Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519676 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Euroleague 9. Maç, 12.12.2013 - [21.45] Fenerbahçe Ülker-Partizan
« Yanıtla #315 : 11 Aralık 2013, 21:57:30 »
kesinlikle bu konuda algıda seçicilik yapılıyor
Olimpiacos ,
Pana
Maccabi
Laboral
CSka
dan daha çok ribaunt alıyoruz
Barca ile kafa kafaya sayılır , Real madrid bizden 0,5 ribaunt fazla almış..

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #316 : 11 Aralık 2013, 22:15:15 »
kesinlikle bu konuda algıda seçicilik yapılıyor
Olimpiacos ,
Pana
Maccabi
Laboral
CSka
dan daha çok ribaunt alıyoruz
Barca ile kafa kafaya sayılır , Real madrid bizden 0,5 ribaunt fazla almış..

katılıyorum. Ribaund da takım olarak katkı veriyoruz ki bu bence dahada önemli Bo dan tutalım,uzun oyuncuya kadar

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #317 : 11 Aralık 2013, 22:37:35 »
Rakamlara bile bakarak geçen yıl ile farkı görmek mümkün.. neredeyse herşey 6-7 puan artmış özellikle asist ve Rib. katkısı..
Sayı olarak ben o seviyelerde kalacağımızı sanmıyorum özellikle TOP 16 başladığı zaman savunmalar devreye girecek, keza yediğimiz sayıda öyle azalıcak..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #318 : 11 Aralık 2013, 22:58:48 »
Rakamlara bile bakarak geçen yıl ile farkı görmek mümkün.. neredeyse herşey 6-7 puan artmış özellikle asist ve Rib. katkısı..
Sayı olarak ben o seviyelerde kalacağımızı sanmıyorum özellikle TOP 16 başladığı zaman savunmalar devreye girecek, keza yediğimiz sayıda öyle azalıcak..

hadi rakamları bir kenara bırakalım enderim, şu grup kuraları çekildiği zaman birçoğumuz eyvah yandık 4ncü anca oluruz diye muhabbet ediyorduk twitterda , şimdi 7/1 durumdayız ve barcelona Cska maçlarından 4 toplam maçtan 3 galibiyet çıkardık , lider bitirme ihtimalimiz yüksek , tamam tam hazır değliz sorunlarımız tabiki var ama şu ana kadar yapılan iş büyük saygı uyandıracak türden ..
hem biz istemiyor muyuz yahu bi basketbol kültürümüz olsun diye ?
bırakalım olsun işte  8)

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #319 : 11 Aralık 2013, 23:21:49 »
Barcelona konusunda hemfikirim. Bir vites değil, iki bile arttırabilirler. Hala daha Real'den daha büyük bir rakip benim için. Neredeyse hiçbir parçaları tam verimle oynamıyordu ve CSKA gibi bozuk bir yapıları olduğunu düşünmüyorum.

Bir diğer konu da; Galatasaray gelmesin tabii ki. Kahramanlık yapmaya gerek yok. İyi bir deplasman tribünü mağlubiyete sebep olabilir. O gün şutlarınız girmez, kilidi açamazsınız, yerel olayların getirdiği rüzgar herhangi bir taraftarın üç dört katı etki yapar. Ben Galatasaray'ı istemem. Korku falan değil bu. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #320 : 11 Aralık 2013, 23:29:55 »
Barcelona konusunda hemfikirim. Bir vites değil, iki bile arttırabilirler. Hala daha Real'den daha büyük bir rakip benim için. Neredeyse hiçbir parçaları tam verimle oynamıyordu ve CSKA gibi bozuk bir yapıları olduğunu düşünmüyorum.

Bir diğer konu da; Galatasaray gelmesin tabii ki. Kahramanlık yapmaya gerek yok. İyi bir deplasman tribünü mağlubiyete sebep olabilir. O gün şutlarınız girmez, kilidi açamazsınız, yerel olayların getirdiği rüzgar herhangi bir taraftarın üç dört katı etki yapar. Ben Galatasaray'ı istemem. Korku falan değil bu. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum.

peki lider olup Cska ve Olimpiacos lu gruba mı düşmek istersin
2nci olup Real Madrid li guruba mı düşmek istersin

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #321 : 11 Aralık 2013, 23:36:14 »

peki lider olup Cska ve Olimpiacos lu gruba mı düşmek istersin
2nci olup Real Madrid li guruba mı düşmek istersin

Abi ben Cska ve Oly diyorum. Nedenlerini de kısaca açıklayayım.

Ben 16 kısmına gelince saha avantajına inanan adamlardanım. Bence tribün önemli. Tamam öyle alev alev yanan bir tribün yok ama illa ki baskıyı arttıracağız. Obradovic'in yüz rengi bile değişecek. O grup bizim daha çok dişimize göre. Cska'nın toparlanacağına pek ihtimal vermiyorum. Oly'i de zorlayabiliriz.

Real'in grubundan F8'de Real ile eşleşmeyiz diye umuyorum. Bizim ya da Real'in o çapraza düşecek kadar kötü performans vereceğini hiç sanmıyorum. İki takım da formda. Tamam diğer takımlar vites arttıracak ama bizim de arttıracak vitesimiz var.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #322 : 11 Aralık 2013, 23:46:47 »

hadi rakamları bir kenara bırakalım enderim, şu grup kuraları çekildiği zaman birçoğumuz eyvah yandık 4ncü anca oluruz diye muhabbet ediyorduk twitterda , şimdi 7/1 durumdayız ve barcelona Cska maçlarından 4 toplam maçtan 3 galibiyet çıkardık , lider bitirme ihtimalimiz yüksek , tamam tam hazır değliz sorunlarımız tabiki var ama şu ana kadar yapılan iş büyük saygı uyandıracak türden ..
hem biz istemiyor muyuz yahu bi basketbol kültürümüz olsun diye ?
bırakalım olsun işte  8)
Çok iyi hatırlıyorum yazın yaptığımız sohbetleri bırak TOP 8' i filan Bu yıl top 16 da iyi performans gelecek yıl TOP 8 yada olursa final four bu sene ligde kesin final gibi konuşuyorduk ... Öyle böyle kötü 2 yıl geçirmedik mental olarak..

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #323 : 12 Aralık 2013, 17:28:43 »
Ben sahsen ispanyol takımlarındansa OLY isterim
Herkes real madridin grubuna laf atıyor da bence OLY'nin grubu cok daha kolaydı.

Ben hala daha papa ve hines'ın yerini doldurabildiklerini düşünmüyorum.

Real ve barcanın guruba gidersek, ilk 2ye girmek cok cok zor.
Bu da saha avantajını alamamak demek.

OLY CSKA KUBAN malaga laboral vs.. Bu grupta ilk 4e giremeyebilir miyiz ?
belki evet ama ilk 2de bitirme sansımız da var. Herkesin herkesi yenebildigi bir grup bizim acımızdan daha iyi olur gibime geliyor

geçmişte de öyle olmustu zaten, tarih yine tekerrür eder :F
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2013, 18:05:24 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
« Yanıtla #324 : 12 Aralık 2013, 20:03:11 »
Bu akşam grubu lider bitirmeyi garantileyebiliriz, şuan oynan csk - barça maçında ilk yarıda csk'nın 42-31 üstünlüğü bulunuyordu fakat 3. çeyrek sonucu csk-53 barça-52 csk yenerse son maç öncesi grubu lider bitirmeyi garantileriz, yenersek.
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
« Yanıtla #325 : 12 Aralık 2013, 20:45:06 »
Bu gün yenip lider bitirdiğimiz takdirde son hafta maçını NTV spor canlı verir. Bu yıl hiç bir EL maçını canlı izleyemedim valla canım yanıyor. Yazıklar olsun!
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #326 : 12 Aralık 2013, 20:48:41 »
Gruptan birinci çıkmayı garantilemedik mi biz ? 3 mağlubiyet olsak bile üçlü averajda önde değil miyiz ?

Çevrimdışı Uncle Drew

• Üye
« Yanıtla #327 : 12 Aralık 2013, 21:22:44 »
Maçtan önce 2 taraftar grubu birbirine girmiş.Bizi aydınlatabilecek bir abimiz var mı burda? http://www.fanatik.com.tr/ulker-arena-disinda-silahli-catisma_3_Detail_34_347051.htm

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #328 : 12 Aralık 2013, 21:48:08 »
Kenan Metecan  Bojan Kleiza Vidmar 5 i ile başlıyoruz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #329 : 12 Aralık 2013, 21:54:20 »
16-7 gerideyiz ,
henüz şut kaçırmadı partizan takımı  :o :o :o

Kleiza 5 sayı Bojan 2 sayı bizde