Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519762 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #525 : 13 Aralık 2013, 13:40:52 »
Pascual biraz evrim geçirdi. Sanırım Uğur Ozan bir şey yazmıştı onunla ilgili.  Şu an bulamıyorum ama illaki okuyanlar olmuştur. Bir kaç yeni hamle ve çıkış yolu arıyor bence kendisi de. Geçen sene Pana'ya karşı uyguladığı alan savunması çok acayipti mesela. Normalde bekler miydin böyle bir şey? Kritik hücumları sistem ya da kişiye özel bitirmek tercihtir eyvallah ama gidip herhangi bir adama değil, Navarro'ya uygun set çiziyor. Ben bunun biraz göreceli bir şey olduğunu düşünüyorum. Mesela, Huertas topu armut gibi havaya dikmek yerine pota altına indirmiş olsaydı belki de bizi burada yeneceklerdi.

Barcelona iyi takım, sistem içerisinde gerekli her şeyi yapabiliyorlar. Bize bakarsan, bizde de iki yönü çok iyi olan hangi kısa var mesela? Emir'in, Bogdanovic'in savunmalarını üst noktaya koyabilir misin? Belki Bo. O'nun da şut mekaniği ortada. Keza Kleiza'nın falan da savunma yönünü konuşmak abes kaçar. Böyle bir sınırlama koymak yanlış. Barcelona bize göre daha derli toplu bir savunma örgüsüne sahip. Bireysel olarak çok iyi savunmacı bir iki adamları vardır. Ama zaman zaman nasıl sıktıklarını görüyoruz.

Top 16 gelince daha ayrıntılı konuşuruz ama bizim Barca'yı şu şekilde geçebileceğimizi düşünmüyorum. Dış rotasyonumuz gün geçtikçe biraz daha sırıtıyor. Olaylar sertleştikçe iyice defolar çıkacaktır. Bir tane tamamlayıcı parçaya ihtiyacımız var. Emir'in dışarıda olduğu dakikalarda bu kadar tıkanmamız kabul edilebilir bir şey değil.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2013, 13:41:09 Gönderen: Eto »

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Ynt: Euroleague 9. Maç, 12.12.2013 - [21.45] Fenerbahçe Ülker-Partizan
« Yanıtla #526 : 13 Aralık 2013, 13:44:51 »
Şu kaçma hesaplarını da bir türlü anlamıyorum. Şu an Euroleague'de şampiyonluk adaylarını söyle deseler bana , 5.takımı söyleyemem :)

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #527 : 13 Aralık 2013, 14:12:57 »
Pascual biraz evrim geçirdi. Sanırım Uğur Ozan bir şey yazmıştı onunla ilgili.  Şu an bulamıyorum ama illaki okuyanlar olmuştur. Bir kaç yeni hamle ve çıkış yolu arıyor bence kendisi de. Geçen sene Pana'ya karşı uyguladığı alan savunması çok acayipti mesela. Normalde bekler miydin böyle bir şey? Kritik hücumları sistem ya da kişiye özel bitirmek tercihtir eyvallah ama gidip herhangi bir adama değil, Navarro'ya uygun set çiziyor. Ben bunun biraz göreceli bir şey olduğunu düşünüyorum. Mesela, Huertas topu armut gibi havaya dikmek yerine pota altına indirmiş olsaydı belki de bizi burada yeneceklerdi.

Barcelona iyi takım, sistem içerisinde gerekli her şeyi yapabiliyorlar. Bize bakarsan, bizde de iki yönü çok iyi olan hangi kısa var mesela? Emir'in, Bogdanovic'in savunmalarını üst noktaya koyabilir misin? Belki Bo. O'nun da şut mekaniği ortada. Keza Kleiza'nın falan da savunma yönünü konuşmak abes kaçar. Böyle bir sınırlama koymak yanlış. Barcelona bize göre daha derli toplu bir savunma örgüsüne sahip. Bireysel olarak çok iyi savunmacı bir iki adamları vardır. Ama zaman zaman nasıl sıktıklarını görüyoruz.

