Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 522006 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Snn

• Üye
Zaten moralim çok bozuktu malum nedenler. Birde basket takımı tüy dikti üstüne.

Aklım mantığım almıyor 4 dakika kala 75-74 öndeyiz maç sonuna kadar 15-0 seri yiyoruz. Bunu yapan Real falan olsa anlayacağım da Malaga ya. Grubun en zayıf takımlarından biri.

Bizde Bojan Zoriç ve Emir hücumda hata yaptıklarında işin savunma kısmını da bırakıyorlar. Bu kadar ciddiyetsiz olunmaz. Hücumda kötüsündür bari savunma yap. Belki erken ama seneye üçünü de görmek istemiyorum. Bu kadar kırılgan ve psikolojik olarak dağılmaya hakları yok.

Son sözlerimde Obradoviç e. Ona çok güveniyorum ama o da çok hatalar yapıyor. İyi oynayan Melih ve Kleiza neden kenarda bekler. Ya da Vidmar.

Son lig maçında takımı sırtlayan Ömer i neden hiç düşünmez. Bugünkü Bojan dan daha mı kötü olurdu Ömer. Çok yazık ne hayaller vardı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Obradovic'le ilgili söyleyeceklerim şunlar: Eminim ki, bizim söylediğimizden daha ağırını şimdi o söylüyordur oyuncularına ve zamanı geri sardırabilse muhtemelen o da başka varyasyonlar denerdi. Onun hiç hata yapmadan mı "büyük" olunduğunu düşünüyorsunuz? Bilakis, büyük koçlar yanlışlarından ders ala ala büyürler. Düştükleri yerden kalkabildikleri için büyüktürler; hiç hata yapmadıkları için değil.

Top-16'da isterse 0 galibiyet, 14 mağlubiyet çıkarsın; bu şubenin geleceği olacaksa Obradovic'le olacaktır. Zaten kimin ne mal olduğunu bu sezon olabildiğince anladı. Oyunu kurallarına göre oynamaya başlayacaktır. Buranın kurallarına...

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
grubun Efes dahil hücum potansiyeli en düşük takımından 89 sayı yedik. Bu halde bu grupta hiçbir deplasmandan çıkmayız maalesef.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı exex

• Üye
Son cumleyi anlamadim?

Standart beklentisi olamayan bir takı taraftarı bile bizim taraftardan etkili oluyor  , onu vurgulamak istedim son cümlede . Birde transferi :)
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 22:30:02 Gönderen: exex »

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Bu arada maçtaki taraftar sayısı 5000 binmiş :)

Not : Salonun kapasitesi 11bin. Yani salonun yarısından fazlası boşken bu sonuç bu baskı
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 22:35:27 Gönderen: burak karacay »

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Oyuna etki eden taraftardan ziyade oyuna etki eden oyuncu lazım bu takıma. Arena'daki rezalet ortamı benden daha çok eleştiren yoktur herhalde. Ama şu andaki takım o rezalet atmosferden fazlasını hak etmiyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bu arada maçtaki taraftar sayısı 5000 binmiş :)

Valla Ülker Sports Arena'ya 20 bin kişi dolsursan bu etkiyi yaratamazdı. Önemli olan işlevi denir ya. :D

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Bojan - Emir - Zoric. Birisi maçın kırılma anında saçma sapan faullerle ibreyi onlara döndürdü. Diğerleri zaten maçta yoktu. Bojan ciddi maçlarda sinmeye devam ediyor. Bu yüzden hiçbir zaman büyük oyuncu olamayacak. Mümkünse sözleşme falan yenilemeyelim. Zaten çok yüksek ücretler isteyecektir. Emir de sözleşmeyi kaptı, yatışa başladı. Obra sayesinde adam oldu sanmıştım ama kontrat senesi olduğundan sezona iyi başlamış belli ki. Emir ve Bojan bu takımın yarısı. Bu oyuncular iyi oynamazsa kazanma şansın çok düşük. Yabancı sınırı kalkmadığı sürece Emir yatmaya devam eder. Biz de sövmeye...
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı exex

• Üye
Anlasildi simdi :) Ne desen haklisin.  Hakan Yaman'in da dedigi gibi, mac boyunca mars soylemene de gerek yok; oyuna etki eden, yeri geldiginde tepki koyan bir taraftar ol yeter.  Bizde ikisi de yok :)

Yok bizde bench arkası   ve karşısı çok sakin , çoluk çocuk sakince izliyoruz ...
Cem abi hariç , o gittiğinde etkiliyor orayı :D

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
yukarda umutsuzum yazmıştım, biraz detaylandırmak istiyorum.

son 3-5 dakikaya kafa kafaya girdiğimiz bir maçın sonunu şu anda hangi beşle oynarız çok merak ediyorum.

en iyi beşimiz teoride;

bo-bojan-emir-bjelica-zoriç gibi duruyor.

bu beş savunma açısından facia, zoriç yerine vidmar yazınca da pota altından hücum edecek alternatifimiz kalmıyor.

yine bu beşte bo hariç penetre edebilecek oyuncu yok.

yine bu beşte penetre edecek kimse yokken, boş kaldığı anda üçlüğü yapıştırır diyeceğimiz bir oyuncu da yok.

sahada hangi beşle yer alırsak alalım, hep bir zaafımız olacak maalesef.

bu yüzden ben bu grup maçlarından da lig şampiyonluğundan da çok umutlu değilim.

bu takım maalesef yanlış kurulmuş bir takım. ilk turda rakipler gevşek gevşek takılırken elde edilen başarı da maalesef bu eksikliklerin üzerini örttü.

bu gruptan 4 çıkacaksak umarım hiç çıkmayız ve rencide olmayız real karşısında.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Bu takıma işler sıkıştıgında potaya gidebileceki oyuna akıl koyabilecek mümkünse de sut atabilecek bir adam lazım.

rakip bir anda oyunu sertleştirdiginde tıkanıp kalıyoruz. Bu anlarda yapılması gereken nedir ?
Potaya gidebilmek, gidebilen adam sayısı: 1 (mcalebb)

zaten o kenardayken yedik bütün seriyi.
Yazık oluyor valla.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 22:49:49 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Üzülüyoruz hatta kahroluyoruz belki ama metanetli olmak lazım . Bizim hayalimizdeki yerler özel yerler , oralara çıkmak oralarda kalmak kolay işler değil. Adım adım gitmek gerekir . Başarıyı beklemek taraftarın en büyük hakkı , senelerdir bekliyoruz o anı . Ama sistemli gidemedik hiç , üstüne koymamız gereken yerlerde hep geriye döndük .

O atılımı yapmak için çok değerli parçalar var elimizde. Büyük hedefleri duvara asıp saniye saniye düşünmek en iyisi bence. Buradan ayağa kalkmak lazım.Siena'nın tarihi fark yedikten sonra Olimpiakos'u elemesini hatırlamalı.

Başarılar gelecekse öyle kolay yoldan gelmeyecek.Senelerdir bekliyor Real Madrid , üzerine koya koya gittiler , rakipsizler belki de şimdi.Olimpiakos hangi kadrolarla kazanamadı ama sabrın sonucunu üstüste 2 şampiyonlukla aldı.

Sabır , sabır , sabır .

Saygılarımla .

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Üzülüyoruz hatta kahroluyoruz belki ama metanetli olmak lazım . Bizim hayalimizdeki yerler özel yerler , oralara çıkmak oralarda kalmak kolay işler değil. Adım adım gitmek gerekir . Başarıyı beklemek taraftarın en büyük hakkı , senelerdir bekliyoruz o anı . Ama sistemli gidemedik hiç , üstüne koymamız gereken yerlerde hep geriye döndük .

O atılımı yapmak için çok değerli parçalar var elimizde. Büyük hedefleri duvara asıp saniye saniye düşünmek en iyisi bence. Buradan ayağa kalkmak lazım.Siena'nın tarihi fark yedikten sonra Olimpiakos'u elemesini hatırlamalı.

Başarılar gelecekse öyle kolay yoldan gelmeyecek.Senelerdir bekliyor Real Madrid , üzerine koya koya gittiler , rakipsizler belki de şimdi.Olimpiakos hangi kadrolarla kazanamadı ama sabrın sonucunu üstüste 2 şampiyonlukla aldı.

Sabır , sabır , sabır .

Saygılarımla .

Dediklerinize katılıyorum,önceki sayfalarda da yazdım bu takım 9 galibiyet alır çıkar ama artık şu Bojan'dan kurtulalım,keza Zoric.Her ne kadar pozisyonları çok farklı da olsa Bojan adım adım Erdal Koşan olmaya gidiyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bu takıma işler sıkıştıgında potaya gidebileceki oyuna akıl koyabilecek mümkünse de sut atabilecek bir adam lazım.

Anladım ben seni. Tutup kolundan Stephen Curry'i getireceksin. Hatta avatarına bundan dolayı onu seçtin. :)

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Dediklerinize katılıyorum,önceki sayfalarda da yazdım bu takım 9 galibiyet alır çıkar ama artık şu Bojan'dan kurtulalım,keza Zoric.Her ne kadar pozisyonları çok farklı da olsa Bojan adım adım Erdal Koşan olmaya gidiyor.
Sabır gösterilmesi gereken konulardan biridir belki de bu .Gönderilebileceğine ben ihtimal vermiyorum açıkçası ben de dayakla düzelmelerini sağlama taraftarıyım.
Başarı gelecekse Bojanla gelecek , Obradovicle gelecek , Zoricle,Kenanla,İzzetle,İlkanla,taraftarla,Ahmet Özokurla gelecek.