Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252832 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemagrak

• Ziyaretçi
besim ;
ahaha tabiri caizse seninle didişmek güzel yahu , belki de işte kavga etmeden zıt fikirlerimizi sunup birbirimizi kırmadan bir şekilde sohbet edebildiğimizi de göstermek adına keyif alıyorum :)
ayrıca Okan ile dostluğumuz senden eskidir , sağolsun sanal alemin bana kazandırdığı bir çok kaliteli insandan birisidir.
Abdi İpekçide beraber maç izlemişliğimiz telefonda dertleşmizliğimiz vardır.
hem sen hemşehrimsin yahu sana torpil geçemem :) daha çok yermem lazım seni ahahahaha

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Hemşehricilik yapmayalım lütfen  :D
Güldürdünüz beni sağolun, hala sinirim geçmedi.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Şu Tofaş olmaza bizi sıkıntıya sokacak bir yenilgi değildi ama play-off için kötü oldu şimdi..

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Ben zoric-kleiza-kenan-melih 4lüsünün çok sıkı ağırlık çalışıp yükleme yaptığını düşünüyorum o yüzden şut oranları düşmüş olabilir.Top 16yı görmeden kesin bir yargıya varmamak lazım ama lig için görüşlerim sabit

cemagrak

• Ziyaretçi

halen mi geçmedi yahu :)
yakın değiliz ki buluşup bi kahve ısmarlıyayım sana kafein iyi gelir kafa dağıtır :)

cemagrak

• Ziyaretçi
besim ;
ahaha tabiri caizse seninle didişmek güzel yahu , belki de işte kavga etmeden zıt fikirlerimizi sunup birbirimizi kırmadan bir şekilde sohbet edebildiğimizi de göstermek adına keyif alıyorum :)
ayrıca Okan ile dostluğumuz senden eskidir , sağolsun sanal alemin bana kazandırdığı bir çok kaliteli insandan birisidir.
hem sen hemşehrimsin yahu sana torpil geçemem :) daha çok yermem lazım seni ahahahaha

Eyvallah, sorun yok!   
Ben o zaman oncekilere cevap vermemeni "sukut ikrardan gelir" olarak aliyorum  ;D

ıskalamış olabilirim her mesajı okuyorum mümkün mertebe  8)
atladıysam hakkını helal et  :P :P

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43

halen mi geçmedi yahu :)
yakın değiliz ki buluşup bi kahve ısmarlıyayım sana kafein iyi gelir kafa dağıtır :)
Geçmiyor be dostum zaten yenildik mi o gün zor geçiyor birde galatasaraya yenilmek deli ediyor beni.
Gönlümüz bir dostum içmiş kadar oldum , teşekkürler.
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 00:05:34 Gönderen: özcan özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

cemagrak

• Ziyaretçi
besim ;

Eyvallah, sorun yok!   
Ben o zaman oncekilere cevap vermemeni "sukut ikrardan gelir" olarak aliyorum  ;D

Canin sagolsun.  Bu arada, Gurol Abi'deki sessizligi hayra mi yormali bilemiyorum.

hepimizde olduğu gibi galatasaray yenilgileri onuda çok üzüyor hatta çok derinden üzüyor
sakinlik iyidir gürol abim için :)

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Vidmar ve Bo bu takımın savunması için olmazsa olmaz oyuncular.Tofaş ve Banvit maçlarında bunu acı bi şekilde tecrübe etmiştik zaten.Açıkçası takmın böyle maçlarda galip gelebilmesi için Bo-Bojan-Bjelica/Kleiza üçlüsünün birlikte en az 20 dakika sahada olmaları gerekiyo bunu yapabilmemiz içinde bir adet yerli uzuna ihtiyaç duyuyoruz.Hem Oğuz hemde İlkan için Obradovic'in ciddi bi şans olduğunu ve bu şansı iyi kullanacaklarını düşünüyodum ama görüne o ki ikisinden de bi süre daha faydalanamayacığız nasıl döneceklerinide merak ediyorum açıkçası.İlkan'ı muhtemelen 5 numarada kullanacaktır Obradovic.4 numara oynarkn bile amatörce pozisyon hataları yapan İlkan'ın 5 numaradaki maceralarını merak etmiyo değilim.

Maç hakkında ise iki takımda inanılmaz kötü savunma yaptı ancak skora yansımadı hele Galatasarayın ikinci çeyreğin ortalarında yaptığı bi alan avunması vardı ki evlere şenlik.Cezayı kesemedik gerçi o bölümde.Galatasayı son maçlarda izleyenler zaten bu maçtaki ana hucum planlarını ikili oyunlar üzerine kuracağını tahmin edebilirdi  zaten de öyle başladılar.Bundan önce ikili oyunları forvetten yardım getirerek savunmayı başarıyoduk ama maçın başında cenk ve macvandan gelen üçlükler bu savunmadan çabuk vazgeçirdi bizi, Bo'da oyuna girip savunma ve hucumda takımı toplayınca maç ortaya geldi.

2.devre ise zaten üstünde konuşulmaya değmeyecek kadar kötü oynadık Ender'in istatitistik kağıdına bakınca ne kadar kötü oynadığımız açıka görülüyo...

bireysel performans olarakta Bojan'ın bu kadar sinmesine anlam veremedim ve yakıştıramadım helede partian deplasmanında yaptıklaından sonra..