Top 16 gelince daha ayrıntılı konuşuruz ama bizim Barca'yı şu şekilde geçebileceğimizi düşünmüyorum. Dış rotasyonumuz gün geçtikçe biraz daha sırıtıyor. Olaylar sertleştikçe iyice defolar çıkacaktır. Bir tane tamamlayıcı parçaya ihtiyacımız var. Emir'in dışarıda olduğu dakikalarda bu kadar tıkanmamız kabul edilebilir bir şey değil.

Sondan başlayım, sonra Barcelona'ya dönerim.
Dış rotasyonumuz hakkında söylediklerine tamamen katılıyorum.
Zaten 3.5 kişilik kısa rotasyonuyla Top 16'ya başlayacaksak boşuna yazıp çizmemizin anlamı yok burada.
Bo kenardayken de savunma direncini yukarda tutacak biri şart.
O takviyeyi yapmazsak nereye kadar gidebilirizi tartışmanın manası yok.
Hackett veya benzer bir dış savunmacı alacağımızı varsayıyorum.

Bizde 2 yönlü Bo ve Bjelica var şu anda.
Sadece kısalardan bahsediyorsan Bo...
Gelecek oyuncunun basketbol karakteri önemli olacak.

Kritik anlarda düzen veya isolation görecelidir, coach tercihidir, orası doğru.
Benim tercihim isolation şahsen.
Sistemin büyük maçları kazandırma ihtimalini daha düşük görüyorum.
Rakip iyi savunma yaptığı zaman ister istemez dengen bozuluyor,
Haliyle setlerin de kalitesi düşüyor, çizdiğin şeyi tam olarak oynayamıyorsun.
Ama Spanoulis'in, Saras'ın, Diamantidis'in, (2-3 sene önceki) Navarro'nun falan çözümü yok...

Bahsettiğim sıkıntıyı Barcelona senelerdir yaşıyor, halen kadrolarında tek başına bir şeyler üretecek oyuncu yok.
Pascual'ın belki söylediğin gibi arayışları vardır, onu Top 16 gösterecek...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #528 : 13 Aralık 2013, 14:33:38 »

Sondan başlayım, sonra Barcelona'ya dönerim.
Dış rotasyonumuz hakkında söylediklerine tamamen katılıyorum.
Zaten 3.5 kişilik kısa rotasyonuyla Top 16'ya başlayacaksak boşuna yazıp çizmemizin anlamı yok burada.
Bo kenardayken de savunma direncini yukarda tutacak biri şart.
O takviyeyi yapmazsak nereye kadar gidebilirizi tartışmanın manası yok.
Hackett veya benzer bir dış savunmacı alacağımızı varsayıyorum.

Bizde 2 yönlü Bo ve Bjelica var şu anda.
Sadece kısalardan bahsediyorsan Bo...
Gelecek oyuncunun basketbol karakteri önemli olacak.

Kritik anlarda düzen veya isolation görecelidir, coach tercihidir, orası doğru.
Benim tercihim isolation şahsen.
Sistemin büyük maçları kazandırma ihtimalini daha düşük görüyorum.
Rakip iyi savunma yaptığı zaman ister istemez dengen bozuluyor,
Haliyle setlerin de kalitesi düşüyor, çizdiğin şeyi tam olarak oynayamıyorsun.
Ama Spanoulis'in, Saras'ın, Diamantidis'in, (2-3 sene önceki) Navarro'nun falan çözümü yok...

Bahsettiğim sıkıntıyı Barcelona senelerdir yaşıyor, halen kadrolarında tek başına bir şeyler üretecek oyuncu yok.
Pascual'ın belki söylediğin gibi arayışları vardır, onu Top 16 gösterecek...
Şu sıralar sergilediğimiz performans pek iç açıcı olmasa'da genel olarak o kadar karamsar bir tablo yok ortada.Kenan-Ömer-Melih-Metecan akılları bir karış havada olduğu sürece savunmada dış adamları durdurma konusunda sıkıntı yaşarız.Beni üzen nokta bu saydığım oyuncular savunma yapabilecek durumda fakat konsantrasyon eksikliği mi diyeyim ne diyeyim tam bilmiyorum ama bir sorun var.Kleiza 2010 yılımda Oly'de hem savunma hem hücumda gerçekten çok iyi bir performans sergilemişti.Ayrıca transfer yapmak o kadar kolay değil.Gelecek oyuncu ligde oynatılamayacak,eğer ligde oynatılacaksa şu halde bir yabancının lig lisansı iptal edilmesi gerekecek.Ayrıca Hackett'ın Siena'da sergilediği performansı bizde sergileyebileceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #529 : 13 Aralık 2013, 14:42:08 »
Zaten Real ile oly'den başka net bir aday yok ki, bu ikilinin arkasına denk kuvvette 5-6 takım yazılır 

