Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519378 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: 06.12.2013 18.00 | Ntvspor Smart CSKA Moskova-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #105 : 05 Aralık 2013, 17:09:24 »
CSKA'nın bu maça ekstra bileneceğini düşünmüyorum. Gaza gelmenin çoğunlukla gaza gelene zararı dokunuyor ve Messina bunu en önce bilecek koçlardan. Tek amaçları kazanmak olacak onların. Bizim için, eğer gerçekten 1.'liği amaç edinmişsek, yenilsek bile çok sıkıntı olmayabilir. Neticede Barcelona Moskova'ya gidecek ve olası bir mağlubiyeti, bizim Nanterre'den çelme yemememiz durumunda lider bitirmemizi sağlayacak.
Kara deryalarda bir FENERsin!

cemagrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #106 : 05 Aralık 2013, 17:09:38 »
Murat & Ender ;

bir gün denk gelirse beraber Moskova'ya gidelim , hem saat farkını test ederiz hemde Moskova akşamları ne kadar soğuk !! oluyor onu anlayalım , ender bekar izin sorunu olmaz da Murat seninle ben nasıl izin alırız onu bilmiyorum  ??? ???

Bize her yer EV abi...Yapacak bişey yok..Geçende İzmirdeydik Ksk maçına gideyim dedim hatun ben napacam 2 çocukla dedi bana..Ağlasam az..

Çocuklarımız herşeyimiz Baba..Moskova falan ÜTOPYA bize...

Efkar yaptırma şimdi burada :(
o zaman hem bu grubu iyi noktada bitirelim hemde güzel bir top 16 grubumuz olsun da neşen yerine gelsin  8)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #107 : 05 Aralık 2013, 17:12:57 »
Murat & Ender ;

bir gün denk gelirse beraber Moskova'ya gidelim , hem saat farkını test ederiz hemde Moskova akşamları ne kadar soğuk !! oluyor onu anlayalım , ender bekar izin sorunu olmaz da Murat seninle ben nasıl izin alırız onu bilmiyorum  ??? ???

Bize her yer EV abi...Yapacak bişey yok..Geçende İzmirdeydik Ksk maçına gideyim dedim hatun ben napacam 2 çocukla dedi bana..Ağlasam az..

Çocuklarımız herşeyimiz Baba..Moskova falan ÜTOPYA bize...

Efkar yaptırma şimdi burada :(
o zaman hem bu grubu iyi noktada bitirelim hemde güzel bir top 16 grubumuz olsun da neşen yerine gelsin  8)

Benim neşem iyi aslında..Takıma inanıyorum ama Transfer şart abi..Obradoviç  bunu biliyor.Dere geçiliyor şu anda.Oyuncuların konsantrasyonu bozulmasın diye konuşmuyor adam..3 hafta sonra 1-2 numara COMBO'muz olur nur topu gibi.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 17:22:24 Gönderen: cemagrak »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #108 : 05 Aralık 2013, 17:15:19 »
Combo'dan ziyade kısalar bu şekilde pota altını ribauntlar da yalnız bıraktığı sürece ve ısrarla hücum ribauntlarını zorlamadıklarından dolayı ben pota altında BEKÇİ diye tabir edilen bir uzun bekliyorum...

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #109 : 05 Aralık 2013, 17:19:41 »
Enteresan olanda Emir'in performansı.. geçen yıllarda elbet 1-2 iyi maçından sonra saçmaladığı ve sezona vurduğumuzda en azından 8-10 tane bizzat kendi eliyle verdiği maçlar hatırlardım şimdi ise 1 tane maçı bile yok saçmaladığı :)

Çevrimdışı bluefire

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Milano is Fashion Cantu is Devotion
« Yanıtla #110 : 05 Aralık 2013, 17:26:23 »
Herkese selamlar arkadaşlar. Gel dediler geldik :) İyi forumlar...

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #111 : 05 Aralık 2013, 17:28:39 »
CSKA'nın bu maça ekstra bileneceğini düşünmüyorum. Gaza gelmenin çoğunlukla gaza gelene zararı dokunuyor ve Messina bunu en önce bilecek koçlardan. Tek amaçları kazanmak olacak onların. Bizim için, eğer gerçekten 1.'liği amaç edinmişsek, yenilsek bile çok sıkıntı olmayabilir. Neticede Barcelona Moskova'ya gidecek ve olası bir mağlubiyeti, bizim Nanterre'den çelme yemememiz durumunda lider bitirmemizi sağlayacak.
İç sahada almış olduğumuz 20 farklı CSKA galibiyeti ve bir ara 20 lere dayanan Barcelona maçları ister istemez taraftarda aşırı beklenti oluşturdu..
Normal şartlarda OLY yada Real bu takımlara karşı kendi evinde 2 de 2 yaptıktan sonra deplasman 2 de 0 gelmesini gram umursamazlar çünkü istediklerini almış olurlar..
Biraz ayaklarımız yere basması lazım taraftar bazında özellikle ..

