Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524705 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Bu kadar tepkiye gerek yok, hakaret etmeden eleştirdim. Hala da aynı düşüncedeyim. İlk turda yaptıklarına saygım var, ama benim bakış açım zor anlarda neler yapabildiğiyle ilgili. Keşke gerçekten yapabilse ben haksız çıksam. Mental olgunluk denilen şeyi kazanmak için sezonun en kritik maçlarından birinde en kritik topu ona teslim etmek gerekmiyor bana göre. Önemli olan takım olmak değil midir? önemli olan buysa o maçı kazandıracak hamleyi kim yapabiliyorsa o yapmalıdır. Ben Bojan'ın bunu yapabileceğine olan inancımı da kaybettim. Olay bundan ibaret. Bundan sonra da yapabileceğini düşünmüyorum, koçların %35'i de beni ilgilendirmiyor. Onlardan çok biliyorum da demiyorum, ama benim düşüncem bu.

Şunu da ekliyim. Bojan kazanılmasın gönderelim falan demiyorum, ama maçı kazanmak Bojan'ı kazanmaktan daha önemli, söylemeye çalıştığım şey bu.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2014, 00:57:42 Gönderen: ardglr »

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bundan sonra ağzıyla kuş tutsa umrumda değil valla Bojan.
Ben böyle kabullendim :D

sinirden gülüyorum.

Bir çift lafı da emir'e etmek lazım.
Arkadaşım aynı hatayı Pao macında da yaptın adamlar cezayı kesemedi curry ile,

ceyrek sonu, devre sonu, mac sonu, rakibe 10sn bırakacak kadar süre kalmışken sut kullanılır mı ?
Şut girse bile yanlış tercih.

Lise takımında mısın sen ? yemin ediyorum çıldırdım o pozisyonda

Sorma.. Tam çıldırmalık 4-3 olabilecek fark 9 oluyor tam da devreye girerken. Yanında Kleiza boş ve süreye de bakmıyor. İstediği kadar iyi oynasın kafası çalışan oyuncu yapmaz bunu.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Maç sonu koçların açıklamaları

Obradovic şöyle konuştu:
"Milano'yu tebrik ediyorum. İlk yarıda çok fazla top kaybı yaptık ve Milano'nun açık sahayı kullanarak kolay sayılar üretmesine izin verdik. İkinci yarıda daha iyi oynadık ve daha iyi savaştık. Ancak uzunlarımızın sakatlanması daha fazlasını yapmamızı engelledi"

Milano koçu Luca Banchi ise "Çok özel bir akşamdı ve çok güzel bitti. Maça iyi başlayamadık ama süre ilerledikçe güvenimizi kazandık. Okuması zor bir maçtı çünkü Fenerbahçe Ülker uzunsuz oynamak zorunda kaldı. Biz de bu duruma adapte olarak zaman zaman uzunsuz oynadık. Kangur ve Jerrels'i performanslarından dolayı ayrıca kutlarım"

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Uzunlar sakatlanmasa muhtemelen daha farklı kaybederdik.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Şimdi Bojan BOGDANOVİC 2011-2012 sezonunda geldi.Bojan'ın olduğu sezonları göz önüne alırsak ligde 2 sezonda da çeyrek finalde elendik.2011 Ekim ayında gs'ye süper kupada kaybettik,euroleague'de TOP16'dan öteye gidemedik.Geçen sezon Türkiye Kupası ve bu sezon başlangıcında Cumhurbaşkanlığı kupası kazandık ama Bojan'ın hiçbir şekilde katkısı yoktu.Bu sezon TOP16'da tek galibiyetimiz 4 mağlubiyetimiz var,galibiyette katkısı yok ama kaybedilen her maçta en büyük pay sahibi.Ligde gs derbisinde sahada yoktu.Sezon ortasında gönderme şansımız yok bari mümkün mertebe eline top değmesin ya da tribüne çıksın.Hafta içi oynanacak kupa maçlarından da ümidim yok çünkü Bojan gibi looser oyuncu var daha da önemlisi uzunlar sakat.Sene sonu gelince de derhal Bojan gönderilsin.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2014, 01:55:51 Gönderen: nemanja bjelica »

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bir oyuncuyu günah keçisi yapmaya gerek yok. 1 oyuncuyla maç da kazanılmaz maç da kaybedilmez.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Basketbolda bir oyuncuyla maç kazanılır, bir oyuncuyla -üstüne takım kurulan ve ısrarla sahada tutulan bir oyuncuysa- maç da kaybedilir.