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
« Yanıtla #530 : 13 Aralık 2013, 14:47:08 »
Bence dünkü maç açıkca gösterdi ki Emir'den her maç 35 dakika oynamasını istersek bu tempoyu kaldıramayabilir(biliyorum 35 yaşındaymış gibi davrandım ama muhtemelen son 2-3 senedir doğru düzgün çalışmamasının sonucu bu), bu yüzden 5 numara yerine kesinlikle 1-2 oynayan takımı oynatabilecek bir guarda ihtiyacımız var. Aynı zamanda kısa savunmacılarımız penetrelerde bazen o kadar kolay yeniliyor ki sonra bütün suçlu Vidmar/Zoriç'miş gibi oluyor. İster konsantrasyon diyin isterse kısa oyuncuların savunmadaki yetersizliliği bence takımın en büyük sorunu kısa savunması 2-3 sene önceki Ömer olsa, ya da Marko Tomas ya da Kinsey mesela bu kadar düşmezdi galiba savunmamız her maç kazanalım/kaybedelim bir kısa oyuncuyu yıldız yapıyoruz. Maalesef buna takım içinden çözüm öneremiyorum ben. Rotasyonumuz da sınırlıyken (10 dakika üstü süre alan 7 oyuncu vardı mesela dün) acaba bunu 7.yabancıyla çözmeye çalışabilir miyiz? Aranan profil(combo guard olacak, tercihen oyun kurma rolünü Emir yokken üstlenecek bir de üstüne defansif olarak iyi olacak) öyle kolay bulunabilecek bir profil değil zaten piyasada da öyle ahım şahım bir isim yok, artık D-League ya da yeni kolej mezunları mı olur bilemiyorum ama hedef daha yukarılarsa bu hamle şart bence.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #531 : 13 Aralık 2013, 14:52:10 »
Bence dünkü maç açıkca gösterdi ki Emir'den her maç 35 dakika oynamasını istersek bu tempoyu kaldıramayabilir(biliyorum 35 yaşındaymış gibi davrandım ama muhtemelen son 2-3 senedir doğru düzgün çalışmamasının sonucu bu), bu yüzden 5 numara yerine kesinlikle 1-2 oynayan takımı oynatabilecek bir guarda ihtiyacımız var. Aynı zamanda kısa savunmacılarımız penetrelerde bazen o kadar kolay yeniliyor ki sonra bütün suçlu Vidmar/Zoriç'miş gibi oluyor. İster konsantrasyon diyin isterse kısa oyuncuların savunmadaki yetersizliliği bence takımın en büyük sorunu kısa savunması 2-3 sene önceki Ömer olsa, ya da Marko Tomas ya da Kinsey mesela bu kadar düşmezdi galiba savunmamız her maç kazanalım/kaybedelim bir kısa oyuncuyu yıldız yapıyoruz. Maalesef buna takım içinden çözüm öneremiyorum ben. Rotasyonumuz da sınırlıyken (10 dakika üstü süre alan 7 oyuncu vardı mesela dün) acaba bunu 7.yabancıyla çözmeye çalışabilir miyiz? Aranan profil(combo guard olacak, tercihen oyun kurma rolünü Emir yokken üstlenecek bir de üstüne defansif olarak iyi olacak) öyle kolay bulunabilecek bir profil değil zaten piyasada da öyle ahım şahım bir isim yok, artık D-League ya da yeni kolej mezunları mı olur bilemiyorum ama hedef daha yukarılarsa bu hamle şart bence.
Kenan-BO var bir de guard alacağız.Pardon kimi oynatmaycağız.Bu taraftar değil mi Kenan'a güvenip süre verelim diyen.O zaman hem guard alıp hem Hackett'ı alacaksak McCalebb'i oynatmayacağz.Ayrıca hatırlatmak isterim Obradovic Pana'da 13 sene'de sadece 3 defa sezon ortası transfer yaptı.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #532 : 13 Aralık 2013, 14:54:10 »
Şu sıralar sergilediğimiz performans pek iç açıcı olmasa'da genel olarak o kadar karamsar bir tablo yok ortada.Kenan-Ömer-Melih-Metecan akılları bir karış havada olduğu sürece savunmada dış adamları durdurma konusunda sıkıntı yaşarız.Beni üzen nokta bu saydığım oyuncular savunma yapabilecek durumda fakat konsantrasyon eksikliği mi diyeyim ne diyeyim tam bilmiyorum ama bir sorun var.Kleiza 2010 yılımda Oly'de hem savunma hem hücumda gerçekten çok iyi bir performans sergilemişti.Ayrıca transfer yapmak o kadar kolay değil.Gelecek oyuncu ligde oynatılamayacak,eğer ligde oynatılacaksa şu halde bir yabancının lig lisansı iptal edilmesi gerekecek.Ayrıca Hackett'ın Siena'da sergilediği performansı bizde sergileyebileceğini düşünmüyorum.

Kenan, Ömer, Melih, Metecan bu seviyenin oyuncuları değiller.
Top 16'da Kenan 15 dakika civarı süre alır, diğerleri havlu sallar diye tahmin ediyorum.
Bo-Emir-Bojan-Kenan hariç dış oyuncu yok elimizde.
4 kişiyle koca Top 16 geçmez, eski format olsa belki ama yeni formatta imkanı yok.
Transfer yapmamak intihar olur, Ülker paraya kıyar, üst düzey birini alır bence.
Ligde Zoric veya Vidmar'dan feragat edilecek artık, yapacak bir şey yok.
Ki zaten mevcut durumda da ligde ikisinden biri dışarda kalıyor.
Transfer sonrası değişen fazla bir şey olmaz, dönüşümü kısalarda yapmaya başlarız sadece.

Hackett hakkında yapılan en büyük yanlış, kendisini bu seneki performansıyla değerlendirmek.
Hackett önceliği hücum olan bir oyuncu değil, önceliği savunmadır.
Topu elinde isteyen, oyunu yönlendirmeyi seven, sorumluluğu üstlenen biri değil, yıldız karakterinde biri değil.
Bu sene Siena'da sorumluluk alacak başka kimse olmadığı için mecburen öyle oynuyor.
Yoksa takıma ne gerekiyorsa onu yapan biridir, gerekmedikçe ben atçam takıntısı yoktur.
Daha çok rakip yarı sahaya hızlı giderek geçiş hücumlarında katkı verir.
İyi penetre eder, çok faul alır...
Uzun boy ve kollarından ötürü ikili oyunlarda pas kanallarını iyi görür.
Fantasy takımımda olduğu için takip ederim, bu yıl şut yüzdesi baya düştü mesela.
Sete set kalındığında hem organize eden, hem atan rolünde çünkü.
Taşıyamıyor bunu...
Bizim takımda Emir ile oynarken ona destek veren, Bo ile oynarken hücumu organize eden rolü gayet uygun olur kendisine...

Tarif ettiğin kişi tam olarak Hackett... :)
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2013, 14:56:09 Gönderen: iskoch »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #533 : 13 Aralık 2013, 15:26:28 »
Aslında gruplar da netleşti sayılır,biz E Grubu'nda Oly, EA7 Milano (kuvvetli aday), Lokomotiv Kuban, Barcelona, Malaga, D Grubu'ndan (Efes, Zalgiris veya Bamberg), Pana veya Caja Laboral ile eşleşeceğiz

F Grubu'nda da Real Madrid. Maccabi, CSKA, Galatasaray, D Grubu'ndan Efes, Zalgiris veya Bamberg, Caja veya Pana, bizim grubun dördüncüsü Nanterre ya da Partizan, C Grubu'ndan da Münich veya Siena olacak.

F Grubu, E'ye göre daha kolay görünüyor...Real Madrid ağır abi olur orada. Bizim grupta da Oly ağır aday gibi duruyor. Bizimle birlikte bana göre Barcelona ile Kuban ilk 4'e girer burada. Tabii Pana veya Caja hangisi gelirse sıralamaya göre, Kuban'ı alta alabilir...
Siz ne dersiniz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #534 : 13 Aralık 2013, 15:34:17 »
Aslında gruplar da netleşti sayılır,biz E Grubu'nda Oly, EA7 Milano (kuvvetli aday), Lokomotiv Kuban, Barcelona, Malaga, D Grubu'ndan (Efes, Zalgiris veya Bamberg), Pana veya Caja Laboral ile eşleşeceğiz

F Grubu'nda da Real Madrid. Maccabi, CSKA, Galatasaray, D Grubu'ndan Efes, Zalgiris veya Bamberg, Caja veya Pana, bizim grubun dördüncüsü Nanterre ya da Partizan, C Grubu'ndan da Münich veya Siena olacak.

F Grubu, E'ye göre daha kolay görünüyor...Real Madrid ağır abi olur orada. Bizim grupta da Oly ağır aday gibi duruyor. Bizimle birlikte bana göre Barcelona ile Kuban ilk 4'e girer burada. Tabii Pana veya Caja hangisi gelirse sıralamaya göre, Kuban'ı alta alabilir...
Siz ne dersiniz

hani bir düşük ihtimal ama Partizan Cska'yı kendi evinde yener bizde Nanterre ye yenilirsek iki averajdan dolayı 2cni oluruz ve Real in grubuna düşebiliriz.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #535 : 13 Aralık 2013, 16:02:09 »

Siz ne dersiniz
bizim gruba pana gelmezse iki grup arasında güç farkı olduğunu düşünmüyorum.Real=Barcelona,Fenerbahçe=Cska,Oly=Pana,Kuban=Maccabi,Galatasaray=Malaga

Panathinaikos biraz küçümseniyo gibi ama bence Olympiakos kadar tehlikeli bi' takım ve top 16 ile birlikte vites yükselteceklerdir.Geçen sene olduğu gibi.Bizim gruba gelmelerini hiç istemem ölüm grubuna dönüşebilir.Bizim grupta bence ağır abi Oly değil Barça olacaktır biz de  oly ie 2-3 mücadelesi veririz ki bu grupta  ikinci olmak=Final four gibi duruyo saha avantajını aldığımız an maccabi ya da pana yolumuza taş koyamaz.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #536 : 13 Aralık 2013, 17:03:40 »

Siz ne dersiniz
bizim gruba pana gelmezse iki grup arasında güç farkı olduğunu düşünmüyorum.Real=Barcelona,Fenerbahçe=Cska,Oly=Pana,Kuban=Maccabi,Galatasaray=Malaga

Panathinaikos biraz küçümseniyo gibi ama bence Olympiakos kadar tehlikeli bi' takım ve top 16 ile birlikte vites yükselteceklerdir.Geçen sene olduğu gibi.Bizim gruba gelmelerini hiç istemem ölüm grubuna dönüşebilir.Bizim grupta bence ağır abi Oly değil Barça olacaktır biz de  oly ie 2-3 mücadelesi veririz ki bu grupta  ikinci olmak=Final four gibi duruyo saha avantajını aldığımız an maccabi ya da pana yolumuza taş koyamaz.

Pana ile Caja'nın sıralaması haftaya belli olacak. Tabi transferlere de bakmak lazım ama Pana bu ekonomik şartlarda büyük takviye yapar mı sanmıyorum. Barça ile Oly arasındaki en büyük fark biri çabuk yıkılıyor diğerine ne yaparsan yıkılmıyor..Yine de dediğiniz gibi Barça hiç küçümsemeye gelmez 

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #537 : 13 Aralık 2013, 18:43:50 »
Dünkü maç için söylenecek çok şey var ama özet geçmek gerekirse benim düşüncelerim tabi bunlar;
Koç dünkü maçı ciddi anlamda istemedi.. Çünkü Herkes kabak gibi gördüğü birşey vardı sahada ''Doğru 5 oyuncu bulunmuştu''
Zoric-Bjelica-Bojan-Emir ve BO ile Partizanı tabir yerinde ise paçavraya çeviriyorduk.. 2 çeyrekte 9 sayı atmalarının tek nedeni bu 5 oyuncu ve 3. çeyrekte 7 sayı bir anda öne fırlamamızın nedenide bu 5 liydi..
Bir takımda 12 oyuncuda iyi olmayabilir burada oyuncuları eleştirmiyorum asla o gün günü değildir,Mental olarak hazır değildir,şutları girmez vs.. Bunlar basketbolun doğasında var hatta 12 oyuncunun 10 tanesi bile böyle olabilir yine anlarım takım olarak kötüsündür kaybedersin bunlara sonuna kadar varım ve bu takımın böyle bir lüksü varmı ? Sonuna kadar var hemde ..
Ancak.. Bu maçı kazanacak doğru 5 oyuncuyu bulmuştuk ve herkeste görüyordu neler yapabileceğimizi o 5 oyuncu ile...
17 sayı geri düşüyorsun bu 5 liyi sürüyorsun sahaya bir anda 7 sayı öne fırlıyorsun 1 buçuk çeyrekte ...
Tam vurup geçeceğin bir anda Maça mental olarak hazır olmayan kötü gününde olan Kenan-melih-metecan-ömer-Vidmar birazda Kleiza ile devam ediyorsun.. Tamam buraya kadar normal diyorsun ki bize ''BEN BÜTÜN OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM, KAYBETSEM BİLE FARKETMEZ'' ne kadar katılmasamda bu bir duruştur saygı duymalıyız değilmi ? E hocam 9 sayı geri düştüğün anda niye o Partizanı paçavraya çeviren 5 'liye geri dönüyorsun ?? hemde son 2-3 dakika kala ?
Yahu maç bitmiş hocam bitmiş.. niye kendini sorgulatıyorsun.. kaybeceksen öyle kaybet ağızımı açarsam nağmertim sonuçta bir duruş ile kaybediyorsun ama niye 2 dakika kala o oyuncuları ''siz beceremiyorsunuz kenara geçin'' diyerek seyircinin önüne atıyorsun?
Ve o maç içinde ritim yakalamış 5 liye hadi beyler kurtarın maçı diyorsun .. Yapma Hocam Yapma böyle şeyler!

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #538 : 13 Aralık 2013, 18:48:32 »
TOP 16 aynı NBA de Play OFF lar şeklinde geçecek bizler için yada geçmeli, en azından benim düşüncem bu yönde..
Çünkü bizim Ne CSKA ne Barca nede Real gibi 10 tane aynı kalitede oyuncumuz yok..
Rotasyonu 7 oyuncuya çekerek ki bu 7 oyuncu sağlıklı ve diri kaldıkları sürece Euroleague de şampiyon olmaması için hiç bir neden yok takımın.. yeter ki doğru oyunculara artık üstünde durularak diğer parçaların sadece 3-5 dakikalık ana rotasyon oyuncularını dinlendirmek için sahada olmaları..
Aksi takdirde şunu da oynatayım, bunu da oynatayım 11 oyuncumdan katkı alayım ,yok aşırı yorgunluk olmasın diye bakarsak TOP 16'ya hiç anlamadan mağlubiyet serileri alırız..

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
« Yanıtla #539 : 13 Aralık 2013, 18:59:12 »
Pana ilk yarıda sürklase etti Kuban'ı deplasmanda, zaten yılların Final 4 takımını bir kötü normal sezon performansıyla yerin dibine sokmaya gerek yoktu. Şu an için bu skor bizim işimize geliyor gibi ancak son hafta için(Pana'nın yendiğini düşünürsek bu hafta işler iyice karışıyor). Son hafta Laboral ve Pana kazanırsa 3 takım da 6-4 oluyor ve Pana 2.liği garantiliyor atacağı farka göre de Kuban'ı 4.lüğe düşürebilir ki bu benim en çekindiğim senaryo olur hem Pana hem de Kuban'la aynı grupta olmak. O yüzden bu hafta Pana yensin haftaya da Kuban kazansın ya da Pana Maccabi'ye kaybetsin ki 2 ve 4 Kuban-Laboral olarak bizim 1.olmamız halinde bizim gruba gelsin :)