Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519663 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Ynt: Euroleague 9. Maç, 12.12.2013 - [21.45] Fenerbahçe Ülker-Partizan
« Yanıtla #435 : 12 Aralık 2013, 23:39:04 »
Bu kadar isteksiz ve kötü olmamızın sebebi Obradovicin planlarını değiştirip grubu 2.bitirme kararı almış olmasıdır umarım

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #436 : 12 Aralık 2013, 23:40:25 »

Zurnanın zırt dediği, telafisi olmayan, tamam ya da devam maçı dediğimiz bütün maçların karar anlarını kötü oynamış bir Bojan Bogdanovic gerçeği.

Ve açık ara Euroleague yıldızlarının Teodosic'ten sonraki en loser ismi Avrupa basketbolunun en winner hocasıyla çalışıyor. Bakalım bu birliktelikten ne çıkacak.

Bunu yazdığımda iyi oynuyordu. Yazmaz olaydım. Loserliğini yüzüne vurmaz olaydım. Çeşmenin başından geçmez olaydım. :(

Yalnız Bojan'ın loser olduğuna hiç katılmıyorum abi..

Geleli iki buçuk sene oluyor. Bu maç öyle bir maç sayılmaz ama bana Bojan'ın tamam ya da devam maçı olan, telafisi olmayan maçlardan hangisinde, hangisinin karar anında iyi oynadığını söyleyebilir misin? Geçen yıl aldığımız Türkiye Kupası'nı dahi o güne kadar en çok eleştirilen David Andersen'in damga vurduğu, sürklase ettiği bir maçta kazandık.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #437 : 12 Aralık 2013, 23:40:59 »
Bjelica acele etmese iyiydi.Yalnız benimde canımı sıkan 3 konu var.Birincisi rakipler son 4-5 maçtır çok rahat 3 sayılık basket buluyor.İkincisi hiçbir yerde toz kondurmadığım Kleiza'nın toparlanacağı yok.Üçüncü Kenan'ın gereksiz özgüveni.Maçı kaybettiren Kenan Sipahi'dir.NET.Liderliği garantileyemediğimize yanayım,sahamızda yenilmezlik ünvanının gittiğine mi yanayım.

hiçbir şeye yanma.. deplasmadaki maçta sana o maçı getiren de bugun kötü oynayan Kenan dır. unutma...

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #438 : 12 Aralık 2013, 23:41:03 »
Bjelica acele etmese iyiydi.Yalnız benimde canımı sıkan 3 konu var.Birincisi rakipler son 4-5 maçtır çok rahat 3 sayılık basket buluyor.İkincisi hiçbir yerde toz kondurmadığım Kleiza'nın toparlanacağı yok.Üçüncü Kenan'ın gereksiz özgüveni.Maçı kaybettiren Kenan Sipahi'dir.NET.Liderliği garantileyemediğimize yanayım,sahamızda yenilmezlik ünvanının gittiğine mi yanayım.

(1) Sezon basinda kapali kutuyduk: ciddi anlamda yenilenen bir takimdik.  Takimlar bizi cozene ve performanslarini arttirana kadar gelen kritik galibiyet serileri bizi ucusa gecirdi.  Ancak gel gor ki, diger takimlarin performanslari arttikca; eksikliklerini kapattikca aramizdaki fark giderek azaliyor.  Simdi bizim icin en buyuk sinav, eksikliklerimizi ne sekilde kapatacagimiz.  Elestiriyi kotu bir sey olarak gormemek lazim.  Nihayetinde burada kendi aramizda tartisiyoruz.  Biz karanlik bir tablo cizsek ne olacak, cizmesek ne olacak. 

(2) Kleiza hususunda katiliyorum.  Su anki goruntu hos degil.  Zerre kadar umursamayan bir oyuncu gibi hareket ediyor.  Sorunu sikintisi nedir, bunu bizim disaridan bilmemiz mumkun degil. Boyle oynadigi surece transfer bir ihtiyac degil, zorunluluktur.

(3) Kenan, bu maca kadar iyi oynadi.  18 yasindaki bir cocuk arada boyle maclar oynasin.  Kredisi var o kadar.