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #112 : 05 Aralık 2013, 17:40:27 »
Herkese selamlar arkadaşlar. Gel dediler geldik :) İyi forumlar...

hoşgeldin nihat :)

Çevrimdışı bluefire

• Üye
« Yanıtla #113 : 05 Aralık 2013, 17:46:57 »
Barcelona karşısında alınan mağlubiyet sürpriz olmadı. Önemli olan sahaya belli bir karakter koymaktı. Bunu da skandal geçen ilk periyodun ardından gördük. Böyle takımlara karşı maçın başından itibaren sertlik göstermek gerekiyor. Kabul edelim ki Nanterre, Partizan ve Budivelnik gibi takımlar karşısında son periyottaki oyunlar yeterli olmuştu ama Barcelona maçı da gösterdi ki üst  seviye için aşılacak çok yol var. CSKA karşılaşması da bunlardan biri. Olası bir mağlubiyette enseyi karartmaya gerek yok ama mağlubiyetin ötesinde gösterilecek sertlik maçın kaderine etki edecek.

CSKA takımına gelecek olursak Hines ve Kaun gibi bize ters gelebilecek pota altı oyuncularına sahipler. Sezon başındaki tutuk görüntüden yavaş yavaş uzaklaşıyorlar. Teodosic de sakatlığının ertesindeki mahrurluğu atmaya başladı. Ayrıca geçen sezon hücumda Weems'in eline bakan takımda Micov da devreye girmiş durumda ve bu aralar çok formda.

Çevrimdışı bluefire

• Üye
« Yanıtla #114 : 05 Aralık 2013, 17:48:04 »
Hoşbulduk Cem abi. :)

Çevrimdışı cmbhdr

• Üye
  • Yer: Sivas
    • cembahadiracar
« Yanıtla #115 : 05 Aralık 2013, 18:40:54 »
Öncelikle emeği geçen herkesin eline sağlık,hayırlı olsun.Cska maçında ben son periyot performansının çok etkili olacağını düşünüyorum.Cska düşük tempoda basketbol oynuyor.Messina büyuk koç vs. fakat takıma ihanet ettiğini düşünüyorum.Birçok iç saha macını tvden izleme fırsatım oldu takımda fast-break diye bir kavram yok sete set oynuyorlar ve her hucumda 24 saniyeyi doldurmaya gayret gösteriyor.Birçok 3e1 fast break hucumunu sete dondurduklerini gördüm.Seyirci destekleri azaldı sıkıcı basketbol oynuyorlar çünkü.İlk maçtaki gibi Hines ekstra işler yapmazsa kazanacağımızı düşünüyorum.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe!

Çevrimdışı cmbhdr

• Üye
  • Yer: Sivas
    • cembahadiracar
« Yanıtla #116 : 05 Aralık 2013, 18:44:48 »
Geçen sene herkes Euroleague bitsin diye dua ediyordu.Bu sene TOP 8 için rakip seçiyoruz.Bu değişimin parçası olmak ne güzel bir his.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 18:53:59 Gönderen: cmbhdr »
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe!

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #117 : 05 Aralık 2013, 19:04:18 »
ben cska maçından çon nanterre den çekiniyorum yine sıkıcı bitsede gitsek tarzı bi maç olacak bizim için oyuncular için de çok sert olucak. ben cska maçından çok bu maçtan korkuyorum cska istanbulda attığımız fark grup 2.ciliği için avantaj hatta garanti gözüyle görüyorum tabi takım takım moskovada saçmalamanın ötesinde bişe yapıp 30 yemezse.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #118 : 05 Aralık 2013, 19:05:46 »
ben cska maçından çon nanterre den çekiniyorum yine sıkıcı bitsede gitsek tarzı bi maç olacak bizim için oyuncular için de çok sert olucak. ben cska maçından çok bu maçtan korkuyorum cska istanbulda attığımız fark grup 2.ciliği için avantaj hatta garanti gözüyle görüyorum tabi takım takım moskovada saçmalamanın ötesinde bişe yapıp 30 yemezse.

Tebrikler sonuna olmuş :)

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #119 : 05 Aralık 2013, 19:08:29 »
Tebrikler sonuna olmuş :)

ne olmuş abi :)))

« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 19:08:51 Gönderen: fb_balkay »
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter