Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252812 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Sen kısalarda bu kadar çabuk geçilirsen, uzundan caydırıcılık beklemek hayalden öte.
Tek basına howard bile caydırıcı olamıyor, izliyoruz 2 senedir işte.

zoric bjelica mı olsun.

müdür uzun dediğin kavga edecek. pota altına topsuz oyuncu sokmayacak.
bizim takımda vidmar dışında fiziksel temasa giren uzun yok.
fiziksel temasa girmezsen, topsuz rakibi boyalı alana sokarsan, top oraya bi şekilde iner,
top indikten sonra savunamazsın.
veya rakibi önüne geçirdiysen hücum ribaundu verirsin...
boyalı alana rakibi sokmayacaksın o yüzden...

real = slaugter
maccabi = james
cska = hines
barça = dorsey
oly = dunston
pao = lasme

kafaya oynayan bütün takımlarda var böyle bi tane uzun...
bizde vidmar'ı bunların kategorisine sokabilirsin ama fiziksel temasa girmesi dışında aynı değil.
pozisyon bilgisiyle savunma yapıyor çünkü, ayakları yavaş, atletizmi düşük, 2. hamlesi yok...

johan petro nasıl olur sence?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu maç Fenerbahçe Arena'da olsa tablo tersine döner biz kazanırdık, seyirci avantajlarını iyi kullandılar kazandılar..
Ama burada en büyük sıkıntı ortaya çıktı bana göre.. Ne Kleiza,ne Zoriç vs vs
Bizim Bo dışında rakibe baskı yapacak kısamız yok..GS'de sinan ile Göksenin var, Gordon gitti Hairston'ı getirdiler..Biz orada çok takılıyoruz ve top 16'da bunun sıkıntısını çok yaşarız..Olympiakos, Real Madrid'in kısalara yaptığı baskı bizi raydan çıkarır..Bu yüzden Ömer mi olur yeni transfer mi olur oraya çözüm bulunmalı bence

cemagrak

• Ziyaretçi
Maç hafızası iyi olan biri olduğum söylenemez . Çok çok özel maç değilse maçın içindeki olayları unuturum . 5-6 ay sonra bu maç hakkında aklımda kalacak belki tek şey , 18-19 yaşlarında iki gencin çok sıkıntılı bir deplasmanda aynı anda sahada olması olur sanırım .

sen çok güzel bir kardeşsin Eren....

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
oğuz dönmeden işimiz zor ne zaman döneceği konusunda bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Haydi hep beraber bi temiz hava alalım bi yüzümüzü yıkayalım
:) :)
Cem kardeşim ben duş alsam da bu sinir geçmez  :D
Takım olarak kötüydük , eleştiri olabilir ama Fenerbahçe forması giyen her oyuncu rakip oyuncudan daha iyidir benim gözümde, bunu teknik olarak söylemiyorum tabi.
Kleiza'nın ki alışkanlık sürekli yapıyor o hareketi, laubali olduğundan değil.

Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bu arada siena'nın başkanı maçtaymış...Acaba transfer hamlesi mi Ergin Ataman'ın davetlisi mi öğrenemedim

cemagrak

• Ziyaretçi

mart ayında dönecek

Çevrimdışı pikenrol

• Üye

oğuz dönünce işimiz daha da zorlaşır. :D

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Maçı Galatasaray bizden daha fazla istediği için kazandı. Topu iyi dolaştıramadık, istediğimiz gibi hücum edemedik bence, Galatasaray'da üçlükleri yüzdeli atıp, pota altını bir nebze işleyince maçı kaybettik.

Maalesef birşeyler yapmak için çırpınan Bo ve Bjelica idi sadece, Kenan da az da olsa sorumluluk aldı. Bizim açımızdan üzücü bir sonuç, benim için en üzücüsü ise bana göre takımın emektarı Vidmar tribündeyken Zoric'in süre alıp kötü performans sergilemesi, bana Zoric'in morali çabuk bozuluyormuş gibi geldi Bojan gibi o da hırvat ondandır belki :P Maçı çevirebileceğimiz anlarda Emir'in kaldırıp sürekli üçlük denemesi olmadı bence, biraz daha top dolaştırsak daha boş pozisyonlarda hucüm edip maçı alabilirdik bence.

Koç Kleiza'yı kazanmak için oynatıyor fakat daha özverili olması lazım. Bjelica gibi çıkıp iyi yaptığı ne varsa denemesi gerekiyor, topun ona gelmesini beklemek yerine topu daha fazla istemeli.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Obradovic'e tek eleştirim keşke bir türlü top indiremediğimiz Zoric yerine, savunmada katkı verip ekmeğini taştan çıkarbilecek Vidmar'ı tercih etseydi demekten öteye gitmiyor.
Maçta Bo ve birazda Kenan dışında kafaca hazır bir tane bile oyuncu yoktu.
Pota altında zaten Zoric'in yokları oynaması durumunda beklenilenden çok daha uzun süre mobil 5'le oynadık.
Rakibin agresif savunma yaptığı sıralar sinip sürekli dış şut denedik.
Şutlar girmeyince rakip adına maçın kahramanı olan Ender sahneye çıktı.
Aldı götürdü maçı.
Guardı Ender olan takıma, üstelik çok yetersiz bulduğum Ender'in 18 sayısının da etkisiyle maçı kaybetmemize üzüldüm.
Yoksa bir derbi kaybedildi diye karalar bağlayacak değilim.
Bugün biz yarın onlar kaybedecek.
Onlar kaybetseydi belkide pekçok şeyin sonu anlamına geleceğinden çok çok önemli bir maçtı.
O yüzden bize göre daha konsantre çıktılar ve kazandılar.
Oyuncu performansı için tek tek bişeyler yazmaya gerek yok.
Belli ki maça iyi hazırlanmamışız.
Sağlık olsun.
Umarım yoğun baskının yaşandığı, gerilimi yüksek bu tip maçlardaki sinmemiz konusunda bir çözüm üretmeye başlarız.
...

