Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: BBL 20. Maçı, 03.03.2014 - [20.00] Fenerbahçe Ülker-Tofaş
« Yanıtla #1515 : 04 Mart 2014, 17:16:34 »
Koç basın toplantısında açıkca belirtmiş meselenin kişisel olmadığını ki ecnebiler bize göre bu ayırdıma daha fazla sahipler. Biz kendimiz gibi düşünüyoruz oyuncuları da, böyle bir durumu da hemen kişisel algılıyoruz genelde. Buna dikkat etmek gerek.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı thamerist

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1516 : 04 Mart 2014, 17:22:11 »
Obra oyuncusuna küfür mü etti?

kızmadı bile sakince tuttu kolundan soyunma odasına gönderdi ki dikkatli arkadaşlar Bjelicanın orada hocayı dinlemeyip Bo McCalebbe küfrettiğini yazdı.

Obra kendisi de söylemiş. bu takım benim takımım, iyiyi de kötüyü de ben söylemekle mesulüm. Bjelica olayı kızım sana söylüyorum gelinim sen anladır. OBradovic orada Bjelica'yı değil, takım arkadaşına saygısızlık yapan egoist düşünceyi kolundan tutup dışarı atmıştır.

Türk Milli TakımTDliği yapan topuklu kabadayı ile Obradovic'in de adını aynı cümlede bile anmam. Şahsen bu tarz mesnetsiz yorumlara ifade özgürlüğü hoşgörüsü ile bakamıyorum şahsen.

Obradovic'in ahlakına laf edenlere şu videoyu öneririmm: https://www.youtube.com/watch?v=8r82ArJJJUc

Bu mantıkla bu videoda hem ahlaksız hem de vatan haini. Çünkü burada bir oyuncuyu salon dışına göndermiyor, bir ülkenin en önemli sporunun 12 yıldız ismini ismen cismen itin mabadına monte ediyor

Dostum burası kimsenin babasının malı değil herkese açık bir forum en azından bana öyle söylendi . Ben hiç bir yorumumda saygı sınırlarını aşmadım kimseye de elitist tavırlar sergileyip üstten bakmadım . Sen hangi hakla benim yorumuma mesnetsiz diyorsun onuda çözmüş değilim . İfade özgürlüğü hoşgörüsü olarak göremiyorum demişsin ancak göreceksin görmek zorundasın . Nasıl ki ben herkesin sevdiğim yada sevmediğim yorumlarına saygı duyuyorsam seninde başka çaren yok .
Forumu gerip amacından uzaklaştırmak istemiyorum ama bu yazdığın yorum ve bir başka arkadaşında eleştirmek yerine laf sokma çabaları hoş değil . Ben buraya değer verip okumuş ve fikirlerimi paylaşmışsam karşılığında saygı beklerim . Yorumların içinden tek cümle çekip hedef göstermeden laf sokma peşine düşmek kendi egonu tatmin etmekten başka birşey de değildir . (carter williams sözüm sana değil )

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #1517 : 04 Mart 2014, 17:30:51 »
Dostum burası kimsenin babasının malı değil herkese açık bir forum en azından bana öyle söylendi . Ben hiç bir yorumumda saygı sınırlarını aşmadım kimseye de elitist tavırlar sergileyip üstten bakmadım . Sen hangi hakla benim yorumuma mesnetsiz diyorsun onuda çözmüş değilim . İfade özgürlüğü hoşgörüsü olarak göremiyorum demişsin ancak göreceksin görmek zorundasın . Nasıl ki ben herkesin sevdiğim yada sevmediğim yorumlarına saygı duyuyorsam seninde başka çaren yok .
Forumu gerip amacından uzaklaştırmak istemiyorum ama bu yazdığın yorum ve bir başka arkadaşında eleştirmek yerine laf sokma çabaları hoş değil . Ben buraya değer verip okumuş ve fikirlerimi paylaşmışsam karşılığında saygı beklerim . Yorumların içinden tek cümle çekip hedef göstermeden laf sokma peşine düşmek kendi egonu tatmin etmekten başka birşey de değildir . (carter williams sözüm sana değil )

valla sevgili kardeşim söylediğim gibi
ben bu forumda yönetici değilim,ama burada yazmayı ve okumayı çok seviyorum. Burasının özgür forum olduğu gerçeği herkes için geçerli. Ama ben bu yorumu tribünde duysaydım orada da aynı tepkiyi verirdim, gazetede biri yazsa aynı tepkiyi veririm, x forumda y kullanıcı da yazsa aynı tepkiyi veririm.

Fatih Terim'le Obradovic'in aynı cümlede geçmesi de bence mesnetsiz bir eleştiridir. Bir sonraki mesajında da Obradovic'in hareketinde ahlaki bir problem gördüğünü söylemişsin. Bu da ikinci mesnetsiz eleştirindir bana göre. Sen bunları yazarak ne kadar ego tatmin ediyorsan ben de cevap vererek o kadar ego tatmin ediyorum.

Bence tartışmaya gerek yok, zira İlker de gereken açıklamayı yapmış

Ves'selâm

Elhamdülillah elitizm veya benzeri bir zaafımız yoktur.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1518 : 04 Mart 2014, 17:43:42 »
Koç'un maç sonu yaptığı açıklamalar youtube'a yüklendi mi acaba?

