Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252823 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemagrak

• Ziyaretçi
Oğuz'un durumunu yazdım İlkan'ı da yazayım.

İlkan Karaman: Ağustos ayında her 2 dizinden de operasyon geçiren oyuncumuzun tedavi ve kondisyon çalışmaları devam etmektedir. Oyuncumuz şu anda kondisyon çalışmalarını yapmakta olup eş zamanlı olarak da fizik tedavisi halen devam etmektedir. Oyuncumuzun planlandığı gibi 5. ay sonrasında takıma katılmasını bekliyoruz. Bu nedenle oyuncumuzun geri dönüşü ile ilgili süreçte herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır.

Oğuz mart ayından önce dönemiyor , ilkan bu ay sonu gibi forma giyebilecek ...

cemagrak

• Ziyaretçi
bizim maç istatistikleri , şöyle dursun burada
galatasaray istatistiklerini yazmadım ama onlarda biz de 8 tane hücum ribaunt almışız.
sadece 4 tane top kaybetmişiz ama '2 sayılık yüzdemiz bizim standartımızın çok altında kalmış
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 23:18:12 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Anlaşılan oğuz bu sene yok.Dusan cantekin düşünülebilir

cemagrak

• Ziyaretçi

hangi açıdan düşünülebilir ?
peki Banvit ligi lider götürürken ( farz edelim dusan çok önemli oyuncu ) bize o oyuncuyu verir mi?
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 23:17:03 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43

İlkan Karaman: Ağustos ayında her 2 dizinden de operasyon geçiren oyuncumuzun tedavi ve kondisyon çalışmaları devam etmektedir. Oyuncumuz şu anda kondisyon çalışmalarını yapmakta olup eş zamanlı olarak da fizik tedavisi halen devam etmektedir. Oyuncumuzun planlandığı gibi 5. ay sonrasında takıma katılmasını bekliyoruz. Bu nedenle oyuncumuzun geri dönüşü ile ilgili süreçte herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır.

Mart ayında daha tekrar kontrol var sanırım.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı bödöfff

• Üye
  • Yer: mersin
    • @bodofff
Basketfaul'un notu: Yıllardır yorumculuk yapıp da hala oyun kuralları öğrenememiş olanlardan hakem kararlarıyla ilgili yorum yapmamalarını bekliyoruz. Bu maçın hakemlerini iki taraf için tartışılabilecek sadece 2-3 pozisyona mahal verdikleri için kutluyoruz. Yönetim sezon ortalamasının çok üzerindeydi.

Baş Hakem   1. Yrd. Hakem   2. Yrd. Hakem   Teknik Komiser   
Rüştü Nuran   Yener Yilmaz   Ali Şakaci   Emir Turam

doğrusunu söylemek gerekirse bi pozisyonda bojan'a steps çalmadılar.
en kötü gün bugünse, bugün de fenerbahçe.

Çevrimdışı inanç

• Üye
  • Yer: istanbul
Sezon başında ilkan ve oğuz un durumu belliyken izzet yerine Nedim gelseydi , en azından 10 dk oynatabilirdik.
İzzet in durumu gerçekten vahim.Ligde yerli bir uzundan katkı almamız lazım .

cemagrak

• Ziyaretçi

Mart ayında daha tekrar kontrol var sanırım.
en iyi ihtimal mart gibi dedim :)
bu sene ondan verim almak zor olacak gibi duruyor.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
İlkan da Oğuz da bu sezon adam akıllı  katkı veremez bize bence.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Basketfaul'un notu: Yıllardır yorumculuk yapıp da hala oyun kuralları öğrenememiş olanlardan hakem kararlarıyla ilgili yorum yapmamalarını bekliyoruz. Bu maçın hakemlerini iki taraf için tartışılabilecek sadece 2-3 pozisyona mahal verdikleri için kutluyoruz. Yönetim sezon ortalamasının çok üzerindeydi.

O pozisyon steps değildi. Tekrarında da ayaklarını görmedik zaten. İsmet Badem atladı hemen, evet stepsmiş diye. Şutu atmış, şutunun ribauntunu almış, daha sonrasında ayaklar görünmüyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul

O pozisyon steps değildi. Tekrarında da ayaklarını görmedik zaten. İsmet Badem atladı hemen, evet stepsmiş diye. Şutu atmış, şutunun ribauntunu almış, daha sonrasında ayaklar görünmüyor.

O çok zor pozisyondu ya..Mesela Jordan'ın öyle bir sürü basket faulu vardı..Çoğunda ayak yere değdikten sonra top elden çıkıyor gözükürdü ama karar vermek zor..Bojan'ınki de öyle bir pozisyondu tekrarda bile anlayamadık ama Ergin hoca hakeme baskı için kullandı tabii

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Özellikle sosyal medya'da saçma sapan yorumlar yapılıyor.Neymiş Macvan ve iyileşince Ersin Kleiza'yı denize dökermiş,Ersin o yaşta o sakatlıktan sonra sağlam mı gelecek,Zoric bir anda Samir Gouda muamelesi görmeye başladı..Kaybetmek beni de üzüyor.Şunu unutmayın herşeye rağmen bu ligin en büyük favorisi FENERBAHÇE.İlkn'ın geçen seneki performansına atıf yapılmış.Geçen sene BO dökülüyordu bu sene takımın en önemli parçası oldu.İlkan atletik özelliği ile iş yapar zaten 5 oynayacak.
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 23:30:14 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye

peki Banvit ligi lider götürürken ( farz edelim dusan çok önemli oyuncu ) bize o oyuncuyu verir mi?
Cem ağabey Banvittende dusanı alamıyorsak zaten boşuna konuşuyoruz biz burda  :)

cemagrak

• Ziyaretçi
Özellikle sosyal medya'da saçma sapan yorumlar yapılıyor.Neymiş Macvan ve iyileşince Ersin Kleiza'yı denize dökermiş,Ersin o yaşta o sakatlıktan sonra sağlam mı gelecek,Zoric bir anda Samir Gouda muamelesi görmeye başladı.Kaybetmek beni de üzüyor.Şunu unutmayın herşeye rağmen bu ligin en büyük favorisi FENERBAHÇE.İlkn'ın geçen seneki performansına atıf yapılmış.Geçen sene BO dökülüyordu bu sene takımın en önemli parçası oldu.İlkan atletik özelliği ile iş yapar zaten 5 oynayacak.

abdullah kardeşim boşver sosyal medyayı , sen kendi fikirine odaklan . herkes özgür isteyen istediği gibi düşünebilir
takılıp kalma güzel kardeşim..
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 23:30:32 Gönderen: cemagrak »

cemagrak

• Ziyaretçi

Cem ağabey Banvittende dusanı alamıyorsak zaten boşuna konuşuyoruz biz burda  :)

niye ? ( haa ayrıca Dusan şu performansı ile bize çok katkı sağlamaz , bu ayrı mesele ama ) BAnvit satmıyorum dedikten sonra ne yapacağız ki klübü mü basacağız ?  8)