Zoric ise sene başından beri haya kırıklığı yaratmaya devam ediyo hucumda istenileni verememesini  teo,diamantidis gibi bi guardımız olmamasını bağlıyordum ama bugün emir öyle toplar verdiki eline alda at dercesine ama neler kaçırdı neler...

Takımın sene sonu geleceği nokta ile play offa nerden girerse girsin rahat şekilde şampiyon olacağına inancım tam bunu "zaten şampiyon olacağız bu maça üzülmeye gerek yok"anlamında kendimi avutmak için söylemiyorum her türlü galatasaray mağlubiyeti beni üzer hemde fazlasıyla...

Bugün şunu öğrenik ki Obradovic'te insan ve o'da hata yapabilir Vidmar'ın kadroda olmaması çok büyük bi hataydı bence...
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Kaya Peker takımda olsaydı keşke. Biraz savunma yapabilen bir Türk uzuna öyle çok ihtiyacımız var ki
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Şu takımın koçu obradoviç olmasa Toz duman olurdu ortam...

Neyse benim söyleyecek 1-2 kelamım vardı Obradoviç hatrına susuyorum..Ama Ömer Onan ve Barış ermişin 1 sn oynamamasının aslında anlatılacak bir yanı yok gibi..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye

Neyse benim söyleyecek 1-2 kelamım vardı Obradoviç hatrına susuyorum..Ama Ömer Onan ve Barış ermişin 1 sn oynamamasının aslında anlatılacak bir yanı yok gibi..
en çokta şunu merak ediyorum acaba bizim İzzet'in, Ömer'in, Barış'ın neden oynamadığını sorguladığımız kadar bu oyuncular kendilerini sorguluyor mu ben niye oynamıyorum diye?bence hayır.

yakında Obradovic Yugoslav milliyetçiliği yapıyo ondan oynatmıyo bu oyuncuları goygoyu dönmeye başlarsa hiç şaşırmam...

Ayrıca bu takım 3 gün önce cska'yı yendi bi zahmet toz duman olmasın ortalık

@Phenom_07,

Kaya'nın yapacağı savunma batsın..

« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 01:59:28 Gönderen: ErdemFB »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara

en çokta şunu merak ediyorum acaba bizim İzzet'in, Ömer'in, Barış'ın neden oynamadığını sorguladığımız kadar bu oyuncular kendilerini sorguluyomu ben niye oynamıyorum diye?bence hayır.

yakında Obradovic Yugoslav milliyetçiliği yapıyo ondan oynatmıyo bu oyuncuları goygoyu dönmeye başlarsa hiç şaşırmam...

Ayrıca bu takım 3 gün önce cska'yı yendi bi zahmet toz duman olmasın ort
alık..

Son olarak Kaya'nın yapacağı savunma batsın..
  Erdem hocam size sonuna kadar katılıyorum.Barış Ermiş'in Rixos Cup'ta sergilediği performans değil forma almaya antremana bile çıkmaya yetmez.Can Sonat cesaret edip sormuştu Obradovic'e (hangi cesaretle o da ayrı mesele) İzzet neden oynamıyor diye,Obradovic daha çok çalışması gerekir demişti.Zaten o fizikle ne euroelague'de ne tbl'de 4 oynayamaz hele 5 hiç oynayamaz dayaktan beter ederler.Kaya konusunda size katılıyorum.

gurol1967

• Ziyaretçi
besim ;

Eyvallah, sorun yok!   

Canin sagolsun.  Bu arada, Gurol Abi'deki sessizligi hayra mi yormali bilemiyorum.

Hayır diyelim Besim'cim ne söyleyelim çok şey var da hepiniz gayet güzel yorumlamışsınız zaten.

Bu arada bu kadar gergin ve üzücü maçla ilgili hemen hemen hiç etik dışı,istemediğimiz yorum yapılmaması da
bizim adımıza sevindirici.Tüm yorum yazan dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye

en çokta şunu merak ediyorum acaba bizim İzzet'in, Ömer'in, Barış'ın neden oynamadığını sorguladığımız kadar bu oyuncular kendilerini sorguluyomu ben niye oynamıyorum diye?bence hayır.

Ayrıca bu takım 3 gün önce cska'yı yendi bi zahmet toz duman olmasın ort
alık..

Son olarak Kaya'nın yapacağı savunma batsın..
  Erdem hocam size sonuna kadar katılıyorum.Barış Ermiş'in Rixos Cup'ta sergilediği performans değil forma almaya antremana bile çıkmaya yetmez.Can Sonat cesaret edip sormuştu Obradovic'e (hangi cesaretle o da ayrı mesele) İzzet neden oynamıyor diye,Obradovic daha çok çalışması gerekir demişti.Zaten o fizikle ne euroelague'de ne tbl'de 4 oynayamaz hele 5 hiç oynayamaz dayaktan beter ederler.Kaya konusunda size katılıyorum.
Obradovic zaten ilk geldiğinde söylemişti  "Türkiye'de yabancı sınırlaması var ve yerli oyuncular yeterince çalışmıyo ben buna müsade etmem"diye. bunun üstüne bu oyuncular niye oynamıyo diye sorgulamak bence yanlış.herşeyi açıklamaış zaten o cümlesinde.