cemagrak

• Ziyaretçi
Haydi hep beraber bi temiz hava alalım bi yüzümüzü yıkayalım
:) :)
Cem kardeşim ben duş alsam da bu sinir geçmez  :D
Takım olarak kötüydük , eleştiri olabilir ama Fenerbahçe forması giyen her oyuncu rakip oyuncudan daha iyidir benim gözümde, bunu teknik olarak söylemiyorum tabi.
Kleiza'nın ki alışkanlık sürekli yapıyor o hareketi, laubali olduğundan değil.

adamın saçı uzun arkaya atıyor dostum benim de saçım uzun bende aynısını yapıyorum :)
cidden gereksiz mevzular konuşuluyor , eleştiri olsun ama bu değil yahu ,bu çünkü eleştiri değil , üzüldüm ben ama sinirli değilim ,
önümüze bakmayı bir şekilde öğrenmek lazım perşembe günü Euroleague de grup biricisi olabiliriz, bunu düşün sakinleş :)

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Sen kısalarda bu kadar çabuk geçilirsen, uzundan caydırıcılık beklemek hayalden öte.
Tek basına howard bile caydırıcı olamıyor, izliyoruz 2 senedir işte.

zoric bjelica mı olsun.

müdür uzun dediğin kavga edecek. pota altına topsuz oyuncu sokmayacak.
bizim takımda vidmar dışında fiziksel temasa giren uzun yok.
fiziksel temasa girmezsen, topsuz rakibi boyalı alana sokarsan, top oraya bi şekilde iner,
top indikten sonra savunamazsın.
veya rakibi önüne geçirdiysen hücum ribaundu verirsin...
boyalı alana rakibi sokmayacaksın o yüzden...

real = slaugter
maccabi = james
cska = hines
barça = dorsey
oly = dunston
pao = lasme

kafaya oynayan bütün takımlarda var böyle bi tane uzun...
bizde vidmar'ı bunların kategorisine sokabilirsin ama fiziksel temasa girmesi dışında aynı değil.
pozisyon bilgisiyle savunma yapıyor çünkü, ayakları yavaş, atletizmi düşük, 2. hamlesi yok...

johan petro nasıl olur sence?

Bugün kac sayı uzunların birerbirinden yedik peki ?

Bonsuya inen topların hepsi bjelica ve zoricin gecilen kısaya yardımı arkasından geldi.
Bir tane post up sayı bulabildi mi galatasaray uzunları. Hatırlamıyorum.

İnsin uzuna da bir görelim sayı cıkıyor mu ?

Sürekli gecilen kısalar yüzünden ikili oyunlarla sayı buldular.

Ben bırak petroyu, howard gelse bile şu şablonda çözüm olmaz diyorum.

Bize savunma direnci yüksek bir kısa lazım. Asist yapsın sut soksun penetre etsin vs. Hacket gelsin işte :D

veya en kötü yerli uzunlarımız dönsün de Bo'yu daha uzun süre kullanabilelim.
Yabancı kontenjanı yüzünden sahada tutamıyoruz adamı
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı carterozan

• Üye
  • Yer: Sakarya
  • Herşeyimsin Fenerbahçe !
Enderi ömer onanla durdurmaz mıydık? Ömer onan dan bu kadar kolay vazgeçmemeliyiz en azından 10-15 dk süre alabilir rahatlıkla dış adam savunması çok iyi olmayınca içeride ender bile şaha kalkıyor varın siz hesap edin
ATAM izindeyiz biz de FENERBAHÇELİYİZ !

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43

Oğuz Savaş: Geçtiğimiz yıl geçirmiş olduğu operasyon sonrası bu yıl tekrarlayan sorunları nedeniyle Eylül ayında tekrar operasyon geçiren oyuncumuzun opere ayak parmağındaki vida değitirilmiş ve greft uygulaması yapılmıştır. Bu tür operasyonlarda iyileşme süreci 12 hafta kadar sürmektedir. Oyuncumuzun son yapılan kontrolleri sonrasında durumu ile ilgili olarak Duke Universitesi’nden de görüş alınmış olup, iyileşme sürecinde herhangi bir uzama ya da olumsuz durum söz konusu değildir. Oyuncumuzun tedavisi ve basit kondisyon çalışmalarına Kulüp Fizyoterapistimiz Haşim Ay tarafından devam edilmektedir. Operasyon sonrası 10. hafta da ( 10 gün sonra ) tomografi ile kontrolü yapıldıktan sonra geri dönüş programı yeniden yapılacaktır.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara

oğuz dönünce işimiz daha da zorlaşır. :D

Oğuz ve Melih yiyeceği azarın haddi hesabı olmaz artık :D