Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252857 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
2 molası var..Rowland topu kaybetmiş..Kazansak maçı 2. lik garanti.Ama adam ısrarla almadı molayı..Al molayı kısalt..Zoriçi çıkar al Kleizayı..Al Melihi al.Ama birşeyler yap..Resmen maçı verdi..

Kısacası Sabote etti
haklısın orda n düşünde anlamadım :(
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
bundan sonra bu yil icin basket erkek takimindan hicbir basari beklemiyorum. bu mac gibu en az 5 mac sayilabilir kontak kapattigimiz. sadece takim degil kenar yonetim de dahil. bu yil ite kaka f8 yapariz. ligdede ayni sekilde final yapariz. ben bu takimin hicbir macini uzun suredir rahat izlemedim ya kontak kapatirlarsa diye. bu ileride de olmaya devam edecek ve bu yil gecen sene kadar kotu olmasak da yukselen beklentiler karsilanamayacak. bu mac sonunda bundan emin oldum. artik hayirlisi bile diyemiyorum malesef.
« Son Düzenleme: 16 Mart 2014, 17:06:31 Gönderen: sener_nureddin »
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Neyse dediğim gibi..Hayırlara vesile olsun..Biz destekleyelim ama yanlışı da görelim..Birşey olacaksa Obradoviçle olacak ama böyle değil..Böyle olursa 2. iTALYAN vakası olur...aynen de öyle olur.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Maçı izlemedim ama sanırım büyük rezalet dönmüş yine.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Sanırım bu şube adam olmayacak
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
3.periyodun 2.dakikasında işim çıktığı için dışarı çıkmak zorunda kaldım.O zaman 11 ya da 13 sayı fark ile öndeydik.Sahamızda 2 iddialı takıma maç kaybettik(Karşıyaka ve Banvit).Sosyal medyadan takip ettiğime göre Emir maçı hediye etmiş,işin esası şaşırmadım.2 hafta sonra zahmet edip sahamızda galatasaray'ı yenerse takım hiç olmazsa zirve için iddialı takımı yenmiş oluruz ama Emir varken insan acaba diyor.Emir ile ilgili yazdığım kısım bu maç özelinde değil.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
Maçı izlemedim ama sanırım büyük rezalet dönmüş yine.
18 sayıdan maçı verdik kardeşim daha büyük rezaletmi var
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
İşte Emir diyerek sadece sorunlarımızı görmemezlikten geliyoruz farkındamısınız! Emir gitsede aynı olur...Biraz kenara da bakmak lazım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Eee yani ne diyorsun murat ?
Obradoviç maç mi sattı ?
Yardımcısı için jest mi yaptı
Yahu tamam yenildik kötü oldu moral açısından ve prestij açısından kötü oldu bu kadar
Ama simone ye yapılan gibi
Koç değil . Kötü koç . Mola almayı bilmiyor . Ilk defa yurt dışına çıktı . Tecrubesiz . Yaşı genç . diyememenin büyük sıkıntısı mi var ?
Tabiki galibiyette pay sahibi hoca ise başarısızlık durumunda bununda sorumlusu hoca olur . Eminim gerekli cevabı da verir.

Aman hocaya sahip çıkalım basketbol kültür olsun diyoruz ama 1 tane kendi evinde Banvit e yenildik diye şube adam olmayacak kısmına gidiyor eee nasıl olacak bu iş.
Dur bakalım sezon bitsin hem avrupa hem lig sonra oturulur değerlendirme yapılır daha 3 ay var koskoca

Muratim yemediğin hoca kalmadı sıra Obradoviç te mi ?
Yapma gözüm çok gerilince aç birani ikizlerine sarıl öp oksa takma bu kadara germe kendini de milleti de
Miniklerimi benim yerimede öp.
Yoksa ben gelip seni öperim :) 8)
« Son Düzenleme: 16 Mart 2014, 18:47:14 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Banvit oynadı ve kazandı. Önce onu teslim edelim. Son çeyrekte fauller hariç hücumda atış bulamadık neredeyse. Cevherden 5 üçlük yemek de başarıdır. Her 3 lüğünde en azından faul yapsak bile bu kadar atamazdı

Biz son çeyrekte maçı kazanacak oyunu oynamadık. Maç sonlarını getiremiyoruz. Unicaja maçını da verebilirdik vermedik. Ligde çok sorun yok ama EL giderse bu yüzden gidecek

Bu arada Erdem Can bugün yoktu. Bilen var mı durumu? Bizim daha iyi bir yerli koç yardımcıya ihtiyacımız var düşüncesindeyim
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Eee yani ne diyorsun murat ?
Obradoviç maç mi sattı ?
Yardımcısı için jest mi yaptı
Yahu tamam yenildik kötü oldu moral açısından ve prestij açısından kötü oldu bu kadar
Ama simone ye yapılan gibi
Koç değil . Kötü koç . Mola almayı bilmiyor . Ilk defa yurt dışına çıktı . Tecrubesiz . Yaşı genç . diyememenin büyük sıkıntısı mi var ?
Tabiki galibiyette pay sahibi hoca ise başarısızlık durumunda bununda sorumlusu hoca olur . Eminim gerekli cevabı da verir.

Aman hocaya sahip çıkalım basketbol kültür olsun diyoruz ama 1 tane kendi evinde Banvit e yenildik diye şube adam olmayacak kısmına gidiyor eee nasıl olacak bu iş.
Dur bakalım sezon bitsin hem avrupa hem lig sonra oturulur değerlendirme yapılır daha 3 ay var koskoca

Muratim yemediğin hoca kalmadı sıra Obradoviç te mi ?
Yapma gözüm çok gerilince aç birani ikizlerine sarıl öp oksa takma bu kadara germe kendini de milleti de
Miniklerimi benim yerimede öp.
Yoksa ben gelip seni öperim :) 8)

Ben yeniyorum ki..Şube yiyor...

