Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252836 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
2007-2008 sezonundan itibaren rakip sahada galip gelememe sendromunu sağolsun Tanjevic başlattı,Spajiha devam ettirdi(her ne kadar play off'ta 2 galibiyet alsa da),Ertuğrul Erdoğan'a bir şey diyemiyorum çünkü eline bombanın pimini çekip verdiler.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
bu arada bo ve kenan'ın şutlarındaki gelişmede gözden kaçmasın, özellikle bo bu sene obradovic'in verdiği güvenle daha inanark atıyo ve bayada iyi yüzdeyle atıyo maşallah diyelim :)
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

• Üye
2007-2008 sezonundan itibaren rakip sahada galip gelememe sendromunu sağolsun Tanjevic başlattı,Spajiha devam ettirdi(her ne kadar play off'ta 2 galibiyet alsa da),Ertuğrul Erdoğan'a bir şey diyemiyorum çünkü eline bombanın pimini çekip verdiler.

2007'den sonra cok sey degisti.  Kadro tamamen farkli.  En onemlisi hoca farkli.  O yuzden o kadar kalitimsal bir sorun oldugunu dusunmuyorum.  Gerekli onlemlerle sertligimizi ve ozguvenimizi, ozellikle de ligde dogru kadroyu sahaya surunce, cok daha farkli olacaktir.

Umarım öyle olur.2008,2009,2010 yılında oynanan maçların hepsini Bay Profesör Tanjevic'in saçma sapan rotasyon sevdası ile 2011'de Spajiha'nın Greer tercihi ile kaybettik.2012 sezonunu söylemeye gerek yok.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
@Phenom_07,

Kaya'nın yapacağı savunma batsın..
[/quote]

Oynadığı her maçta elinden geleni yapan bir oyuncu Kaya Peker neden bu kadar antipatiyle bakılıyor anlamıyorum. Yetenekleri kısıtlı tamam ama ne zaman forma giyse iyi niyetiyle her zaman elinden geleni yapıyordu Kaya, ben yetişme ihtimali olan herhangi bir top için yere atlamadığı maç hatırlamıyorum Kaya'nın. Yine tekrar ediyorum hücumda çok kısıtlı en kolay pozisyonları bile kaçırabiliyor ama bana tercih şansı verseler Semih Erden gibi ruhsuz, vurdum duymaz bir oyuncu yerine yüz bin defa Kaya Peker'i seçerim.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kaya Peker'le gelecek şampiyonluktansa, Zeki Gülay ile ligde kalma mücadelesini tercih ederim. Onu bu takıma transfer edenlere zamanında ettiğim küfürleri toplasanız üçüncü köprü kadar hacim ve yol olur. Fenerbahçe forması Fenerbahçe'ye pislik yapanların giyeceği bir bez parçası değildir; gerçekten kutsaldır. Bu forma Emre, Tümer, Fatih Akyel, Işıl Alben, Özge ve Gözde, Neslihan, Kaya Peker, doping Kerem gibi Fenerbahçe'ye pislik yapanların giyemeyeceği, giymemesi gereken onurumuzdur.

Kaldı ki, Kaya Peker Fenerbahçe formasıyla hangi maçta ortaya yürek koymuş. Onun en son yürek koyduğu maçlar takım halinde organize doping alıp bize karşı oynadığı ve taraftarlarımıza yumruk attığı günlerdi.

Haşa huzurdan, Kaya'da yürek diye bir şey varsa ben o yüreğin taaa...

Neyse. anlayan anladı.

Çevrimdışı bödöfff

• Üye
  • Yer: mersin
    • @bodofff
bu arada bo ve kenan'ın şutlarındaki gelişmede gözden kaçmasın, özellikle bo bu sene obradovic'in verdiği güvenle daha inanark atıyo ve bayada iyi yüzdeyle atıyo maşallah diyelim :)

kesinlikle doğru. ilk 2 üçlüğünde de isabet buldu bo.
en kötü gün bugünse, bugün de fenerbahçe.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)
« Yanıtla #426 : 10 Aralık 2013, 10:37:09 »
Ne fikstürmüş arkadaş... Ligin ilk yarısında; Beşiktaş, Tofaş, Banvit, Galatasaray deplasmanlarını oynadık. Efes'in salonunu deplasmandan saymazsak ikinci yarıda elle tutulur takımlardan sadece KSK ile deplasmanda oynayacağız. Zaten sezonu çok geç açabilmiş, yeni kurulan bir takımız talihsizlik olmuş bu fikstür. İlk yarı bitince tabloya bakıp enseyi karartmayalım, bence ilk iki içerisinde bitiririz ligi.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Kaya Peker'le gelecek şampiyonluktansa, Zeki Gülay ile ligde kalma mücadelesini tercih ederim. Onu bu takıma transfer edenlere zamanında ettiğim küfürleri toplasanız üçüncü köprü kadar hacim ve yol olur. Fenerbahçe forması Fenerbahçe'ye pislik yapanların giyeceği bir bez parçası değildir; gerçekten kutsaldır. Bu forma Emre, Tümer, Fatih Akyel, Işıl Alben, Özge ve Gözde, Neslihan, Kaya Peker, doping Kerem gibi Fenerbahçe'ye pislik yapanların giyemeyeceği, giymemesi gereken onurumuzdur.