Futbolda bir, hatta iki ve hatta üç, yeri gelince dört oyuncu kötü oynasa da, hatta daha ileri gidiyorum, bütün takım kötü oynasa da bir maçı kazanabilirsin. Ama basketbolda bir oyuncuyu bile, -o oyuncunun rolüne göre- tölare etme şansın olmayabilir. Bireysel yetenekler ve oyuncu kalitesi basketbolda bunun için çok mühimdir. Etrafına takım kurulan yıldız oyuncuların doğru isimlerden seçilmesi bunun için çok mühimdir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kleiza bomboş iken Ömer'in  vermediği 1 tane pas.var
Emir'in vermediği 3.tane pas var. (1tanesi ilk yarının sonunda. ) bunların bir derdi mi var ? yoksa pozisyon gereği mi öyle oldu ben anlayamadım.

Edit.: bjelica nın muhteşem smacına yazık oldu.
Haftanın hareketi olabilecek güzellikte bir smac

Buradan geri dönmek için mucize lazım , önümüzdeki sene hoca güvenecegi oyuncuları iyi seçer diye düşünüyorum
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2014, 08:42:55 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Uzunlar sakatlanmasa muhtemelen daha farklı kaybederdik.

Zoric'i bilemem fakat Vidmar'ın olduğu bölümde Milan'a fark atmıştık, bence uzunlarımız olsaydı pota altını bu kadar rahat kullanamazlardı. Neyse şöyle olsaydı böyle olsaydı demenin bir manası yok bu saatten sonra.

Açıkçası artık pek ümitli değilim önümüzdeki maçlar konusunda en azından yeni transferler gelene kadar işlerin çokta iyiye gideceğini düşünmüyorum. Umarım yerinde ve iyi transferler gelir de ciddi anlamda toparlarız.

Cem abinin dediklerine katılıyorum koçun kime güvenip güvenemeyeceğini anlaması açısından turnusol kağıdı gibi maçlar bunlar, seneye kesinlikle daha sağlam bir kadromuz olacaktır.  Kendi adıma işler bu duruma gelmişken F8 yapmak bence başarıdır her ne kadar şu an eskisi kadar ümitli olmasamda, bu senenin olmazsa olmazı lig şampiyonluğu en büyük hedefimiz o olmalı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Emir'in vermediği 3.tane pas var. (1tanesi ilk yarının sonunda. ) bunların bir derdi mi var ? yoksa pozisyon gereği mi öyle oldu ben anlayamadım.

Buradan geri dönmek için mucize lazım , önümüzdeki sene hoca güvenecegi oyuncuları iyi seçer diye düşünüyorum

Ogün, Ceyhun gibi isimlerin zamanında Ortega'ya yaptıklarını hatırladım birden.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Şu grupta şu an tek mağlubiyetle devam ediyor olabilirdik.

Çok çok yazık

çok üzgünüm. EL maçları için TOP 8e kadar yazmıycam. Kendimiz hevesleniyoruz kendimiz üzülüyoruz.

Ligi de Play-off'a kadar yazmıycam.

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
TOP8 yapmak için 8 galibiyet gerekiyor.Sadece 2 mağlubiyet hakkımız kaldı. Kaybedeceğimiz 2 maç Barca ve Pana deplasmanı olur.Bu durumda sahamızda maç kaybetmemek ve Efes-Laboraldeplasmanlarından galip ayrılmak gerekir.Yapamaz mıyız,yaaprız.Ancak aldığımız kötü sonuçlar olumsuz düşünmemize sebep oluyor.Belki bu mağlubiyet ve sakatlıklar 1-5 transferini hızlandırır.Milano'yu bizim 2011'de TOP16'da ki durumumuza benzetiyorum.Beni endişelendiren nokta olası gruptan çıkamama durumunda herşeyi bilen yöneticierimiz ve taraftarımız OBRADOVİC'İ göndermeye kalkar.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2014, 10:43:45 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı exex

• Üye

Aklıma böyle durumlarda hep  " takımı sabote edenler var " adlı, MÜTHİŞ sözler dizilimi aklıma geliyor...

Çevrimdışı exex

• Üye
FenerbahçeÜlker Sports Arenanın AĞASI Obradovic olmazsa daha çok saç baş yolduracak maçlar yaşarız... Takım içinde açıkça diğerinin büyüklüğünü çekemeyen karakterde oyuncular mevcut ... Ve bunlar herzamanki tiplerİMİZ maalesef ...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
kalan 9 maçta 2 mağlubiyet alma hakkımız kaldı sadece.
laboral ve efes'i kayıpsız geçelim de 2 takviye ile 5-2 çok zor olmaz.
halen daha gruptan ilk 3 yaparak çıkacağımızı düşünüyorum.