Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524657 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
barça oly neyse ama bu maç kaybedilmemeliydi..Bunun için pana-milano-Laboral'a 6'da 6 yapmalıyız ki ilk üçe girelim..Tabii içerde oly galibiyeti de farz oldu...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Hakan abimi tenzih ederim, o başından beri Bojan konusunda fikri neyse aynısını düşünüyor. Ama ortada bir problem var: İçeride Barca, SKA maçları; dışarıda CSKA, Partizan maçları gibi ciddi maçları domine ederken Bojan'dan kralı yoktu da şimdi mi dandik bir kısaya dönüştü? Emir ilk tur gruplarında takımın en iyisiyken sorun yoktu da iki maç kötü oynayınca mı tırışkadan oyuncuya dönüşüverdi? Hepsini geçtim, Dünya'da basketbol için otorite diyebileceğimiz kiden sonra yazarız Obradovic'i de herkes kafasına göre hatalarından dem vuruyor? Ne yapacaktı, 4. faulünü almış, üstelik ancak öz güven kazanan Melih'le mi oynayacaktı maçın sonunu?

Takımda bana göre ciddi bir düşüş yok. Her oyuncunun iniş çıkışları olur ki koç geldiğinden beri diyor "şu an ne yaptığımızın bir önemi yok, bahar aylarında ne yapacağımız mühim" diye. Biz Top16'ya 3-0 başladığımızı da biliyoruz, sonrası malum. Herkes bir karar versin yerden yere vurmadan önce; bu takım iki yıllığına koça emanet edildi mi edilmedi mi? Cevap "evet" ise sonunu bekleyelim hikayenin.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hakan abimi tenzih ederim, o başından beri Bojan konusunda fikri neyse aynısını düşünüyor. Ama ortada bir problem var: İçeride Barca, SKA maçları; dışarıda CSKA, Partizan maçları gibi ciddi maçları domine ederken Bojan'dan kralı yoktu da şimdi mi dandik bir kısaya dönüştü? Emir ilk tur gruplarında takımın en iyisiyken sorun yoktu da iki maç kötü oynayınca mı tırışkadan oyuncuya dönüşüverdi? Hepsini geçtim, Dünya'da basketbol için otorite diyebileceğimiz kiden sonra yazarız Obradovic'i de herkes kafasına göre hatalarından dem vuruyor? Ne yapacaktı, 4. faulünü almış, üstelik ancak öz güven kazanan Melih'le mi oynayacaktı maçın sonunu?

Takımda bana göre ciddi bir düşüş yok. Her oyuncunun iniş çıkışları olur ki koç geldiğinden beri diyor "şu an ne yaptığımızın bir önemi yok, bahar aylarında ne yapacağımız mühim" diye. Biz Top16'ya 3-0 başladığımızı da biliyoruz, sonrası malum. Herkes bir karar versin yerden yere vurmadan önce; bu takım iki yıllığına koça emanet edildi mi edilmedi mi? Cevap "evet" ise sonunu bekleyelim hikayenin.

Çok yere katılıyorum...

Yalnız Ben Kleizanın bazı anlarda 3 numara olarak kullanılması halinde Ribaunt sorunu konusunda bize bir çare olacağını düşünüyorum...Hemde Takımın başka opsyonları olabiliceğine inanıyorum..

Koç u eleştirmek haddimize değil ama bazı konularda yanlışlar yaptığı aşikar..Lakin Bojan konusunda fikrim şu..Bojan da işler bir kötü gitsin maalesef kendini bulamıyor bir daha..Geçen sene aynen öyle oldu...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Tahmin yarismasinda sanirim bi ben Malaga yener dedim :(

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara

Ben de Bojan'a güvenmediğimi yazmıştım.İşin esası kolay kolay güvenmem bu saatten sonra,3 senedir her kritik maçta eli titriyor ve çember dövüyor.Emir'i de çok eleştiririm ama Emir 2011 ve 2013 yılında kazanılan Türkiye Kupasının alınmasında en büyük pay sahibi,bu sezon Cumhurbaşkanlığı kupasını kazanmamızda yine en büyük pay sahibi Emir'di,belki Bojan'ı bu kadar ağır eleştirmem de en büyük etken camianın birşeyler beklediği Hırvat oyuncuların genelde bekleneni verememesi(Marko Tomas hariç)

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
İş alacağımız 2 galibiyete bakar. Deplasmanda Oly maçı zaten olasılıkla kayıp hanesine yazacağımız bir maç, kim olursan ol! Barça maçı genelde 5 tane 3 sokan Bojan'ın hiç atamadığı bir maç ki, 1 tane soksa uzatmaya götürüyor, 2 tane -yani ortalamsının %v 20'sini- soksa maçı alıyorsun. O Barça deplasmanda Oly'i yenmedi mi? Malaga maçı ise gerçek ve olmaması gereken kayıp. Diyeceksiniz ki, " Eee, sonunda yenildik mi yenilmedik mi?" ki burada tavır biraz oraya kayıyor maalesef, o zaman serinkanlı düşünemediğimiz gerçeği bir kez daha ortaya çıkıyor.

Bir de, Başkan'ın haberinden bir bu kadar etkileniyoruz, bir de topçuları düşünün!!
Hoops and rap

• Üye
İş alacağımız 2 galibiyete bakar. Deplasmanda Oly maçı zaten olasılıkla kayıp hanesine yazacağımız bir maç, kim olursan ol! Barça maçı genelde 5 tane 3 sokan Bojan'ın hiç atamadığı bir maç ki, 1 tane soksa uzatmaya götürüyor, 2 tane -yani ortalamsının %v 20'sini- soksa maçı alıyorsun. O Barça deplasmanda Oly'i yenmedi mi? Malaga maçı ise gerçek ve olmaması gereken kayıp. Diyeceksiniz ki, " Eee, sonunda yenildik mi yenilmedik mi?" ki burada tavır biraz oraya kayıyor maalesef, o zaman serinkanlı düşünemediğimiz gerçeği bir kez daha ortaya çıkıyor.

Bir de, Başkan'ın haberinden bir bu kadar etkileniyoruz, bir de topçuları düşünün!!
Zannedersem sahamızda arka arkaya Pana-Milano ile oynayacağız.Bu maçları kazanırsak düze çıkarız.Dün de yazdım 9-5 ile grubu bitiririz ama kaçıncı sırada bitireceğimiz hakkında tahminim yok,hadi çok karamsar iseniz 8-6 bitiririz :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Umut 'um haklı aslında
Ben de dün maçın üzüntüsu ile biraz laf ettim bojan ve emire :(
Bojan ilk ilk turlardaki performansı çok iyiydi.
Hücum anlamında çok yetenekli  ama işte şu 3 maçta ki haleti ruhiyesi beni üzüyor. Biraz kendisine gelse takım hemen fark edecek.
Emir için de aynı şey geçerli takım için çok kilit roldeler.
Hazır bo ve melih forma girmişken kleiza da biraz toparkasa
Emir ve bojan kendisine gelmesi demek bizim için sıfırdan başlamak demek.
Haftaya perşembe sıfırdan başlamak lazım
Önümüze bakacağık yapacak birşey yok ;)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
2011 Türkiye Kupasının baş kahramanı Emir'dir ama 2013'deki kupa finalinin MVP'si açık ara David Andersen'dir. Zaten bizim formamızla kendi kariyerine yakışır oynadığı belki tek maç da odur.

• Üye
2011 Türkiye Kupasının baş kahramanı Emir'dir ama 2013'deki kupa finalinin MVP'si açık ara David Andersen'dir. Zaten bizim formamızla kendi kariyerine yakışır oynadığı belki tek maç da odur.
Doğru 1 ismi atladım diyordum o isim Andersen ama Emir'de parmağında ki sakatlığa rağmen iyi katkı vermişti

• Üye
Sezona müthiş bir giriş yaptıktan sonra bir düşüş yaşamamız bekleniyordu,şansızlık TOP16'ya denk geldi takımın form düşüklüğü

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #1751 : 18 Ocak 2014, 20:40:50 »
Haftaya pana maçı en önemli maç.Takımda savunma dişlileri oturmadı,oturması için zamana ihtiyaç var.Morali kaybedersek güven kaybıyla dişlilerde sıkıntı çıkar.Ne yapıp ne edip haftaya kazanmalıyız.
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ne yani, her sey iyi hos, boyle devam mi diyelim?  Kusura bakma, herkes kendince iyi gitmeyen hususlara vurgu yapmis.  Soylediklerin biraz absurt kaciyor.  Obradovic'i elestirirken bile herkes once bir destur deyip, onun kredisinin asla bitmeyecegine vurgu yapti.  Bojan ile Emir'e gelince, savunmadaki yetersizligi sene basindan beri, gelistirmemiz gereken, bir numarali sorun olarak bahsedildi.  Bojan, hucumda bir numarali opsiyon olarak sayi yapmayi da unutursa, afedersin ama onu degil de kimi elestirecekler? 
Sizin ve sizin gibilerin problemi bu zaten. Eleştiri denilen mefhumun anlaşılamaması problemi. İyi oynadığında Avrupa'nın en iyi oyuncusu, kötü oynadığında savunma yapmayı bilmeyen sıradan bir oyuncu. Bu eleştiri mi oluyor yani? Bu pohpohlamayla yerin dibine sokma arasında gidip gelme durumu, eleştiri değil.

Her sene bir takım EL şampiyonu oluyor. Sanıyor musunuz ki bu takımlar hep hem savunmayı çok iyi yapan, hem de hücumu mükemmel takımlar? 2 senedir kupayı kazanan Olympiacos'da savunmacı denilebilecek bir oyuncu var mı? Ya da bir Barcelona taraftarı Navarro'yu savunma yapmamakla suçlar mı? Bojan'la kıyaslamıyorum, yanlış olmasın ancak bizim de bir Navarro'muz olamıyorsa bu biraz da bu zihniyetle alakalı.

Eleştirmek başka şey, bir oyuncunun her maç hangi seviyelerin oyuncusu olduğunun değişmesi çok başka şey. Bojan bu takıma skorer olarak alındı ama bu her maç takımın skor yükünü taşıma mecburiyeti mi doğuruyor? Emir kaç maçtır takımın organizasyonunun olmazsa olmazı, bir kaç maçı kötü oynadı diye bir anasına küfredilmediği kaldı. Gören de sanar ki bu eleştiri(!) işini kendisinde doğal hak zanneden güruh kendi hayatlarını kusursuz yaşıyorlar. "Eleştiri herkesin hakkı" diye diye kavramın için boşaltıp sporun niteliklerinin bir tarafına koydunuz be!..
Kara deryalarda bir FENERsin!

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Alınan 3 mağlubiyetin nedeninin fazla eleştirmekten ziyade az eleştirmemiz olduğunu düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Bojan geldiğinden beri Euroleague'i geçtim Türkiye Ligi'nde play-off galibiyetimiz yok.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Yalnız Ben Kleizanın bazı anlarda 3 numara olarak kullanılması halinde Ribaunt sorunu konusunda bize bir çare olacağını düşünüyorum...Hemde Takımın başka opsyonları olabiliceğine inanıyorum..
Malasef bu saatten sonra Kleiza'dan 3 numarada oynayıp katkı vermesini beklemek hayalcilik olur.Bazen savunmadayken sadece Kleiza'yı izliyorum ve sakatlıkların onu ne kadar geriye götürdüğü çok net gözüküyo 4 numara savunmakta bile bu kadar zorlanırken ondan rudy,K-pap,weems gibi oyuncuları savunmasını beklemek Zoric'ten herhangi bi' maçı hücum faul yapmadan tamamlamasını beklemek gibi olur.

Kleiza'yı düzgün kullanabisek bugün Avrupa'da Mirotic'in falan esamesi okunmaz ama kullanamıyoruz.Dün 17 sayı attı mesela sadece "8" top kullanarak, bu sayının en az 15 olması lazım maç başına.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."