Kaldı ki, Kaya Peker Fenerbahçe formasıyla hangi maçta ortaya yürek koymuş. Onun en son yürek koyduğu maçlar takım halinde organize doping alıp bize karşı oynadığı ve taraftarlarımıza yumruk attığı günlerdi.

Neyse. anlayan anladı.

Artık Kaya Peker konusunda şu yazının üstüne kimse bir şey yazmasa çok sevineceğim. Hakan abi doğrudan, lafı dolandırmadan,amalara girmeden mevzuyu anlatmış. 

İlla 4 numara alacaksak Berkay Candan'ı geri alalım,bizim evladımızdır. Ama Kaya,Kerem Gönlüm, Furkan Aldemir falan Allah muhafaza
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Kaya Peker takımda olsaydı keşke. Biraz savunma yapabilen bir Türk uzuna öyle çok ihtiyacımız var ki

kaya peker savunma mı yapıyordu?
her kazma otomatikman iyi savunmacı da değildir.
kaya hücumda eksi, savunmada sıfırdı...
savunmasının iyi olduğu günler 5-6 sene öncede kaldı.
şu anda sadece kazma...
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 11:35:14 Gönderen: iskoch »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Okan Y. yazdığı için soruyorum: Furkan Aldemir'in Fenerbahçe'ye karşı bir yanlışı oldu mu? Ben duymadım. Kaçırmış olabilirim.

Yanlışı derken, Emre Belözoğlu gibi Galatasaray forması giydiği zamanlar bir Ankaragücü maçında hakeme "bilmem nesine koduğumun Fenerlisi" demesi, yahut Fatih Akyel gibi otobanda arabasıyla Fenerbahçe formalı bir kadını sıkıştırması, Tümer Metin gibi "bilmem ne oğlanı Fener" tezahüratına amigoluk etmesi, Işıl'ı zaten bilirsiniz, vs, vs...

Ben böyle bir şeyini duymadım. Yani sorun Galatasaray veya şu bu formayı giymesi değil; sorun Fenerbahçe'ye pislik yapması... Pisliği mide kaldırmaz.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye

Buyrun Aydın Örs'ün sezonu...

2006-07 Games
Regular Season 5 wins, 9 losses
1   L,    at Aris TT Bank    66 - 58
2   L,    vs Pau-Orthez    66 - 68
3   L,    at Benetton Basket    93 - 83
4   W,    vs Zalgiris    84 - 75
5   L,    at Winterthur FC Barcelona    84 - 70
6   W,    at Eldo Napoli    78 - 83
7   L,    vs CSKA Moscow    64 - 74
8   L,    vs Aris TT Bank    80 - 86
9   L,    at Pau-Orthez    89 - 67
10   W,    vs Benetton Basket    70 - 58
11   W,    at Zalgiris    70 - 83
12   W,    vs Winterthur FC Barcelona    82 - 69
13   L,    vs Eldo Napoli    88 - 93
14   L,    at CSKA Moscow    85 - 66

Aydın Örs ile 7 deplasmanda 2 galibiyet almışız,
Pau Orthez deplasmanında 22 fark, Barcelona deplasmanında 14 fark, CSKA deplasmanında 19 fark yemişiz.
8 takım içinde 6. olsak Top 16 yapacak durumdayken 7. olmayı başararak elenmiştik Euroleague'den...

Tanjevic'in ilk sezonu normal sezonda 7 maçta 3 deplasman galibiyeti var.
Top 16'da 3 maçta 1 deplasman galibiyeti...

2. sezonunda da normal sezon ve Top 16'da toplam 7 deplasmanda 3 galibiyetimiz var...

Euroleague'de 10 senedir yaptığımız en iyi dereceyi Tanjevic döneminde yapmışız,
Ligde 2 senede 1 şampiyonluğumuz, 1 tane de dopingle çalınan şampiyonluğumuz var.
En başarılı dönemimizi tartışılmayacak şekilde Tanjevic ile yaşamışız...
Ama adamın hak etmediği her türlü küfürü yediği yetmiyor,
Bir de deplasmanda kazanamama sendromumuz onunla başlatmış oluyor...
Hayır döküldüğümüz sezon dahi Top 16 görememize rağmen 5 deplasmanda 2 galibiyet almışız...

Tanjevic kadar haksız eleştirilen bir insan daha görmedim Fenerbahçe'nin başında...

Edit: Kastettiğiniz Galatasaray deplasmanıysa kusura bakmayın. Tanjevic için haksız bir şey duyunca dayanamıyorum, savunmaya geçiyorum...
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 12:00:02 Gönderen: iskoch »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Deplasman derken Galatasaray ve Beşiktaş deplasmanları kastediliyor ki, doğrudur, Tanjevic döneminde bunların hiç birisini kazanamadığımız gibi çoğunda çift haneli farkla madara olduk. (Tufan - Cemal sahtekarlığı nedeniyle 20-0 hükmen kazandığımız maçı da aslında kaybetmiştik.)

cemagrak

• Ziyaretçi

Buyrun Aydın Örs'ün sezonu...

2006-07 Games
Regular Season 5 wins, 9 losses
1   L,    at Aris TT Bank    66 - 58
2   L,    vs Pau-Orthez    66 - 68
3   L,    at Benetton Basket    93 - 83
4   W,    vs Zalgiris    84 - 75
5   L,    at Winterthur FC Barcelona    84 - 70
6   W,    at Eldo Napoli    78 - 83
7   L,    vs CSKA Moscow    64 - 74
8   L,    vs Aris TT Bank    80 - 86
9   L,    at Pau-Orthez    89 - 67
10   W,    vs Benetton Basket    70 - 58
11   W,    at Zalgiris    70 - 83
12   W,    vs Winterthur FC Barcelona    82 - 69
13   L,    vs Eldo Napoli    88 - 93
14   L,    at CSKA Moscow    85 - 66

Aydın Örs ile 7 deplasmanda 2 galibiyet almışız,
Pau Orthez deplasmanında 22 fark, Barcelona deplasmanında 14 fark, CSKA deplasmanında 19 fark yemişiz.
8 takım içinde 6. olsak Top 16 yapacak durumdayken 7. olmayı başararak elenmiştik Euroleague'den...

Tanjevic'in ilk sezonu normal sezonda 7 maçta 3 deplasman galibiyeti var.
Top 16'da 3 maçta 1 deplasman galibiyeti...

2. sezonunda da normal sezon ve Top 16'da toplam 7 deplasmanda 3 galibiyetimiz var...

Euroleague'de 10 senedir yaptığımız en iyi dereceyi Tanjevic döneminde yapmışız,
Ligde 2 senede 1 şampiyonluğumuz, 1 tane de dopingle çalınan şampiyonluğumuz var.
En başarılı dönemimizi tartışılmayacak şekilde Tanjevic ile yaşamışız...
Ama adamın hak etmediği her türlü küfürü yediği yetmiyor,
Bir de deplasmanda kazanamama sendromumuz onunla başlatmış oluyor...
Hayır döküldüğümüz sezon dahi Top 16 görememize rağmen 5 deplasmanda 2 galibiyet almışız...

Tanjevic kadar haksız eleştirilen bir insan daha görmedim Fenerbahçe'nin başında...

Edit: Kastettiğiniz Galatasaray deplasmanıysa kusura bakmayın. Tanjevic için haksız bir şey duyunca dayanamıyorum, savunmaya geçiyorum...

ama burada nemenija kardeşimin deplasman ile kastı derbi maçları avrupa maçları değil

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Okan Y. yazdığı için soruyorum: Furkan Aldemir'in Fenerbahçe'ye karşı bir yanlışı oldu mu? Ben duymadım. Kaçırmış olabilirim.

Yanlışı derken, Emre Belözoğlu gibi Galatasaray forması giydiği zamanlar bir Ankaragücü maçında hakeme "bilmem nesine koduğumun Fenerlisi" demesi, yahut Fatih Akyel gibi otobanda arabasıyla Fenerbahçe formalı bir kadını sıkıştırması, Tümer Metin gibi "bilmem ne oğlanı Fener" tezahüratına amigoluk etmesi, Işıl'ı zaten bilirsiniz, vs, vs...

Ben böyle bir şeyini duymadım. Yani sorun Galatasaray veya şu bu formayı giymesi değil; sorun Fenerbahçe'ye pislik yapması... Pisliği mide kaldırmaz.

Ben Furkan'ı koyu Galatasaraylı bildiğim için oraya ekledim. Bir yanlışını ben de görmedim.

Düzeltmiş olayım ben de teşekkürler
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

• Üye

Neyse. anlayan anladı.
  Abi sağolsun bunları sözüm ona büyük FENERBAHÇELİ başkan getirdi(Hiçbir zaman FENERBAHÇELİ olduğuna inanmadım)