Zurnanın zırt dediği, telafisi olmayan, tamam ya da devam maçı dediğimiz bütün maçların karar anlarını kötü oynamış bir Bojan Bogdanovic gerçeği.
Ve açık ara Euroleague yıldızlarının Teodosic'ten sonraki en loser ismi Avrupa basketbolunun en winner hocasıyla çalışıyor. Bakalım bu birliktelikten ne çıkacak.
Bunu yazdığımda iyi oynuyordu. Yazmaz olaydım. Loserliğini yüzüne vurmaz olaydım. Çeşmenin başından geçmez olaydım. 
Yalnız Bojan'ın loser olduğuna hiç katılmıyorum abi..
Geleli iki buçuk sene oluyor. Bu maç öyle bir maç sayılmaz ama bana Bojan'ın tamam ya da devam maçı olan, telafisi olmayan maçlardan hangisinde, hangisinin karar anında iyi oynadığını söyleyebilir misin? Geçen yıl aldığımız Türkiye Kupası'nı dahi o güne kadar en çok eleştirilen David Andersen'in damga vurduğu, sürklase ettiği bir maçta kazandık.
Tamamda Hakan abi bu da adam geldiğinden beri takım ilk defa bu sene adam akıllı oyun oynuyor.
Geçen sene Emirler ,Andersenler yatarken bir tek bu çocuk çıkıp bir şeyler yapmaya çalışıyordu ki o rezil olduğumuz top-16 arka arakya 6 maç 20 sayının üstünde attı bu çocuk.
Ben önemli maç olarak geçen sene evimizde kazandığımız Galatasaray maçını hatırlıyorum, keza bu sezonki Partizan'ın maçını da aldı. İçerde kazandığımız Barca ve CSKA maçlarında önemli işler yaptı. İki yıl önce Unics Top-16 maçı vardı ilk yarı daha 18 sayı atmıştı. Bir çırpıda hatırladığım maçlar bunlar.
Ki Bojan'ın ben daha bu sezon yıldız seviyesine ulaştığını düşünüyorum. Bu sezon da Galatasaray maçı dışında sorumluluk almaktan çekindiğini görmedim. Barca maçı dahil.
Ayrıca seneye Bojan gitse onun gibi de skorer bir oyuncu bulmamızın zor olduğunu düşünüyorum.