Size katılıyorum. Yalnız Kenan olmadan oldum havasına giriyor gibi geliyor. Kleiza'yı seviyorum ama takıma katkı veremeyen tek yabancımız gibi, Zorıc de var ama Kleiza'dan daha fazla katkı verdi.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #439 : 12 Aralık 2013, 23:42:16 »
Hala sıkıntılı geçen maçlarda oyuna isyan etmeyi sadece Bo'dan bekler olduk.Son maçlarda sık sık çıkmaya başladı bu karşımıza.Oyun aklı konusunda Emir'in dümeni aldığı maçlar elbet oldu ama tek başına yetemeyeceği aşikar. Konsantre veya mental meselesine gelirsek Avrupa'nın en zirve vitrininde oynarken bu tip bir bahane bulamazsınız.Her maça aynı ölçüde asılmalısınız hele ki pazartesi bir derbi kaybettiğinizi düşünürseniz.
Tek teselli bu tip mağlubiyetlerin sezonun bu kısmında gelmesi toparlanmaya vakit olmasıdır herhalde.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #440 : 12 Aralık 2013, 23:43:00 »
Bjelicada saçmaladı sıktı artık orta sahadan denemeleri.10 tane atıyor 1i giriyor hemen auvvvvvvvvvv !!!
48.5% ile 3 sayılık ... atış yüzdesi var...
Bjelicanın defalarca bo ile beraber takımın en önemli oyuncusu olduğu söyledim ama o son top öyle kullanılmaz kullanılmamalı şaka gibiydi.Amatör sporcu ruhuyla hareket etti yakışmadı bjelicaya

'' saçmaladı sıktı artık iyi de 10 tane atıyor 1 tane giriypr avvvvvv '' yazınca farklı algılanıyor yine olmayan şey farklı aksettiriliyor. yani öyle bir durum yok , kötü tercih etti denir acele etti denir daha sağlıklı olur sanki
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2013, 23:47:33 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı erik2929

• Üye
« Yanıtla #441 : 12 Aralık 2013, 23:44:55 »
Normalde uzulmem lazim ama suan tam tersi duygular icerisindeyim, Gsnin pamuk gibi grubuna dusme ihtimalini dusunuyorum da neden olmasin diyorum ::)
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #442 : 12 Aralık 2013, 23:46:00 »
Kleiza'yı seviyorum ama takıma katkı veremeyen tek yabancımız gibi, Zorıc de var ama Kleiza'dan daha fazla katkı verdi.

Mehter marşında bile iki adım ileri, bir adım geri gidiliyor. Kleiza ise bir adım ileri, iki adım geri ilerliyor.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
« Yanıtla #443 : 12 Aralık 2013, 23:47:19 »
Bjelicada saçmaladı sıktı artık orta sahadan denemeleri.10 tane atıyor 1i giriyor hemen auvvvvvvvvvv !!!
48.5% ile 3 sayılık ... atış yüzdesi var...
Bjelicanın defalarca bo ile beraber takımın en önemli oyuncusu olduğu söyledim ama o son top öyle kullanılmaz kullanılmamalı şaka gibiydi.Amatör sporcu ruhuyla hareket etti yakışmadı bjelicaya

''iyi de 10 tane atıyor 1 tane giriypr avvvvvv '' yazınca farklı algılanıyor yine olmayan şey farklı aksettiriliyor. yani öyle bir durum yok , kötü tercih etti denir acele etti denir daha sağlıklı olur sanki
Yok abi 10 tane orta sahadan atıyor 1i giriyor anlamında dedim.Yoksa 3lük yüzdesinin iyi olduğu aşikar zaten

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
« Yanıtla #444 : 12 Aralık 2013, 23:49:19 »
Maçtan sonra kinseyden intikam almak için Nba 2k9u açtım aldım karşıma clevelandı ilk çeyrekten kinsey 10 sayı 2 blok 3 top çalma gibi birşey yaptı takımımın yıldızı Brandon Roy'a da sadece 4 sayı attırdı geri kapattım.Kinsey bu gece kabusum oldu ;D ;D

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #445 : 12 Aralık 2013, 23:51:07 »

Zurnanın zırt dediği, telafisi olmayan, tamam ya da devam maçı dediğimiz bütün maçların karar anlarını kötü oynamış bir Bojan Bogdanovic gerçeği.

Ve açık ara Euroleague yıldızlarının Teodosic'ten sonraki en loser ismi Avrupa basketbolunun en winner hocasıyla çalışıyor. Bakalım bu birliktelikten ne çıkacak.

Bunu yazdığımda iyi oynuyordu. Yazmaz olaydım. Loserliğini yüzüne vurmaz olaydım. Çeşmenin başından geçmez olaydım. :(

Yalnız Bojan'ın loser olduğuna hiç katılmıyorum abi..

Geleli iki buçuk sene oluyor. Bu maç öyle bir maç sayılmaz ama bana Bojan'ın tamam ya da devam maçı olan, telafisi olmayan maçlardan hangisinde, hangisinin karar anında iyi oynadığını söyleyebilir misin? Geçen yıl aldığımız Türkiye Kupası'nı dahi o güne kadar en çok eleştirilen David Andersen'in damga vurduğu, sürklase ettiği bir maçta kazandık.
Tamamda Hakan abi bu da adam geldiğinden beri takım ilk defa bu sene adam akıllı oyun oynuyor.

Geçen sene Emirler ,Andersenler yatarken bir tek bu çocuk çıkıp bir şeyler yapmaya çalışıyordu ki o rezil olduğumuz top-16 arka arakya 6 maç 20 sayının üstünde attı bu çocuk.

Ben önemli maç olarak geçen sene evimizde kazandığımız Galatasaray maçını hatırlıyorum, keza bu sezonki Partizan'ın maçını da aldı. İçerde kazandığımız Barca ve CSKA maçlarında önemli işler yaptı. İki yıl önce Unics Top-16  maçı vardı ilk yarı daha 18 sayı atmıştı. Bir çırpıda hatırladığım maçlar bunlar.

Ki Bojan'ın ben daha bu sezon yıldız seviyesine ulaştığını düşünüyorum. Bu sezon da Galatasaray maçı dışında sorumluluk almaktan çekindiğini görmedim. Barca maçı dahil.

Ayrıca seneye Bojan gitse onun gibi de skorer bir oyuncu bulmamızın zor olduğunu düşünüyorum.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #446 : 12 Aralık 2013, 23:51:16 »
Kaybedilen bir maçtan sonra -hele Galatasaray maçından sonra üst üste ikinci mağlubiyet oluyorsa- ben taraftarın oyunculara vs feryat figanını anlarım ve saygı duyarım. Kazandıkları zaman alkışlanıyorlarsa saçmaladıkları zaman saçmalığın derecesine göre elbette eleştirilecekler. Küfür ve hakaret olmadığı müddetçe insanlar içini dökecek. Çünkü biliyorum ki, kaybedilen bir maç sonrası üzüntüden uyuyamayan taraftarlar var.

Eleştirinin mantıklı olup olmamasına çok takılmamak gerek. Can yanarken mantık ne gezer?

Küfür olmasın yeter ki. Mantıksız eleştiriye devam. :D

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #447 : 12 Aralık 2013, 23:51:56 »
Beni burada en iyi Cem abi tanır fevri davranışlarım oluyor bazen.Şimdi benden yaşça büyük abilerim "Hakan Yaman,Cem Ağrak,Gürol Hocam ve ENDER abi.Abi bu takım neden son maçlarda rakibe rekor derecede 3'lük attırıyor.Taktik analiz yapılmıyor mu(Obradovic asla öyle birşey yapmaz).Örnek Cenk Akyol.Bu adamın boş kaldığında atacağını herkes biliyorken,adamı defalarca boş bıraktık.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #448 : 12 Aralık 2013, 23:52:27 »
Herkes deplasmandaki maç için ilk yenilgimizi alırız diyordu bugüne kısmetmiş diyelim. Bakıyorum ne kleizası,bojanı,kenanı,bjelicası kalmış. Form olarak aşağıya gittiğimiz doğru ama bunlarda koca sezon içinde olması makul durumlar. Bir tek kleiza eleştirilerini haklı buluyorum ona da zoric gibi düzeleceğini ummaktan başka çare yok.

Bana sorsanız haftaya da kaybedip grubu 2. bitirelim barca ve cska'dan kurtulmuş olalım. Pick & rollü savunma zaafimiz eşleşme problemini o da hızlı top çevirme sonucu boş adamı 3lükle buluşturmalarından kaynaklanmakta ben buna bağlıyorum.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #449 : 12 Aralık 2013, 23:55:35 »
Kaybedilen bir maçtan sonra -hele Galatasaray maçından sonra üst üste ikinci mağlubiyet oluyorsa- ben taraftarın oyunculara vs feryat figanını anlarım ve saygı duyarım. Kazandıkları zaman alkışlanıyorlarsa saçmaladıkları zaman saçmalığın derecesine göre elbette eleştirilecekler. Küfür ve hakaret olmadığı müddetçe insanlar içini dökecek. Çünkü biliyorum ki, kaybedilen bir maç sonrası üzüntüden uyuyamayan taraftarlar var.

Eleştirinin mantıklı olup olmamasına çok takılmamak gerek. Can yanarken mantık ne gezer?

Küfür olmasın yeter ki. Mantıksız eleştiriye devam. :D

mantık iyidir güzel abim :) :)