Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524750 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
ahaha sen maçlardan önce parmaklarını teker teker kırarsın :)
kulübe fax çekersek hastane masrafkarını karşılarlarmı abi hahahha şaka maka anam ağlıyo bileğim ağrıyo işteyim her an ağlayabilirim :(
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
kulübe fax çekersek hastane masrafkarını karşılarlarmı abi hahahha şaka maka anam ağlıyo bileğim ağrıyo işteyim her an ağlayabilirim :(

kötüye birşey olmaz Barış
sen ağlama dinle Sezen den iyi gelir

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
kötüye birşey olmaz Barış
sen ağlama dinle Sezen den iyi gelir
aşkolsun be abi n kötülüğümü gördün. ağlamak güzeldir diyor bak sezen.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bizde takım olarak maç yada çeyrek sonlarında lider oyuncularımızın ( Emir, Bojan, Bjelica ) egosunun kurbanı oluyoruz .

Eleştirinize kısmen katılmakla birlikte, şahsen Bjelica'yı Emir ve Bojan'dan ayrı tutmak gerektiğini düşünüyorum. Bjelica hemen hemen her maç belli bir standartın altına düşmeyen bir oyuncu ayrıca asist de yapıyor sıkça, evet bazen uzaklardan şutlar deniyor ama bunları isabetli attığı zamanlar da var, belli bir yüzdenin altına inmiyor genelde.

Kötü olduğunda şutunda ısrar edip, Emir ve Bojan gibi 0/6 1/7 attığı maçlar yok, genelde 3-4 üçlük denemiş maçlarda, bir tek normal sezondaki Barcelona deplasmanında 8 üçlük denemiş 5'i isabetli. Bence Emir ile Bojan'daki ego Bjelica'da yok.

Çevrimdışı thamerist

• Üye
Eleştirinize kısmen katılmakla birlikte, şahsen Bjelica'yı Emir ve Bojan'dan ayrı tutmak gerektiğini düşünüyorum. Bjelica hemen hemen her maç belli bir standartın altına düşmeyen bir oyuncu ayrıca asist de yapıyor sıkça, evet bazen uzaklardan şutlar deniyor ama bunları isabetli attığı zamanlar da var, belli bir yüzdenin altına inmiyor genelde.

Kötü olduğunda şutunda ısrar edip, Emir ve Bojan gibi 0/6 1/7 attığı maçlar yok, genelde 3-4 üçlük denemiş maçlarda, bir tek normal sezondaki Barcelona deplasmanında 8 üçlük denemiş 5'i isabetli. Bence Emir ile Bojan'daki ego Bjelica'da yok.

Bjelica'nın seçim kısmında sorunları olduğunu düşünüyorum . Buna egosu mu sebep oluyor yoksa tercih hatası mı yapıyor bilemiyorum .
Ama bazı maçlarda işler kötü giderken topu eline alır almaz kaldırıp atıyor . O şutu atacağından ondan başka kimsenin haberi olmadığı anlar oluyor . Bazen bunlarda isabet sağlıyabiliyor olması doğru tercih yaptığı anlamına gelmez . Basketbol detaylar oyunudur ve bu seviyelerde ufak detaylar kazanıp kaybedeni belirlerken bu tarz hatalara dikkat etmek gerekiyor . Şutu girerken iyi giderken bunları söylemek daha doğru sonra oyuncu iyiyken kimse ses çıkarmıyor tartışmalarına özne olmamak açısından .
Örnekte verdiğim gibi içeride kaybettiğimiz Partizan maçında top 3 saniyeden fazla varken eline geldi ve o müsait olduğu halde bir iki adım yaklaşıp yada daha doğru pozisyonda olan bir arkadaşını bulmak yerine topu kendi kullanmak için kaldırıp attı ve kaybettik . Sonuç olarak uzak mesafeden isabet sağlayabilme özelliği olsada her zaman daha doğru pozisyonu kovalamakta bir oyuncunun görevidir 

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae

Nemanja Bjelica Fenerbahçe basketbol tarihinin en iyi oyuncusudur. Bir oyuncu aynı anda şut, penetre, pas ve ribaund sezgisine sahip olacak, bunu 4 numarada oynarken yapacak üstelik çok sakin ve dengeli kişilik sahibi olacak. oyun bilgisi+karakter+yetenek olarak en iyi total sonuca sahipp oyuncu
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı thamerist

• Üye
Nemanja Bjelica Fenerbahçe basketbol tarihinin en iyi oyuncusudur. Bir oyuncu aynı anda şut, penetre, pas ve ribaund sezgisine sahip olacak, bunu 4 numarada oynarken yapacak üstelik çok sakin ve dengeli kişilik sahibi olacak. oyun bilgisi+karakter+yetenek olarak en iyi total sonuca sahipp oyuncu

Zaten oyuncunun yeteneğine dair herhangi bir yorum yapılmadı .

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Zaten oyuncunun yeteneğine dair herhangi bir yorum yapılmadı .

yok ben size cevaben bir şey yazmadım
Bjelica konusundaki kendi görüşüm sadece
Ortalama bir insan bile günlük yaşamda 80 ilâ 100 arası karar veriyor. basketbol hızlı oyun tercih ve karar hataları yapması doğal
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
[21.45] Fenerbahçe-Labora Kutxa
« Yanıtla #2363 : 14 Şubat 2014, 18:13:59 »
TEBRİKLER,
belki yeri değil ama 20 kişimi 30 kişimi ayağa kalkmayan bilmem ne olsun deyip durdu başka bir şey söylemediler çok saçma bir durum ayağa kalkabilen var kalkamayan var 90 yaşında nineler dedelerde olabiliyor maçta kalkamayınca zorlarına gidiyor
futboldada aynı
onlar onu söyledikçe taraftarın çoğu kalkmıyordu. kalkanda ızdırap çekiyor mecburiyetten kalkıyor gibi gözüküyordu tv de
rakibini tiye alırsın ince msjlar verirsinde ayağa kalkmayan cinconlu olsun ne demektir yaf
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2364 : 16 Şubat 2014, 12:52:47 »
Her hafta Efesin maçlarını yayınlayan ntvspor bu hafta rakibi Fenerbahçe Ülker olunca yayın yok ! şaşırdıkmı? bekliyordum yanılmadım yanıltmadılar...!!!

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Euroleague'de 7. hafta da çok kritik maçta Anadolu Efes'e konuk olacağız.

Bu sezon 2 kere karşılaştığımız Efes'i ikisinde de mağlup ettik.

İki takımda grupta 2-4 durumunda..

Maçı Ntvspor Smart yayınlayacak.

Daha sonradan maç öncesi bilgileri eklenecektir.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Biletler konusunda gelişme olursa haberdar olabilmek için bir mesaj bırakayım. Biletlerin ne zaman satışa çıkacağı hakkında bilgisi olan varsa özel mesaj atarsa çok mutlu olurum.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Acaba obradoviçte, maçtan önce en büyük rakiplerimizden biri olan Efesi üst üste 3 defa yenmemiz hiç kolay olmayacak diye bir demeç verirmi.
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Rakiplerimz Bu Hafta Ne Yaptı?
« Yanıtla #2368 : 17 Şubat 2014, 01:30:56 »
Rakiplerimiz Bu Hafta Ne Yaptı?

Euroleague Top-16'da E Grubunda yer alan rakiplerimiz bu haftasonu kendi liglerinde oynadıkları maçların 4'unü kazanırken, 1'ıni ise kaybetti.

Bu hafta karşılaşacağımız Anadolu Efes, deplasmanda hakemlerinde etkisiyle Pınar Karşıyaka'yı 70-66 mağlup etti.

Efes böylece ligde 13-5 olurken, 4. sırada yer aldı.

İspanya'da ise Barcelona evinde Joventut Badalona'yı 88-79 mağlup ederken, Unicaja Malaga ise evinde Cajasol Sevilla'yı 89-76 mağlup etti. Laboral Kutxa ise evinde konuk ettiği Real Madrid'e 90-74 mağlup oldu.

Bu sonuçlarla İspanya Liginde Barcelona ile Unicaja Malaga 13-6 olurken, Barcelona 3. sırada , Malaga ise 4. sırada yer aldı. 9-10 olan Laboral Kutxa ise play off potasının dışında 9. sırada yer aldı.

Yunanistan'da ise Olympiakos, Paok deplasmanında zorlanırken, rakibini zar zor 74-72 mağlup edebildi. Panathinaikos ise evinde AE NEA Kifisia'yı 72-59 mağlup etti.

Bu sonuçlarla Yunanistan Liginde Panathiniakos 17-1 ile 1. sırada yer alırken, Olymiakos 16-2 ile 2. sırada yer aldı.

İtalya Liginde yer alan EA7 Milano ise ligdeki maçını bugün 21.30'da Pistoi karşısında oynayacak.

Parkede Fener-Utkan
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Acaba obradoviçte, maçtan önce en büyük rakiplerimizden biri olan Efesi üst üste 3 defa yenmemiz hiç kolay olmayacak diye bir demeç verirmi.

ooo bu güzel ve ağır oldu :)