Dostum burası kimsenin babasının malı değil herkese açık bir forum en azından bana öyle söylendi . Ben hiç bir yorumumda saygı sınırlarını aşmadım kimseye de elitist tavırlar sergileyip üstten bakmadım . Sen hangi hakla benim yorumuma mesnetsiz diyorsun onuda çözmüş değilim . İfade özgürlüğü hoşgörüsü olarak göremiyorum demişsin ancak göreceksin görmek zorundasın . Nasıl ki ben herkesin sevdiğim yada sevmediğim yorumlarına saygı duyuyorsam seninde başka çaren yok .
Forumu gerip amacından uzaklaştırmak istemiyorum ama bu yazdığın yorum ve bir başka arkadaşında eleştirmek yerine laf sokma çabaları hoş değil . Ben buraya değer verip okumuş ve fikirlerimi paylaşmışsam karşılığında saygı beklerim . Yorumların içinden tek cümle çekip hedef göstermeden laf sokma peşine düşmek kendi egonu tatmin etmekten başka birşey de değildir . (carter williams sözüm sana değil )
valla sevgili kardeşim söylediğim gibi
ben bu forumda yönetici değilim,ama burada yazmayı ve okumayı çok seviyorum. Burasının özgür forum olduğu gerçeği herkes için geçerli. Ama ben bu yorumu tribünde duysaydım orada da aynı tepkiyi verirdim, gazetede biri yazsa aynı tepkiyi veririm, x forumda y kullanıcı da yazsa aynı tepkiyi veririm.
Fatih Terim'le Obradovic'in aynı cümlede geçmesi de bence mesnetsiz bir eleştiridir. Bir sonraki mesajında da Obradovic'in hareketinde ahlaki bir problem gördüğünü söylemişsin. Bu da ikinci mesnetsiz eleştirindir bana göre. Sen bunları yazarak ne kadar ego tatmin ediyorsan ben de cevap vererek o kadar ego tatmin ediyorum.
Bence tartışmaya gerek yok, zira İlker de gereken açıklamayı yapmış
Ves'selâm
Elhamdülillah elitizm veya benzeri bir zaafımız yoktur.