Bunu ayıralım abi..

Ben o gitsin  bu gitsin demedim...

Ama o koca çeyrek sonunda 35 saniye kala mola almayıp oyuna müdahale etmemenin izahati yok..Verdi elleriyle...

Ben sattı demiyorum..Yapamadı yapmadı neyse artık...Durum budur...

2 de 1 Emir zart emir zurt bojan diyeceğimize KOÇ diyelim ne olacak abi suçmu...

Koç verdiğimiz 4-5 maçı kendi egosu ile verdi..Bu doğal versin ama bu kadar basit değil...

İyi dileklerine bi mukabele..Sende öp..

HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Emir Preldizc'e ne zaman Bjelica'ya Tofaş maçında yapılan muamele yapılacak merak ediyorum.Sadece bu maç özelinde söylemiyorum.Takım arkadaşlarının ve taraftarının emeğine saygı göstermeyen,ruhsuzun teki.Ben artık kaybedilen her maçta Emir'in saçmalıklarını görmek istemiyorum.Willie Solomon bile kadro dışı kaldı Emir daha uyarı bile almadı geldi geleli(yanlışım varsa düzeltin).Yeter yahu.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
bugün maçı, koçun takım bo'suz, iyi bir takım karşısında play off'ta neler yapabiliri görmek istediği için kaybetti.

bo oyuna iki dk erken girse bugün rahat bir galibiyet alacaktık.

lakin, bu acabaların bunca maç oynanmışken hala cevaplanmamış olmasının eksisi, hocaya yazılır, gerisi hikaye.

kenan'ın sakatlığı bahane değil, kenanın da bo oyunda yokken bir ekstrasını görmüyorduk zaten.

bugüne kadar savunmamız da hücumumuz da, bo oyunda yokken ne yapıp yapamayacağımızı da çok daha netleşmiş olmalıydı.

açıkçası benim adıma hayal kırıklığı olan bir maçtı.

umarım sahamızda Galatasaray'a yenilip 2.liği vermeyiz.

Banvit'e karşı saha avantajına sahip olmak çok önemli değil ama bu ligi 2. bitirmemiz lazım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Simone kötü koçtu. Gerçekten kötü koçtu. Göreceksiniz ki, bir daha hiç bir üst seviye Euroleague takımını çalıştıramayacak. Günün birisinde onu final-four oynayan bir takımın başında görürseniz yakama yapışın. Spahjia ise teknik taktik ve oyuna müdahale açısından Simone'den bile geri ve kötüydü. Fakat en azından A planı sağlam olurdu. A planı tutarsa şahane neticeler alırdık; kriz anlarında çözüm üretemezdi.

Bunların ikisini toplasan ve üstüne bir de Tanjevic eklesen Obradovic'in göbek hizasına ancak gelirler. Obradovic öyle bir koç ki, mağlubiyetlerin içinde bile zafer tohumlarını yeşertebilir. NBA'i takip eden arkadaşlar bilir. Phil Jackson NBA tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı koçlarının başında gelir. Özellikle Shaq-Kobe birlikteliğinin olduğu zamanlarda, bazen takımının kaybetmesine bile bile göz yumardı. "Ruhunu Arayan Takım" kitabında bunun işaretlerini görebilirsiniz.  Kayışını koparan bir oyuncunun göz göre göre takımını mağlubiyete sürüklemesine seyirci kalır ve onun bütün havasını söndürürdü.

Reyis Banvit mağlubiyetine bile bile göz yumdu demek istemiyorum ama çok da salladığını sanmıyorum. Bu mağlubiyetin içine zafer tohumları serpecektir. Bazı geçici zaferler vardır ki, devamında en büyük hezimetlerin müsebbibi olur. Öylesinden, böylesini tercih ederim.

Mayıs sonu ve Haziran başında son sözü Obradovic söyleyecektir.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
Simone kötü koçtu. Gerçekten kötü koçtu. Göreceksiniz ki, bir daha hiç bir üst seviye Euroleague takımını çalıştıramayacak. Günün birisinde onu final-four oynayan bir takımın başında görürseniz yakama yapışın. Spahjia ise teknik taktik ve oyuna müdahale açısından Simone'den bile geri ve kötüydü. Fakat en azından A planı sağlam olurdu. A planı tutarsa şahane neticeler alırdık; kriz anlarında çözüm üretemezdi.

Bunların ikisini toplasan ve üstüne bir de Tanjevic eklesen Obradovic'in göbek hizasına ancak gelirler. Obradovic öyle bir koç ki, mağlubiyetlerin içinde bile zafer tohumlarını yeşertebilir. NBA'i takip eden arkadaşlar bilir. Phil Jackson NBA tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı koçlarının başında gelir. Özellikle Shaq-Kobe birlikteliğinin olduğu zamanlarda, bazen takımının kaybetmesine bile bile göz yumardı. "Ruhunu Arayan Takım" kitabında bunun işaretlerini görebilirsiniz.  Kayışını koparan bir oyuncunun göz göre göre takımını mağlubiyete sürüklemesine seyirci kalır ve onun bütün havasını söndürürdü.

Reyis Banvit mağlubiyetine bile bile göz yumdu demek istemiyorum ama çok da salladığını sanmıyorum. Bu mağlubiyetin içine zafer tohumları serpecektir. Bazı geçici zaferler vardır ki, devamında en büyük hezimetlerin müsebbibi olur. Öylesinden, böylesini tercih ederim.

Mayıs sonu ve Haziran başında son sözü Obradovic söyleyecektir.
abi koç sezon sonu bırakır diye korkuyorum.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter