Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 523715 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Spanın panzehiri ömer onandı.Keşke başta spayı ömerle savunsaydık.Ritmi bulmasına izin vermemek önemliydi maça ilk şutlarından isabet bularak başlayınca devamı geldi malesef
Ya Kaptan Ömer şuanda değil Spa'nın penetrelerini Melih Mahmutoğlunu  penetrelerini bile savunacak bir hızda değil. Tam 4 kere Ömer'de geçildi Spanoulis'e yapma lütfen.

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
herkes kleiza ya salliyor evet defansta aksadi ama su macta Bjelica ne yapti? Bojan savunmada ne yapti?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hakan abi uzun uzun anlatır. Kleiza, NBA'de savunmasıyla yada mücadeleci yapısıyla değil skorer yönüyle tanındı. Sen onu ilk yarının son iki dakikası hariç 1 kere kullandın. Böyle adamları hücumda kullanmazsan, defans da sana konsantre olmaz, olamaz. Kafası oraya takılı kalır bir kere.

Ayrıca kimi nereden kovuyorsun, halı saha mı burası? Yılda kaç milyon dolar para verdiğin oyuncu değerlendireceksin.
utkan'cım tamam boşver güzel kardeşim , '' kovma '' kelimesi de ''işlevi '' de zaten hiç hoş birşey değil ;)
maçı elde olmayan sebeplerden dolayı izleyememek kötü yahu :(

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
BU maçı kazanırız kaybederiz bence hiç önemi yok böyle geri adım atmayalım pes etmeyelim bana yeter bazılarımız geçmişte ilk yarıda 30 sayıya bağlandığımız günleri unutmasın gerçi şöyle bi durumda olabilir unutmadan söyleleyeyim tuttuğu takımın geçmişini bilmiyor da olabilirler çünkü başka geçerli bi sebep bulamıyorum bir insanın takımına bu denli düşman olmasını...
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Acaba hazir genclere sarmisken Berki alsa bari takima onuda gorelim, sonucta transfer yapacagimiz yok bizim eksik yonumuzu kapatabilecek ozelliklere sahip ustelik.
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Çok acımasız taraftarımız var her maçı 20+ sayılarla kazansak buna bile burun kıvartacak cinstenler...
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
7 sayi iyidir bu sekilde bitsin kafi ama faul sayilari patlama yaptigi icin ve genellikle son ceyrekte de Oly ve Spa costugu icin maalesef daha fazla acilacak gibi
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Ya Kaptan Ömer şuanda değil Spa'nın penetrelerini Melih Mahmutoğlunu  penetrelerini bile savunacak bir hızda değil. Tam 4 kere Ömer'de geçildi Spanoulis'e yapma lütfen.
En azından ömerin faul alma lüksü var sertlikle yıldırabilirdi ama çok bela adam durdurulamıyor malesef özel hazırlanmış maça belli

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Acaba hazir genclere sarmisken Berki alsa bari takima onuda gorelim, sonucta transfer yapacagimiz yok bizim eksik yonumuzu kapatabilecek ozelliklere sahip ustelik.

abi eksik yönümüze kapatacak özellikte olsaydi Obra sans vermezmiydi?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hakan abi bir zamanlar değerli bir yerde '' vidmargitsin '' diye bi arkadaş vardı hatırlarmısın abi :)

Çevrimdışı erik2929

• Üye
abi eksik yönümüze kapatacak özellikte olsaydi Obra sans vermezmiydi?
Bende niye vermedi diye merak ediyorum cunku hazirlik maclarinda gayet iyiydi, Berk kararini bir turlu anlayamadim zaten
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 22:33:37 Gönderen: erik2929 »

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Afferin mc calebb bunları yapman lazım bol bol

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Sanırım koçun öncelikli savunma tercihi "Spanoulis atabildiği kadar atsın ancak diğer parçalar devreye girmesin" olabilir. En azından ben öyle tahmin ediyorum. Çünkü o adamını geçtikten sonra hiç rotasyon olmadı. İkili sıkıştırma filan da... Ama kolay düdükler bütün hesabı bozdu.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hakan abi bir zamanlar değerli bir yerde '' vidmargitsin '' diye bi arkadaş vardı hatırlarmısın abi :)

Evet, kardeş forum fenerbasket'te. Adam sadece Vidmar'ı kötülemek için foruma giriyor ve sadece Vidmar konusunda yazıyordu. Hatta nicki de "vidmargitsindertlerbitsin"di. Giden kendisi oldu tabii. :D

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Sanırım koçun öncelikli savunma tercihi "Spanoulis atabildiği kadar atsın ancak diğer parçalar devreye girmesin" olabilir. En azından ben öyle tahmin ediyorum. Çünkü o adamını geçtikten sonra hiç rotasyon olmadı. İkili sıkıştırma filan da... Ama kolay düdükler bütün hesabı bozdu.

Abi spanulis dışında printezis 12 sayı atmış başkada skora katkısı olan pek oyuncu yok zaten.
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.