Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519674 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: Euroleague 9. Maç, 12.12.2013 - [21.45] Fenerbahçe Ülker-Partizan
« Yanıtla #465 : 13 Aralık 2013, 00:14:14 »
Herkes deplasmandaki maç için ilk yenilgimizi alırız diyordu bugüne kısmetmiş diyelim. Bakıyorum ne kleizası,bojanı,kenanı,bjelicası kalmış. Form olarak aşağıya gittiğimiz doğru ama bunlarda koca sezon içinde olması makul durumlar. Bir tek kleiza eleştirilerini haklı buluyorum ona da zoric gibi düzeleceğini ummaktan başka çare yok.

Bana sorsanız haftaya da kaybedip grubu 2. bitirelim barca ve cska'dan kurtulmuş olalım. Pick & rollü savunma zaafimiz eşleşme problemini o da hızlı top çevirme sonucu boş adamı 3lükle buluşturmalarından kaynaklanmakta ben buna bağlıyorum.

Cenk zaten oyuncularımızı hemen sildik gibi bir durum yok. Kleiza gerçekten kendi kapasitesinin yarısını oynamıyor keza Zorıc'de. Kenan ise 18 yaşında pırıl pırıl bir genç ama takım liderliği için önünde süre var. Melih'ten zaten sezon başında bu kadar katkı beklemiyorduk iyi başladı ama düşüşe geçti. Fenerbahçe forması giyen her oyuncu değerlidir.

zoriç bugun bence iyiydi be hocam hemde bayağı bir iyiydi ..
vidmar kötüydü bugünde ne yazık ki :(

Ben bugün ki maç özelinde demedim, genel olarak söylemiştim. Oyuncularımızın hepsi değerli, katkı vermeye başladılar mı çok sağlam takım oluruz.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2013, 00:19:48 Gönderen: özcan özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #466 : 13 Aralık 2013, 00:14:40 »
Herkes deplasmandaki maç için ilk yenilgimizi alırız diyordu bugüne kısmetmiş diyelim. Bakıyorum ne kleizası,bojanı,kenanı,bjelicası kalmış. Form olarak aşağıya gittiğimiz doğru ama bunlarda koca sezon içinde olması makul durumlar. Bir tek kleiza eleştirilerini haklı buluyorum ona da zoric gibi düzeleceğini ummaktan başka çare yok.

Bana sorsanız haftaya da kaybedip grubu 2. bitirelim barca ve cska'dan kurtulmuş olalım. Pick & rollü savunma zaafimiz eşleşme problemini o da hızlı top çevirme sonucu boş adamı 3lükle buluşturmalarından kaynaklanmakta ben buna bağlıyorum.

yemin ediyorum şu anda gözlerim yaşardı :)
bizim pesimist karamsar Cenk'ten Cem Ağrak tarzında inanılmaz olumlu mesajlar...  :D :D
vay be adam foruma resmen duygu katıyor..  8)
devam Cenk kardeşim benim ...  ;) ;)

Abi maçı kaybediyoruz tam üzülecem kenarda reis'i görüyorum şöyle bi içim ferahlıyor  8) Belki de grubu 2.bitirmek bizim için daha hayırlı olacak , şahsen bu takım iddiasını gücünü şu kısa dönemde fazlasıyla kanıtladı.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #467 : 13 Aralık 2013, 00:16:05 »
Ben Nanterre'i çok rahat geçeceğimizi düşünüyorum :))

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #468 : 13 Aralık 2013, 00:16:48 »
Biz haftaya Nanterre yenersek partizanda cska yı yenerse kim çıkıyor acaba ?

Nanterre yarın Kiev'e kaybederse bizim maçı kazansa bile Partizan'ın CSKA'yı yenmesi durumunda eleniyor. Çünkü ikili averaj Partizan'a ait... Şu an galibiyet sayıları eşitlendi. Ama Partizan'ın 1, Nanterre'nin 2 maçı var. Eşitlik durumunda Partizan avantajlı. Nanterre işini garantiye almak ve CSKA'dan medet ummamak için 2 maçı da almak zorunda. 

