3 - 5 ay önce oyuncusuna küfür eden Fatih Terim'e sallamıyor muyduk biz yahu ? Ne çabuk tavrımız Bjelica kısa şort giyerken Obra terör estiriyordu olarak değişti ...
Obra oyuncusuna küfür mü etti?
kızmadı bile sakince tuttu kolundan soyunma odasına gönderdi ki dikkatli arkadaşlar Bjelicanın orada hocayı dinlemeyip Bo McCalebbe küfrettiğini yazdı.
Obra kendisi de söylemiş. bu takım benim takımım, iyiyi de kötüyü de ben söylemekle mesulüm. Bjelica olayı kızım sana söylüyorum gelinim sen anladır. OBradovic orada Bjelica'yı değil, takım arkadaşına saygısızlık yapan egoist düşünceyi kolundan tutup dışarı atmıştır.
Türk Milli TakımTDliği yapan topuklu kabadayı ile Obradovic'in de adını aynı cümlede bile anmam. Şahsen bu tarz mesnetsiz yorumlara ifade özgürlüğü hoşgörüsü ile bakamıyorum şahsen.
Obradovic'in ahlakına laf edenlere şu videoyu öneririmm:
https://www.youtube.com/watch?v=8r82ArJJJUcBu mantıkla bu videoda hem ahlaksız hem de vatan haini. Çünkü burada bir oyuncuyu salon dışına göndermiyor, bir ülkenin en önemli sporunun 12 yıldız ismini ismen cismen itin mabadına monte ediyor