif Kuban
Caja Laboral

1. olmanın da, 2. olmanın da kendi içinde avantaj ve dezavantajları var...

1. olursak Top 16 grubunu ilk 2 içinde bitirmeniz şart, aksi Real Madrid veya Barcelona ile saha avantajı olmadan çeyrek finalde eşleşmek olur.
F4 şansımız baya azalır bu durumda...
Ama ilk 2'de olduğumuz zaman da karşımızda duracak rakip yok çapraz grupta, 3-0 veya 3-1 ile rahatça F4 yapabiliriz.

2. olursak Real Madrid ile Top 16 grup liderliği için çekişiriz.
Çeyrek finalde saha avantajı bizde olsa da Olympiacos, Barcelona veya CSKA ile eşleşiriz...
İşler zorlaşır...

Sanki asıl mücadeleyi Top 16'da verip, ilk 2 için kasmak,
Çeyrek finalde Olympiacos, CSKA, Barcelona'dan biriyle eşleşmekten daha mantıklı.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #20 : 03 Aralık 2013, 11:48:29 »
TOP 16 da Real ile aynı grupta olmayı asla istemem açıkçası biraz ritim yakalamış halimiz  ile şuanda her takımı rahatlıkla yenebileceğimizi gördük sanırım, özellikle barcelona deplasmanında açıkçası hocanın da dediği gibi aptallık derecesinde başlangıç olmasa rahat bir galibiyet olması içten bile değildi.. ona karşın nakavtlık yumruk yememize rağmen ayağa kalktığımız Zoric'in saçmalaması olmasa 1-2 dakikalık oradan bile maçı alma noktasına getirmiştik.. o yüzden TOP 16 da CSKA ile aynı grupta olup F4 e kadar Real den uzak durmak en iyisi...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #21 : 03 Aralık 2013, 11:56:20 »
Real Madrid'i bilmem ama Galatasaray'ın bizim gruba düşmesini çok istiyorum :)

Çevrimdışı badwachter

• Üye
Ynt: 06.12.2013 18.00 | Ntvspor Smart CSKA Moskova-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #22 : 03 Aralık 2013, 11:59:26 »
CSKA ' nın barcelona gibi coşkulu ve saldırgan basketbol oynamadığını biliyoruz ve seyirci profili olarakta ciddi anlamda bu yıl hayal kırıklığı gibi görünüyor. izlediğim iç saha maçlarında daha salonun yarısının bile dolduğuna şahit olmadım. bu maçta tabiykide galibiyet kaymak olur ama kaybetsek bile 30 sayı ve üstünde yemediğimiz sürece ben lider bitireceğimize inanıyorum çünkü Barca CSKA ile moskova da yapacak ve bize karşı fark yarattıkları pota altı üstünlükleri olmadan oradan galibiyet çıkarmaları imkansız gibi görünüyor. bizim ise paritzan ve Nanter maçlarını kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #23 : 03 Aralık 2013, 12:09:54 »
Real Madrid'i bilmem ama Galatasaray'ın bizim gruba düşmesini çok istiyorum :)
Bütün maçlarını kazanması lazım GS 'nin 2. olarak yada bütün maçlarını kaybederek 4. bitirmesi lazım bize gelebilmesi için :) ama bende istersim kesinlikle.. Özellikle 2. olarak..

Çevrimdışı Baydar94

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #24 : 03 Aralık 2013, 12:46:29 »
Umarım Kleiza kendini top 16 ya saklıyordur. Eğer öyleyse elimizi kuvvetlendirir. Eğer o turda da birşey yapamaz ise ben satılması taraftarıyım

Çevrimdışı Baydar94

• Üye
Ynt: 06.12.2013 18.00 | Ntvspor Smart CSKA Moskova-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #25 : 03 Aralık 2013, 12:47:55 »
İşin en önemli tarafı ilk maçta Cska yı rezil etmiştik 26 sayı fark atarak. Bunu gözönüne aldıgımızda Messina oyuncularına her topiçin ölümüne savaşın talimati vericektir. Ve ben üzülerek o maçı Cska alıcaktır diyorum..

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #26 : 03 Aralık 2013, 12:54:24 »
Umarım Kleiza kendini top 16 ya saklıyordur. Eğer öyleyse elimizi kuvvetlendirir. Eğer o turda da birşey yapamaz ise ben satılması taraftarıyım
Obradovici ve Pana'yı son 7-8 yıldır dikkatlice takip ettiğimi düşünüyorum ve en çok dikkat edilmesi gereken konu Obradovic'in elinde olan yıldızların asla belli katkılar vermeden gönderilmediği.. bir şekilde ritme sokuyor koç ve onu hayata çeviriyor.

Çevrimdışı Baydar94

• Üye
« Yanıtla #27 : 03 Aralık 2013, 12:56:46 »
Obradovici ve Pana'yı son 7-8 yıldır dikkatlice takip ettiğimi düşünüyorum ve en çok dikkat edilmesi gereken konu Obradovic'in elinde olan yıldızların asla belli katkılar vermeden gönderilmediği.. bir şekilde ritme sokuyor koç ve onu hayata çeviriyor.

Haklılık payınız var evet. Ama cidden Kleiza eski o Kleiza değil. En başta her pozisyon sonrası eli saçlarında , saçları bozulmasın diye potaya driver edemiyor bile diyebiliriz. Saçlarını 3 numaraya kestirmeden ben Kleiza demem ona :)

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #28 : 03 Aralık 2013, 12:57:04 »
Ben Kleiza ile Melih'in Ttop 16 öncesi şu dönemde halter çalıştığını tahmin ediyorum. Kasları şişirip Top 16'ya hazır girmek istiyorlar gibi bir düşüncem var. Çünkü Melih'in de özellikle sezon başındaki şut ritmi şu dönemde yok. Keza Kleiza'da da aynı problem var. Top 16'ya her ikisi de hazır olarak girecektir.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Baydar94

• Üye
« Yanıtla #29 : 03 Aralık 2013, 12:59:32 »
Şimdi elimizde hep patlayan bomba oyuncular var.

Emir gibi Melih gibi Oğuz gibi Ömer gibi Zoric gibi. Bunlar en önemli maçta yaptıkları basit hatalarla o maçı kaybettiredebilir kazandıradabilir. Joker oyuncu statüsünde bunlar.