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #1519 : 04 Mart 2014, 19:34:02 »
Hocanın Bjelica'yı gönderiş şekli tartışılabilir normaldir fakat Bjelica'nın takım arkadaşına küfür etme hakkı yok. Hocanın buna tanık olup hiç bir şey yapmaması olmazdı, ha koç bunu yaparken fazla mı sert davrandı olabilir ama onur kırıcı olduğunu düşünmüyorum, o zaman Bo'nun onlarca kişinin karşısında küfür yemesine ne diyeceğiz? Velhasım kelam Obradovic'i kendi adıma haksız bulmamakla birlikte, takım içinde bu sorunun gayet rahat aşılabileceğini düşünüyorum, bu konuyu fazla büyütüp birbirimizle tartışma raddesine getirmeye gerek yok.

Saygılar.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #1520 : 04 Mart 2014, 21:17:58 »
Sesini bile cikaramadi.  Buyuk hoca olmak boyle bir sey…

Obradovic diyoruz zaten,olsun o kadar :D

Takım olmak önemli ve bu olaylar TAKIM olgusu içinde kabul edilmeli.
Bir anlık  bir sinir ile küfür etmiş olabilir Nemenja.

Koçun egoistlik açıklaması ise mükemmel olmuş :) Tabi anlarlarsa ...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1521 : 04 Mart 2014, 21:47:38 »
Oğlum ben bir İş yerinin genel müdürü olucam...

Orada çalışan bir eleman benim yanımda bir başka çalışana hemde o şirketin en cevval adamına..Seni ..... ederim diyecek ve ben hiçbirşey yokmuş gibi davranıp bakıcam...

Ortamdan anında kovarım...Adam haklı beyler..Obradoviç böyle birisi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #1522 : 04 Mart 2014, 22:12:26 »
Hoca, maçın kahramanı olan Bo'ya, kendisinin erken atışı kaçırması sonrası cümle kuran Bjelica'ya "Çıkşarı" demiştir.

Doğru yapmıştır.

Doğrucu Davut olduğu için Obradoviç olmuştur. Onun için Basket hakemlerinin büyük çoğunluğu ona saygı duymaktadır.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
« Yanıtla #1523 : 04 Mart 2014, 22:27:33 »
"Ancak Obra'nın Bjelica'yı daha öncesinde her ne olursa olsun ite kaka tünele doğru götürüp soyunma odasını göstererek sahadan kovması ahlaki değildir . "

Sana ne?

Sen o oyuncunun menajerimisin ?, Neden senin  zoruna gitti o hareket?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1524 : 04 Mart 2014, 22:51:27 »
Mevzuyu fazla uzattık bence.
Takimda hiçbir sorun yok herkes Barcelona maçında odaklanmış durumda.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
« Yanıtla #1525 : 04 Mart 2014, 22:59:46 »
Sevgili Beshem kardeş, aslında aynı argümanı dile getiriyorsun:

O arkadaş, her kim ise Obradoviç'e kulp takmaya kalkıyorsa palavradır: Fenerbahçe'li değildir.

Bu saatten sonra böyle saçmalıklarla uğraşamam artık, kusuruma bakma.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #1526 : 04 Mart 2014, 23:03:51 »

O arkadaş, her kim ise Obradoviç'e kulp takmaya kalkıyorsa palavradır: Fenerbahçe'li değildir.

Şöyle bir şeye gerek yok abi..

Burada kimse kimsenin Fenerbahçeliğini sorgulamadığı bir ortam kurmaya çalışıyoruz.

Herkesin herkesi saygılı olduktan sonra eleştirebileceği bir yer..

Bende sizin gibi düşünüyorum ancak o arkadaş da o şekilde düşünüyor.

Saygılı olursak daha güzel olur ve rica edicem lütfen bir daha kimsenin Fenerbahçeliliğnii sorgulamayalım. :D
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
« Yanıtla #1527 : 04 Mart 2014, 23:16:43 »
Tamam canım kardeşim peki.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
« Yanıtla #1528 : 05 Mart 2014, 01:13:09 »
Tamam Beshem  kardeşim, neden bu kadar üzerine alınıyorsun, hepimiz Fenerbahçe'li değil miyiz?

Klavyene bakarak yurt dışından yazdığını düşünüyorum  ne kadar güzel,  birbirini tanımayan insanların  aynı platform üzerinde yazışması.

Uzatmıyalım. Neden biliyor musun? Tam 5 yıl birbiriyle hebele hübele kavga eden yine farklı bir platformda en son "hadi tanışalım" yemeğinde bir araya gelip, o buluşmanın sonunda ve üstelik farklı spor takımlarından olmamıza rağmen  sonsuza kadar dost olmak üzere ayrılmıştık İstanbul'da.

Umarım yine öyle olur sonunda  :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
BBL 21. Maç, 09.03.2014 - [15.30] Türk Telekom - Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #1529 : 05 Mart 2014, 11:23:15 »
Banvit ile Galatasaray'ın karşılaşacağı hafta özellikle kayıpsız geçilmesi gereken bir maç.

Umarım Barcelona dönüşü bir iş kazası yaşanmaz.