Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252831 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Özellikle sosyal medya'da saçma sapan yorumlar yapılıyor.Neymiş Macvan ve iyileşince Ersin Kleiza'yı denize dökermiş,Ersin o yaşta o sakatlıktan sonra sağlam mı gelecek,Zoric bir anda Samir Gouda muamelesi görmeye başladı.Kaybetmek beni de üzüyor.Şunu unutmayın herşeye rağmen bu ligin en büyük favorisi FENERBAHÇE.İlkn'ın geçen seneki performansına atıf yapılmış.Geçen sene BO dökülüyordu bu sene takımın en önemli parçası oldu.İlkan atletik özelliği ile iş yapar zaten 5 oynayacak.

abdullah kardeşim boşver sosyal medyayı , sen kendi fikirine odaklan . herkes özgür isteyen istediği gibi düşünebilir
takılıp kalma güzel kardeşim..
:D
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 23:30:50 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Anlaşılan oğuz bu sene yok.Dusan cantekin düşünülebilir

hangi açıdan düşünülebilir ?
peki Banvit ligi lider götürürken ( farz edelim dusan çok önemli oyuncu ) bize o oyuncuyu verir mi?
Cem ağabey Banvittende dusanı alamıyorsak zaten boşuna konuşuyoruz biz burda  :)

Banvitin bütün hesabı lig şampiyonluğu..bu şartlarda dusan'ı vermezler; hem de ellerine büyük fırsat geçti bu sene

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Zoric gerçekten kötü bir oyuncu. Eurobasket'te kendisinden 10 yaş küçük Saric bile daha çok katkı verdi Zoric'ten Hırvatistan'a..

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Ağustos-Aralık arasında toplam 4 maç kaybetmiş bir takımdan bahsediyoruz
Bunların 2si TR liginde saf konsantrasyon probleminden dolayı verilmiş maçlar
1 tanesi Avrupanın en zor deplasmanlarından birinde Avrupanın en güçlü takımına karşı
1 tanesi de Türkiye liginin son şampiyonu ve ligdeki en ciddi rakibin sahasında

Galatasaray'a kaybetmek üzücü olsa da biz yeni bir "takımız"
Yeni her takım gibi bizim de kimyamızda bazı sorunlar oluşabilir. Ben şu anki mevcut sorunların kaynağını büyük oranda 3+2 kuralı ve bizim yerli oyuncu grubunun ortaya koyamadığı derinlikte görüyorum. Şu an rotasyonumuz çok daralmış durumda. Obradovic'den ve oyuncu grubundan yegane beklentim ağırlaşan takvimde taşın altına biraz daha ellerini sokmaları. Ömer, Barış, İzzet 5er dakika girip iyi savunma bile yapsalar fark yaratırlar. şu an rotasyon 8 kişiye sıkışmış durumda (Preldzic, Bo, Bojan, Linas, Bjelica, Zoric(Vidmar), Kenan, 0.5 Metecan, 0.5 Melih) bu kadro play-off da maç vermez. isteyenle iddiaya bugünden girerim gönül rahatlığı ile. lakin EL+lig için de yeterli gelmez.

İlk etapta dış adam savunmasında Ömer +Barış mutlaka devreye girmeli. Barış kara listedeyse o zaman Berk takıma monte edilmeli. İnanıyorum ki Berk bu takımda Bo ile birlikte en iyi savunma yapan oyuncudur.

Oğuz ve İlkan benim için şimdilik yok.

Sevgiler
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Anlaşılan oğuz bu sene yok.Dusan cantekin düşünülebilir

hangi açıdan düşünülebilir ?
peki Banvit ligi lider götürürken ( farz edelim dusan çok önemli oyuncu ) bize o oyuncuyu verir mi?
Cem ağabey Banvittende dusanı alamıyorsak zaten boşuna konuşuyoruz biz burda  :)

niye ? ( haa ayrıca Dusan şu performansı ile bize çok katkı sağlamaz , bu ayrı mesele ama ) BAnvit satmıyorum dedikten sonra ne yapacağız ki klübü mü basacağız ?  8)
Banvit bütçesi yüksek bir takım değil yeterli parayı verirsek elbet satarlar ki izzeti galatasaraya satmaya yanaşmışlardı(o zaman sezon daha başlamamıştı ama kadrolar oluşturulmuştu rixos cupta falan izzet oynamıştı hatta yani bi nevi sezon ortası) ilkan skandalından sonra fakat gs yeterli parayı vermedi.Hemde İzzet o zamanlar banvit için şuan dusanın verdiği katkıdan çok daha fazlasını veriyordu.

cemagrak

• Ziyaretçi
Zoric gerçekten kötü bir oyuncu. Eurobasket'te kendisinden 10 yaş küçük Saric bile daha çok katkı verdi Zoric'ten Hırvatistan'a..

zoriç iyi bir oyuncu , özellikle son 2 sene .avrupanın en iyi liginde Malaga takımında oldukça başarılı maçlar oynadı ve iyi performanlar sergiledi.

