Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252815 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Valla Kleiza CSKA maçını kazandırdı belkide, saygım da var, ama net maç seçiyor diyebilirmiyiz?

Diyemeyiz. Çünkü bugün Kleiza üstünden organize setler oynayamadık. Kendi çabasıyla bir şeyler yapmaya uğraştı.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
gs koçu malum şahıs ezdik falan gibi açıklamalar yapmış.İşte buna o primi tanımayacaktık bu maçı alsaydık arkasından seyirci desteğinide kaybedecekti tamamen karışçaktı orası ama önemli fırsat kaçtı.Ha birde bu eleman(!) sakın birdaha yok efendim salonlarda fair play istiyoruz yok efendim sporda ahlak vs. bahsetmesin mümkünse

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
adamlarin sezon basi kadrosu sakat yeni kadro kurdular yine daha iyi takim oyunu oynuyorlar,sut sokuyorlar,ribaund aliyorlar, mücadele ediyorlar

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Maç içinde Kleiza yı hatırladığımız anlar genelde Bojan ın kenarda olduğu ve 18 saniye hücum edemeğimiz anlarda oluyor..

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
çok moralim bozuldu çok bu öyle banvit ve tofaş maçlarındaki gibi dış şutlarla dağıldığımız bir maç değildi.. Ender elini kolunu sallayarak pota altına kadar geliyordu ,caydırıcı hiç kimse yok.  Bjelica'dan yapamayacağı şeyi bekliyoruz savunmada...
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Yahu arkadaşlar Oğuz bu tür maçları açık ara en kötü oynayan oyuncumuzdur. Bana Oğuz'un iyi oynadığı bir tane Galatasaray ve Beşiktaş deplasmanı söyleyin. Pardon, 2012 finalinde bir maçı fena oynamamıştı. 2 dakikada 3 faul alıp damga vurmuştu maça. (Neyse ki Sean May ve Lavrinovic etkilenmiyordu derbi atmosferinden.) Tamam Zoric'i eleştirelim de, Oğuz'un yoldurduğu saçları ve başları da unutmayalım.

Sean May'li sezonda Oğuz'un 2 tane mükemmel deplasman performansı vardı Galatasaray'a karşı..

Doğrudur. Benim hatırladığım, Oğuz kaç senedir Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanlarının en kötüsü olur. O sahadayken yediğimiz pick@roll sayılarının haddi hesabı olmaz. leblebi gibi turnike atarlar. saçma fauller yapar. Vs, vs...

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
  • Yer: Ankara
Kötü bir oyun kötü bir mağlubiyet. Şu olumluydu diyebileceğimiz pek bir şeyin olmadığını söyleyip işin teknik kısmı haricinde birşeye değinmek istiyorum.Bu sezon bazı deplasmanlarda da ortaya çıkan motive olamama durumu bu maçta da oyuna hiç bir şekilde isyan etmeme ile zirve yaptı. Umarım bu görüntü sezonun geri kalanına yansıyıp bir alışkanlık haline gelmez.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ergin Ataman'ın açıklamalarına takılmıyorum, normal karşılıyorum, adamın karakteri bu, hep böyleydi, bizim başımızda olsa ''aaa ne kadar yanlış konuştu'' diyen bir elin parmaklarını geçmezdi, hoşumuza giderdi hatta.

kısaca gerilmeye gerek yok amacı germek zaten ..

cemagrak

• Ziyaretçi
Valla Kleiza CSKA maçını kazandırdı belkide, saygım da var, ama net maç seçiyor diyebilirmiyiz?

Diyemeyiz. Çünkü bugün Kleiza üstünden organize setler oynayamadık. Kendi çabasıyla bir şeyler yapmaya uğraştı.

Kenardan net gözüküyor, bu adam maç seçiyor bence. Ligde düzgün oynadığı bir maç yok, ELDe doğru düzgün oynadığı 2 maç var. İstediğinde oynuyor.

Çok ezbere konuşuyorsun benim güzel gardaşım...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
İlker abi de benzer şeyleri yazmış . Ben de söyleyeyim aklımdan geçenleri .

Sene başında müthiş bir giriş yaptık , yeni takım olduğumuz unutuldu ve eksiklerin üzeri örtüldü . Sezon öncesi pek çok kimsenin korktuğu olaylar yolun ortasında karşımıza çıkmaya başladı . Bu maçlar bunun için önemli , görmeden düzeltilemez bazı hatalar .

Elbette hiçbir branşta hiçbir Galatasaray yenilgisi kabul edilebilir olamaz . Keşke eksiklerimizi gördüğümüz maç bu olmasaydı .

Daha çok uzun yolumuz var . En önemlisi de başımızda kitap gibi bir hoca var . Gereken dersleri alıp , takıma verilmesi gereken mesajları verip , kısa vadede olmasa da uzun vadede bambaşka bir takım izleteceğine şüphem yok .

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Sen kısalarda bu kadar çabuk geçilirsen, uzundan caydırıcılık beklemek hayalden öte.
Tek basına howard bile caydırıcı olamıyor, izliyoruz 2 senedir işte.

zoric bjelica mı olsun.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
Takım Bojan düzenli skor üretip Emir yaratıcı oynadığında kazanıyor. Bunların yanına birileri her maç ekleniyor.
Bugün ikisi de yoktu

Bojan iyi giremediği maçlarda, oyuna girememe özelliğine devam etti.
Emir kötü olduğunda oyunu bireyselleştirip bazen saçmalardı ama en azından bir şeyler yapmaya çalışırdı, bugün onu da yapmadı

Kenan, son dakilarına önde girilen zor maçlarda olgun oyun ortaya koysa da, geriden gelinen maçlar için için henüz yeterli değil

Bo'nun bu sene ki oyunu ve arzusu sevindirici

öte yandan euroleague hedefli basketbol kültürümüzün, basketbol adına 1.rakibimiz olmayan GS maçına endekslenmesi üzücü
Tabi ki klüp rekabeti sebebiyle en dokunan mağlubiyet, ama gece-gündüz farkı yaşatacak bir mağlubiyet olmamalı
Fenerbahçe

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Sen kısalarda bu kadar çabuk geçilirsen, uzundan caydırıcılık beklemek hayalden öte.
Tek basına howard bile caydırıcı olamıyor, izliyoruz 2 senedir işte.

zoric bjelica mı olsun.
Nihayet bence mantıklı yorum yapan birisi çıktı.Şu maçta beni üzen tek şey ergin'in saçmalamaları,çok da önemli değil,yenildiğimiz halde galibiyet saysı eşt ve sahamızda oynanacak bir maç daha var.OKC maçı günü kaybedelim ki Cumhurbaşkanlığı kupasına hazır olalım diye düşünüyordum ve dediğim gerçekleşti,CUMA günü CSKA'ya kaybedersek kazanırız diyordum,CSKA'yı mağlup ettiğimizde motivasyon kaybı olacağını düşünüyordum ve öyle oldu.
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 22:42:51 Gönderen: cemagrak »

cemagrak

• Ziyaretçi
Arkadaşlar bu deplasman zaten en son 2007 yılında galip geldiğimiz deplasmandı(kazanamamak için mazaret değil) rakibimiz bizi yendiği halde galibiyet sayısında eşitiz,bu durumda avantaj kaybetmiş olmuyoruz.İlkan-Oğuz gelene kadar sıkıntı devam edecek maalesef,şu takımda kim tribüne çıksa kabahat,beni üzen Bonsu-Furkan gibi tek tabanca uzunların bizi ribaundda ezmesi.Unutmayın CSKA,BARCELONA'YI ezen ve bugün kaybettiği rakibi yenip Cumhurbaşkanlığı kupasını'da bu takım aldı.

Unutma ki deplasmanlarda rezil oynuyoruz (Moskova deplasmani haricinde: orada da ahim sahim bir oyun yoktu, olmasi gerektigi gibiydi).  Ic sahadaki oyunun yarisini oynasak yetecek ama cok direncsiz kaliyor bu takim.  Kimin tribune cikmasi gerektigi sorunu artik bence kesinlik kazandi.  Kimse kusura bakmasin.
Yahu besim rezil oynayan dedigin takım hemde 4 aylık takim olmaya çalışan bir ekip Euroleague de 8/7 yapmış.
Sen yapma yahu

Deplasmanda kotu oynamak ile yeni takim olmak farkli seyler.  Yani eplasmanda kotu oynuyoruz dediginde, "ama biz yeni takimiz, duzelir" demek farkli seyler.  Deplasmanda cok kotu muyuz?  Evet, cok kotuyuz.  Istatistik belli, oynadigimiz oyun da belli (ligi de katiyorum).  Takim deplasmanda yumusak kaliyor.  Gozlemledigim hususlar: (1) Kritik maclara kotu basliyoruz: fark cok oldugunda, deplasmanda geri donus zor oluyor.  (2) Ligdeki deplasmanlarda 1 adim gerideyiz.  Kadromuz maalesef su ana kadar ciddi anlamda yetersiz kaldi (veya varyasyon sorunu mu?).

Tekrar ediyorum.  Deplasmanlarda savunma ve ribaundlarda cok yumusak kalip, cok buyuk bir zaafiyetle, hayli kotu oynadigimiz su gibi ortada.  Senin soyledigin husus bu isin mazereti.  Ben eger "bu takim yeni degildir; bunlar hayatta duzelmez" deseydim, haklisin.  Ama hayli acik bicimde var olan bir durumu ortaya koydum.

çok kötü olup da 8/7 nasıl yapılır besim bunu bi bana izah edermisin ? deplasmanda çok kötü dediğin takım geçen seneki takım gibi sonuçlar alır. tamam eksiklikler sorunlar elbetteki var ama sap ile saman birbirine karışmasın

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Maç hafızası iyi olan biri olduğum söylenemez . Çok çok özel maç değilse maçın içindeki olayları unuturum . 5-6 ay sonra bu maç hakkında aklımda kalacak belki tek şey , 18-19 yaşlarında iki gencin çok sıkıntılı bir deplasmanda aynı anda sahada olması olur sanırım .