"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İsmail ŞENOL: Galatasaray'da şok. Malik Hairston dün belinden sakatlandı. Gündüz idmana çıkmadı. Maç öncesi ısınmada kendini deneyecek. Durumu belirsiz.
Alıntı yapılan: haktan87 - 09 Aralık 2013, 18:00:44İsmail ŞENOL: Galatasaray'da şok. Malik Hairston dün belinden sakatlandı. Gündüz idmana çıkmadı. Maç öncesi ısınmada kendini deneyecek. Durumu belirsiz.radyo basket'te mi dedi?
Alıntı yapılan: haktan87 - 09 Aralık 2013, 18:00:44İsmail ŞENOL: Galatasaray'da şok. Malik Hairston dün belinden sakatlandı. Gündüz idmana çıkmadı. Maç öncesi ısınmada kendini deneyecek. Durumu belirsiz.Malik yoksa erine hangi yabancıyı alacak ? Yabancıları kimler ?
Alıntı yapılan: haktan87 - 09 Aralık 2013, 18:00:44İsmail ŞENOL: Galatasaray'da şok. Malik Hairston dün belinden sakatlandı. Gündüz idmana çıkmadı. Maç öncesi ısınmada kendini deneyecek. Durumu belirsiz.Aslında tam kadro çıkmalarını çok isterim. Onları ve bizi olduğu gibi test etmek için... Bu dönemde rakipler senin karşında ne yapabilir; tam olarak görebilmek lazım ki, ilerisi için tedbirler şimdiden düşünülsün.
Alıntı yapılan: exex - 09 Aralık 2013, 18:04:29Alıntı yapılan: haktan87 - 09 Aralık 2013, 18:00:44İsmail ŞENOL: Galatasaray'da şok. Malik Hairston dün belinden sakatlandı. Gündüz idmana çıkmadı. Maç öncesi ısınmada kendini deneyecek. Durumu belirsiz.Malik yoksa erine hangi yabancıyı alacak ? Yabancıları kimler ?Bilgim yok ama duyduğuma göre maliki, domercantın yerine lig lisansını çıkarmışlar bu yıl 99 tane yabancı oyuncu aldılar anlamıyorum kaç tane lig için lisans çıkarılıyor 7 değilmiydi?
Alıntı yapılan: haktan87 - 09 Aralık 2013, 18:07:51Alıntı yapılan: exex - 09 Aralık 2013, 18:04:29Alıntı yapılan: haktan87 - 09 Aralık 2013, 18:00:44İsmail ŞENOL: Galatasaray'da şok. Malik Hairston dün belinden sakatlandı. Gündüz idmana çıkmadı. Maç öncesi ısınmada kendini deneyecek. Durumu belirsiz.Malik yoksa erine hangi yabancıyı alacak ? Yabancıları kimler ?Bilgim yok ama duyduğuma göre maliki, domercantın yerine lig lisansını çıkarmışlar bu yıl 99 tane yabancı oyuncu aldılar anlamıyorum kaç tane lig için lisans çıkarılıyor 7 değilmiydi?Yanılıyorsam düzeltilsin ama lig için 6 tane kayıt ettirebiliyorsun 5 i kadroda oluyor. Toplamda 7 olması lazım ama biri hiç kullanılmıyor