Son hafta bizim için çok zor geçecek.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #469 : 13 Aralık 2013, 00:18:42 »

Bilakis en zor maç olacak. Nanterre aşırı sert bir takım. Şut özürlü ama çok sert. Ve gruptan çıkabilmek için bizi yenmek zorunda olacaklar. Partizan'ı kendi elimizle yarışa ortak ettik. Aksi takdirde yarın Kiev'i yenip garantileyecekler ve haftaya bizimle formalite maçı oynayacaklardı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #470 : 13 Aralık 2013, 00:22:15 »
Kaybedilen bir maçtan sonra -hele Galatasaray maçından sonra üst üste ikinci mağlubiyet oluyorsa- ben taraftarın oyunculara vs feryat figanını anlarım ve saygı duyarım. Kazandıkları zaman alkışlanıyorlarsa saçmaladıkları zaman saçmalığın derecesine göre elbette eleştirilecekler. Küfür ve hakaret olmadığı müddetçe insanlar içini dökecek. Çünkü biliyorum ki, kaybedilen bir maç sonrası üzüntüden uyuyamayan taraftarlar var.

Eleştirinin mantıklı olup olmamasına çok takılmamak gerek. Can yanarken mantık ne gezer?

Küfür olmasın yeter ki. Mantıksız eleştiriye devam. :D

mantık iyidir güzel abim :) :)

Bugün Cem kardeşimle anlaşamayacak gibiyim. Cenk takımdaki oyuncu eleştirimizi ağır buldu , ona yazarken nedenini Cem olumlu ve güzel  düşünce demiş, Hakan abiye ise mantıklı yorum demiş.

Cem kardeşim hangi branş olursa olsun yenildik mi benim devreler yanıyor, yenildik mi bende pek mantık arama  ;D
Evde eşim, okulda öğrenciler yenildik mi hemen anlıyorlar sana o kadar diyeyim :)

mevzu başka birşey dostum Hakan abi ile aramızda bir durum var onunla ilgili
senin mantıksız hallerine kurban olayım ben bu arada :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #471 : 13 Aralık 2013, 00:24:03 »
Ya, şu Obradovic'e "maçı ciddiye almadı" filan deniyor ya, hayretler içinde okuyorum. Bu adama da vardır bir bildiği diyemeyeceksek kime diyeceğiz? Euroleague'in açık ara en zor grubunda olduğumuzun farkında mıyız acaba? Grubun en zayıf iki takımını Galatasaray'ın grubuna koysak, ortalığı tarumar ederlerdi. Son üç takımdan birisi Partizan, diğeri Barca'yı deplasmanda yenen, ne olursa olsun Fransız takımı. Allah, lillah aşkına az bekleyin yahu!..

Gören de Obradovic hiç yıldız oyuncuyla çalışmadı, hiç kapris görmedi, hiç oyuncu olgunlaştırmadı sanır. Kleiza konusunda neden bu kadar üstüne gidiliyor? Adamın çapı belli. Şimdi devrede olmasa da koçun da dediği gibi Mayıs ayında ne yapacağınız önemli, şu an için değil. Ona da zaten bu süreyi vermeyeceksek kimseye vermeyelim.

sen twittera bakmadın mı ?
'' obradoviç sirbistan temsilcisi PArtizan'a maçı hediye etti '' diyen var hemde bayağı bir diyen var. ne ima edildiğini iyi biliyorsun izah etmeye gerek yok ..
ilker'in tabiri olacak ama hayırlara vesile..

basketbol kültürümüz olacak ya bizim olmaz dostum bu komplocu kafa ile olmaz.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2013, 00:24:41 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı gozkus

• Üye
« Yanıtla #472 : 13 Aralık 2013, 00:25:46 »
Biz haftaya Nanterre yenersek partizanda cska yı yenerse kim çıkıyor acaba ?

Nanterre yarın Kiev'e kaybederse bizim maçı kazansa bile Partizan'ın CSKA'yı yenmesi durumunda eleniyor. Çünkü ikili averaj Partizan'a ait... Şu an galibiyet sayıları eşitlendi. Ama Partizan'ın 1, Nanterre'nin 2 maçı var. Eşitlik durumunda Partizan avantajlı. Nanterre işini garantiye almak ve CSKA'dan medet ummamak için 2 maçı da almak zorunda. 

Son hafta bizim için çok zor geçecek.

anladım sağolun. Yani ne bileyim kafamda deli sorular modundayım şuan . Koç acaba ufaktan baba ocağına kıyak mı yaptı diye sormuştum. 

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #473 : 13 Aralık 2013, 00:27:06 »
Biz haftaya Nanterre'e yenilirsek, Barca ve CSKA da kazanırsa 3 takım da 7/3 oluyor, bu durumda üçlü averaja kalıyor durum. Üçlü averaj hesabında da bizim diğer 2 takıma karşı toplam 3 galibiyetimiz olduğundan yine lider oluyoruz, tam statüyü bilmiyorum açıkçası, ama böyle olması gerek sanıyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #474 : 13 Aralık 2013, 00:28:31 »
Biz haftaya Nanterre'e yenilirsek, Barca ve CSKA da kazanırsa 3 takım da 7/3 oluyor, bu durumda üçlü averaja kalıyor durum. Üçlü averaj hesabında da bizim diğer 2 takıma karşı toplam 3 galibiyetimiz olduğundan yine lider oluyoruz, tam statüyü bilmiyorum açıkçası, ama böyle olması gerek sanıyorum.

3 lü averaja kalırsa iş dediğin gibi kardeşim , kendi aramızdaki maçlara bakacaklar
barca ve biz karşıklıklı 1 galibiyet
cska barca karşılıklı 1 galibiyet
biz cska 2 galibiyet ...

sanırım o tablo itibari ile yine biz 1nci oluruz.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #475 : 13 Aralık 2013, 00:29:43 »
Kaybedilen bir maçtan sonra -hele Galatasaray maçından sonra üst üste ikinci mağlubiyet oluyorsa- ben taraftarın oyunculara vs feryat figanını anlarım ve saygı duyarım. Kazandıkları zaman alkışlanıyorlarsa saçmaladıkları zaman saçmalığın derecesine göre elbette eleştirilecekler. Küfür ve hakaret olmadığı müddetçe insanlar içini dökecek. Çünkü biliyorum ki, kaybedilen bir maç sonrası üzüntüden uyuyamayan taraftarlar var.

Eleştirinin mantıklı olup olmamasına çok takılmamak gerek. Can yanarken mantık ne gezer?

Küfür olmasın yeter ki. Mantıksız eleştiriye devam. :D

mantık iyidir güzel abim :) :)

Bugün Cem kardeşimle anlaşamayacak gibiyim. Cenk takımdaki oyuncu eleştirimizi ağır buldu , ona yazarken nedenini Cem olumlu ve güzel  düşünce demiş, Hakan abiye ise mantıklı yorum demiş.

Cem kardeşim hangi branş olursa olsun yenildik mi benim devreler yanıyor, yenildik mi bende pek mantık arama  ;D
Evde eşim, okulda öğrenciler yenildik mi hemen anlıyorlar sana o kadar diyeyim :)

mevzu başka birşey dostum Hakan abi ile aramızda bir durum var onunla ilgili
senin mantıksız hallerine kurban olayım ben bu arada :)