cemagrak

• Ziyaretçi
Ağustos-Aralık arasında toplam 4 maç kaybetmiş bir takımdan bahsediyoruz
Bunların 2si TR liginde saf konsantrasyon probleminden dolayı verilmiş maçlar
1 tanesi Avrupanın en zor deplasmanlarından birinde Avrupanın en güçlü takımına karşı
1 tanesi de Türkiye liginin son şampiyonu ve ligdeki en ciddi rakibin sahasında

Galatasaray'a kaybetmek üzücü olsa da biz yeni bir "takımız"
Yeni her takım gibi bizim de kimyamızda bazı sorunlar oluşabilir. Ben şu anki mevcut sorunların kaynağını büyük oranda 3+2 kuralı ve bizim yerli oyuncu grubunun ortaya koyamadığı derinlikte görüyorum. Şu an rotasyonumuz çok daralmış durumda. Obradovic'den ve oyuncu grubundan yegane beklentim ağırlaşan takvimde taşın altına biraz daha ellerini sokmaları. Ömer, Barış, İzzet 5er dakika girip iyi savunma bile yapsalar fark yaratırlar. şu an rotasyon 8 kişiye sıkışmış durumda (Preldzic, Bo, Bojan, Linas, Bjelica, Zoric(Vidmar), Kenan, 0.5 Metecan, 0.5 Melih) bu kadro play-off da maç vermez. isteyenle iddiaya bugünden girerim gönül rahatlığı ile. lakin EL+lig için de yeterli gelmez.

İlk etapta dış adam savunmasında Ömer +Barış mutlaka devreye girmeli. Barış kara listedeyse o zaman Berk takıma monte edilmeli. İnanıyorum ki Berk bu takımda Bo ile birlikte en iyi savunma yapan oyuncudur.

Oğuz ve İlkan benim için şimdilik yok.

Sevgiler

sevgiler benden sana geldin güzel dostum :)

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi

zoriç iyi bir oyuncu , özellikle son 2 sene .avrupanın en iyi liginde Malaga takımında oldukça başarılı maçlar oynadı ve iyi performanlar sergiledi.

Abi Unicaja seviyesinde bir takım için yeterli olabilir ama bizim hedeflerimizde ben çok büyük sıkıntı yarattığını düşünüyorum. Herkesin görüşüne de saygı duyuyorum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bu kadar eleştiriye rağmen maç boyu sadece 4 top kaybı yapmışız, gs 14...asistler 18 gs 14 fb ki orada onların üçlük isabetlerinin payı var...maz içinde o kadar ince noktalar oldu ki gidişatı değiştiren, ilk yarıda Bojan'ın dışarı çıkardığı topu Hairston'ın inatla  kovalayıp asiste çevirmesi ve Kleiza'nın hücum ribaundunda tokatladığı topun bizim sahamızdaki endere gidip basket yememiz ve son olarak farkı 4'e indirecekken Kleiza'nın kaçan serbest atışından sonra hücumun son iki saniyesinde Cenk'ten tepeden yediğimiz üçlük gibi...Ayrıca iki tane de takip smacı yedik...Bizim kaçırdığımız uygun pozisyonların sayısı belli değil...Saha ve seyirci avantajı da onlardaydı...Bu şartlarda yenilgi normal gözüküyor 

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Zorıc kötü değil, yeterli performansı sergileyemiyor.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Zorıc kötü değil, yeterli performansı sergileyemiyor.

Bugün neredeyse gözü kapalı attığı şutlar girmedi...Ama herkes hoplayıp zıplayan top kesen bir uzun istediği için yetersiz kalıyor..Tamam Zoriç 4 4'lük değil ama Gist faciasını gördükten sonra bana yeterli geliyor gayet

cemagrak

• Ziyaretçi

Abi Unicaja seviyesinde bir takım için yeterli olabilir ama bizim hedeflerimizde ben çok büyük sıkıntı yarattığını düşünüyorum. Herkesin görüşüne de saygı duyuyorum.

bende sana saygı duyuyorum tabiki kardeşim  8)
şöyle diyelim kendisini toparlayıp biran önce beklediğimiz katkıyı takıma vermesi dileği ile
sanırım ortak noktada buluştuk :)

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi

şöyle diyelim kendisini toparlayıp biran önce beklediğimiz katkıyı takıma vermesi dileği ile

Tabii abi en büyük isteğimiz. Keşke TOP 16'da ortalığı kasıp kavursa ben de yazdıklarımı afiyetle yesem :)

Çevrimdışı hsntkdmr

• Üye
balını yiyeyim gerginin maç başı üçlükler girince olay bitmişti benim için zoriçte o kadar kötü değildi bu gece ama geçen bi yerde okudum gricek-kleiza olayına dönmesin diyen biri vardı esas hayal kırıklığı o olur bizim için bi de içimde kalmasın murathanoğlu ile badem fenerli diyeni eşekler kovalasın bu ne ya badem lalesi fbtv de program yap kalk sonra bize laf geçir yerim böyle muhabbeti ben

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43

Bence  Kalathı (ismini bilmiyorum kusura bakma) de bunu anlatmak istiyor :) Bizim için yeterli seviyede oynamıyor şu an, ama atışları girecektir bugün girmedi malesef ve ilerleyen zamanlarda kendini fiziki olarakda güçlü göreceğimize inanıyorum
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.