Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 253025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: BBL 20. Maçı, 03.03.2014 - [20.00] Fenerbahçe Ülker-Tofaş
« Yanıtla #1485 : 03 Mart 2014, 23:03:28 »
Olayın kameralara yansıması hoş olmadı ama anlatılanlara bakılırsa koç haklıymış.
Bjelica yanlışında ısrar edecek bir oyuncu imajı çizmiyor.
O yüzden hoca ve takıma karşı cephe alacağını sanmıyorum.

Ayrıca rakip bu gün çok iyi oynadı.
Hemen hemen çalıştırdığı tüm takımlarda, elindeki imkanlar ölçüsünde doğru basketbolu oynama çabasından dolayı Ahmet Çakı'nın değerli bir koç olduğunu düşünüyorum.
Kısıtlı imkanlarla yaptıkları güzel işler nedeniyle, bir gün büyük takımların radarına girerse neler yapabilir acaba dediğim yegane yerli antrenör.
Umarım bir gün bu şansı yakalar.
...

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1486 : 03 Mart 2014, 23:11:02 »
Aslında Bo ve Bjelica'nın arası iyi gibi duruyordu maçlarda anlık bir tepki olduğunu düşünüyorum. Koç'un tepkisi %1000 haklı.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1487 : 03 Mart 2014, 23:16:44 »
Olayın kameralara yansıması hoş olmadı ama anlatılanlara bakılırsa koç haklıymış.
Bjelica yanlışında ısrar edecek bir oyuncu imajı çizmiyor.
O yüzden hoca ve takıma karşı cephe alacağını sanmıyorum.

Ayrıca rakip bu gün çok iyi oynadı.
Hemen hemen çalıştırdığı tüm takımlarda, elindeki imkanlar ölçüsünde doğru basketbolu oynama çabasından dolayı Ahmet Çakı'nın değerli bir koç olduğunu düşünüyorum.
Kısıtlı imkanlarla yaptıkları güzel işler nedeniyle, bir gün büyük takımların radarına girerse neler yapabilir acaba dediğim yegane yerli antrenör.
Umarım bir gün bu şansı yakalar.
Kleiza-Bjelica'nın gününde olmaması,son çeyreği bir kenara koyarsak düşük yüzde ile faul atmamız son anlara başa baş girmemize sebep oldu

Çevrimdışı fbulker27

• Üye
  • Yer: Ankara/Gaziantep
Bu maçın bileti daha biletix'e düşmedi acaba daha erken mi ? Bir de gişeler bir gün önceden açıyor mu ? Ya da başka seçenek var mı :) Ankara'nın yabancısıyım kusura bakmayında
« Son Düzenleme: 04 Mart 2014, 00:25:07 Gönderen: fbulker27 »
KFY              Sonuna Kadar Fenerbahçe

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1489 : 04 Mart 2014, 00:06:01 »
Fenerbahçe – Tofaş maçından sonra açıklamalarda bulunan Obradovic, Bjelica’yı neden soyunma odasına gönderdiğini açıkladı.

”Tek sorun Bjelica’da değil, bizim için her zaman takım önemli bireysellik değil bunu anlamıyorlar. Onlar sadece kendi menfaatlerini düşünüyorlar, bugün gösterdiğimiz tablo utanç verici. Bu sadece Bjelica ile ilgili değil, bu tip bir olay daha önce de yaşandı. Takımda olan herkes egoist. Hiç kimse kendi oyuncularının kavga ettiğini görmek istemez, insanlar kavga izlemek için maçları izlemeye gelmiyor.

Bo muhteşem oynadı, kendini takım için feda etti. Takım her zaman birlikte olmalı. Antrenör olarak iyi veya kötü şeyleri her zaman ben söylerim, bugün olan olay takımı korumak içindi, kişisel değildi.  Bjelica ile Bo arasındaki normal bir konuşma değildi bu yüzden takımı korumam gerekiyordu.” Trendbasket'ten aldım.

Aynen dediğim gibi oldu..O hücumda top Bo nun elindeydi..Bo Eliyle Açılın dedi.Bjelica ver ver falan yaptı..O da hay anasını dedi verdi..Bjelica saçmalayınca bı Molaya giderken neden attın ben boştum gibi deyince Bjelica da F...! DEDİ.

Koç o saniyeye kadar adam gibi konuşmak istiyordu ama F kelimesini duyunca kovdu...

Durum bu..Açıklamalarda bunu gösteriyor ki ben asla Bjelicaya acımam sonuna kadar haketti
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #1490 : 04 Mart 2014, 00:45:06 »
Videoda belli oluyor zaten Obradovic oyunculara yaklaşırken bir anda irkilip kenardan oyuncu çağırıyor. Bence çok doğru yapmış. Bjelica'nın düştüğü durum hoş değil tamam ama geçen sezon takımın çiftliğe dönüşmüş halini bir kez daha görmek istemiyorum.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #1491 : 04 Mart 2014, 00:51:00 »
Obradovic vatandaşını ve sezon genelindeki en iyi oyuncusunu soyunma odasına göndererek hem otorite tazelemiş hem de sağlam mesaj vermiş
Bjelica Barça maçında coşacak bence
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1492 : 04 Mart 2014, 01:20:17 »
Obradovic vatandaşını ve sezon genelindeki en iyi oyuncusunu soyunma odasına göndererek hem otorite tazelemiş hem de sağlam mesaj vermiş
Bjelica Barça maçında coşacak bence

Hala bakıyorum Twitterda ''Ayıp etmiş..Barca maçı tehlikede zor olur..Bjelica küser'' diyenler var..

Yav hiç ders almıyoruz..Adam ne diyor.Sorun çok sorunları çözmeliyiz...Adam resmen kılıç çekmiş Bizimkiler BARCA maçı derdinde...

o kadar omurgasızlık oldu ki şubede millet hala oyuncu endeksli..Elimizde dünyanın en büyük hocası var..Siz kimsiniz bro? Diyesim geliyor
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1493 : 04 Mart 2014, 04:27:43 »
Olayın sadece Bjelica tarafına bakıp üzülmek bir yana bir de takımın geri kalanı tarafından bakmak lazım. Mesela Bo McCalebb'in kendisine küfür eden bir oyuncunun böyle cezalandırılması karşısında Zoc'a duyduğu güven ne kadar artmıştır tahmin edebilen var mı? Takımın geri kalanı da arkadaşlarına küfür ederlerse nasıl cezalandırılacağını biliyor artık mesela veya kendilerine edilecek bir küfrün ardından Zoc'un onları nasıl koruyacağını biliyor. Bence bu bir takıma verilecek en güzel mesajlardan birisi.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #1494 : 04 Mart 2014, 08:49:12 »
Olayın sadece Bjelica tarafına bakıp üzülmek bir yana bir de takımın geri kalanı tarafından bakmak lazım. Mesela Bo McCalebb'in kendisine küfür eden bir oyuncunun böyle cezalandırılması karşısında Zoc'a duyduğu güven ne kadar artmıştır tahmin edebilen var mı? Takımın geri kalanı da arkadaşlarına küfür ederlerse nasıl cezalandırılacağını biliyor artık mesela veya kendilerine edilecek bir küfrün ardından Zoc'un onları nasıl koruyacağını biliyor. Bence bu bir takıma verilecek en güzel mesajlardan birisi.

katılıyorum, takım içi disiplini sağlamak ve muhafaza etmek önemli. Bu nedenle koçun kararına saygı göstermek gerekiyor, zaten Bjelica koç onu gönderince fazla itiraz etmiyor saygısından düzelir bence.

Çevrimdışı deli_kanarya

• Üye
  • Yer: Sanlıurfa
« Yanıtla #1495 : 04 Mart 2014, 08:56:55 »
kabak bjelicaya patladı ama coach haklıydı insallah baba-ogul gibi iliskisi kapanır olay

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
« Yanıtla #1496 : 04 Mart 2014, 10:37:41 »
bazı oyuncularımız bir türlü böyle maçlara konsantre olamıyor yada kendilerini hazırlamıyorlar koç da basın toplantısında hep bundan dem vuruyor bu kaçıncı oldu kötü oynuyoruz ama kazanıyoruz söylemi

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1497 : 04 Mart 2014, 10:58:24 »
Kleiza-Bjelica'nın gününde olmaması,son çeyreği bir kenara koyarsak düşük yüzde ile faul atmamız son anlara başa baş girmemize sebep oldu

Söylediklerinizde önemli bir etken ama bizim kötü günümüzde olmamız kadar rakibinde iyi oyunu olduğunu(üç çeyrek boyunca oyuna hükmeden taraf onlardı) gözardı etmememiz lazım diyerek alıntıladığınız yorumu yaptım.
...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1498 : 04 Mart 2014, 11:47:56 »
Spahija , Pianigiani belki de bunu yapamadıklarından dolayı başarılı olamadılar . Dün Bjelica'yı soyunma odasına gönderen koçun onun takıma daha iyi dönmesini sağlayacağından da şüphem yok.

Çevrimdışı thamerist

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1499 : 04 Mart 2014, 12:48:14 »
Dün pozisyonu izlemedim ama Bjelica'nın bu problemi aşırı özgüvenden oluyor . Hiç olmadık yerde yeteneğine güvendiği için 9-10 metreden kaldırıp atabiliyor girince iyi güzel diyoruz ama girmeyince de böyle sorunlar doğuruyor . Bazen o şutu attığında ondan başka kimsenin haberi olmuyor ne ribaund kovalayabiliyoruz ne de geri dönüşlerde adamı bulabiliyoruz . Bu konuda kendine çeki düzen vermesi gerektiğine inanıyorum .

Koç'un yaptığına gelince evet Obra efsane koçtur onu takımın başında görmek bile bizler için çok değerlidir ama yaptığı yanlışlara da göz kapamak doğru olmaz . Bjelica'yı soyunma odasına yollaması takım üzerindeki otoritesi ve oyunculara mesaj verme anlamında doğrudur . Bjelica gibi bir oyuncuya bunu yapabilecek 2-3 koçtan birisidir kendisi zaten bunun mesajınıda verdi . Takıma zarar veren kim olursa olsun gözümü kırpmam demek ve bunu Bjelica üzerinde uygulamak her babayiğidin harcı değildir . Amma velakin soyunma odasına yollarken sergilediği üslupta bir oyuncunun herşeyden önce bir insanın gururunu kıracak şekilde . Adam sabaha kadar uyuyamamıştır rüyalarına girmiştir . Keşke koç soyunma adına git deseydi eliyle orayı gösterip itekler bir tavırla git demek çok ağır olmuş açıkçası .