Biliyorum kardeşim, Hakan abi gibi değerli bir insanla kimsenin sorunu olacağını sanmıyorum. Cansın sende :)
Bu maç öncesi taraftar kavgası ve Obradovıc-Özokur olayını bilen var mı?
Maç için bence Obradovıc'ın bir düşüncesi var sanırım çok kötü başladık ama 60-59 öne geçtik, istediğimizde yenebiliriz mesajı verip durduk gibi geliyor. Obradovic gibi bir koçun gazozuna dahi olsa maçı almak isteyeceğini biliyorum ama aklıma başka bir şey gelmiyor.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #476 : 13 Aralık 2013, 00:30:14 »
Ya, şu Obradovic'e "maçı ciddiye almadı" filan deniyor ya, hayretler içinde okuyorum. Bu adama da vardır bir bildiği diyemeyeceksek kime diyeceğiz? Euroleague'in açık ara en zor grubunda olduğumuzun farkında mıyız acaba? Grubun en zayıf iki takımını Galatasaray'ın grubuna koysak, ortalığı tarumar ederlerdi. Son üç takımdan birisi Partizan, diğeri Barca'yı deplasmanda yenen, ne olursa olsun Fransız takımı. Allah, lillah aşkına az bekleyin yahu!..

Gören de Obradovic hiç yıldız oyuncuyla çalışmadı, hiç kapris görmedi, hiç oyuncu olgunlaştırmadı sanır. Kleiza konusunda neden bu kadar üstüne gidiliyor? Adamın çapı belli. Şimdi devrede olmasa da koçun da dediği gibi Mayıs ayında ne yapacağınız önemli, şu an için değil. Ona da zaten bu süreyi vermeyeceksek kimseye vermeyelim.

'' obradoviç sirbistan temsilcisi PArtizan'a maçı hediye etti '' diyen var hemde bayağı bir diyen var. ne ima edildiğini iyi biliyorsun izah etmeye gerek yok ..

Hediye-ikram işlerine hiç girmeye gerek görmüyorum, boş laf. Lakin koçun bugün özelinde oyuna fazla müdahele etmediğini düşünüyorum. Gördüğü eksikleri veya elde ettiği verileri ciddiye alarak onları yorumlayabilir ancak benim anlayışımda ciddiye aldığı bir maçta daha fazla müdahele ederdi. Benim mantığım böyle söylüyor üzgünüm.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #477 : 13 Aralık 2013, 00:36:07 »

Hediye-ikram işlerine hiç girmeye gerek görmüyorum, boş laf. Lakin koçun bugün özelinde oyuna fazla müdahele etmediğini düşünüyorum. Gördüğü eksikleri veya elde ettiği verileri ciddiye alarak onları yorumlayabilir ancak benim anlayışımda ciddiye aldığı bir maçta daha fazla müdahele ederdi. Benim mantığım böyle söylüyor üzgünüm.

kötü bir gününde idi diyelim o zaman , bence de bazı hataları vardı , Zoriç bugun iyiydi daha fazla süre verebilirdi sanki , bu maç özelinde Bo ya çok süre verebilirdi gibi Kleiza için set çizmedik ikinci yarı , maça da iyi başlamıştı
zone hiç denemedi , 4 kısa oynatmadı vs vs vs

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #478 : 13 Aralık 2013, 00:41:47 »

Bilakis en zor maç olacak. Nanterre aşırı sert bir takım. Şut özürlü ama çok sert. Ve gruptan çıkabilmek için bizi yenmek zorunda olacaklar. Partizan'ı kendi elimizle yarışa ortak ettik. Aksi takdirde yarın Kiev'i yenip garantileyecekler ve haftaya bizimle formalite maçı oynayacaklardı.

Abi bu sezon hemen hemen Nanterre'in bütün maçlarını izledim. Ahkam kesmek gibi algılanmasın ama ben 10-15 sayı civarı bir farkla kazanırız diyorum. Ve bence onlar için ölüm kalım maçı olması onlar için daha sıkıntılı bir durum. Çünkü karşısında grup liderliği için oynayacak ve oyuncu kalitesi daha yüksek bir takım var.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #479 : 13 Aralık 2013, 00:44:35 »
"Nanterre maçında yenilsek bile lider olma şansımız var. Tabi grubu lider tamamlamak, çok önemliyse."

Koç şöyle bir cümle kurmuş.