Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252867 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Fenerbahçe Zorlanmadan Kazandı
« Yanıtla #510 : 14 Aralık 2013, 17:54:56 »
Fenerbahçe Zorlanmadan Kazandı

Evimizde ligin zayıf ekiplerinden Royal Halı Gaziantep BŞB'sini konuk ettiğimiz maçta 2. periyotunun sonunda yakaladığımız seri sayesinde maçı 81-66 kazandık.

Bu galibiyetle 10. maçımızda 7. galibiyetimizi alırken, Gaziantep ligdeki 8. mağlubiyetini aldı.

Luka Zoric 14 sayı-5 ribauntla maçı tamamlarken, Kaptan Ömer Onan 14 sayı, Linas Kleiza 13 sayı-3 asist, Gasper Vidmar 12 sayı-6 ribaunt, Emir Preldzic 5 sayı-9 asist-6 ribaunt, Nemanja Bjelica 8 sayı-5 ribaunt-3 asist, Metecan Birsen 6 sayı, Bo McCaleb 4 sayı-4 ribaunt-2 asist, Kenan Sipahi 3 sayı-2 asist ve Melih Mahmutoğlu 2 sayı yaptı.

Gaziantep'de ise JR Bremer 14 sayı-4 asistle oynarken, Terrico White 14 sayı-5 ribaunt, Oliver Stevic 9 sayı-4 ribaunt, Murat Göktaş 9 sayı-4 ribaunt ve Domen Lorbek 8 sayı yaptı.

Parkede Fener
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Lig tv nin muhabirini de ayak üstü azarladı reyis  ;D
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2013, 17:56:12 Gönderen: finkployd »

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Obradovic İzzet'le ilgili gelen soruya , Hak eden oyuncuları oynattım. Hatta hak etmeyen bazı oyuncuları bile oynattım dedi.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Maça maalesef iyi başlamadık ve ilk periyotta 22 sayı yedik.Fakat kalan 3 periyotta sadece 44 sayı yemek güzel.Umarım Ömer Onan bu performansını devam ettirir.Hem lig hem euroleague'de süre alırsa Bojan-Emir rahatlar.Zoric son 2 maçtır iyi oynuyor.Kleiza 6/6 2s 0/2 3s isabetiyle oynadı.Kleiza'da iyiydi.Barış Ermiş hayal kırıklığına uğrattı beni,bulmuşsun forma şansını değerlendir.Artık şu basın mensupları Obradovic'e İzzet'i sormasınlar adamın kendisini geliştirip oynamaya niyeti yok.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
melih eliyle değil ama ayagıyla attığı 3lük: https://vine.co/v/h2DZ0iejvKn
kenan asist vidmar smaç : https://vine.co/v/h2DTDHUVXm7
bu da mükemmel top çevirme sonucunda vidmar asisti kenan basketi : https://vine.co/v/h2D2MD2dqIY

Çok teşekkürler. Makbule geçti. :)

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Üzüldüm spikere :D Kötü niyetli sormamıştı ama birden patladı koç :)

İzzet olayı çok farklı bir olay belli..

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
melih eliyle değil ama ayagıyla attığı 3lük: https://vine.co/v/h2DZ0iejvKn
kenan asist vidmar smaç : https://vine.co/v/h2DTDHUVXm7
bu da mükemmel top çevirme sonucunda vidmar asisti kenan basketi : https://vine.co/v/h2D2MD2dqIY

Çok teşekkürler. Makbule geçti. :)
ne demek abi :)

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Obradovic İzzet'le ilgili gelen soruya , Hak eden oyuncuları oynattım. Hatta hak etmeyen bazı oyuncuları bile oynattım dedi.

Oynayan oyuncular bu mesajı alır umarım, Melih gün geçtikçe kötüye gidiyor ilk başta bu kadar iyi performans beklemiyorduk ama haftalar ilerledikçe kötü oynamaya başladı. Maçı izleyemedim bu hafta nasıl oynadı yorum yapamayacağım.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya

Oynayan oyuncular bu mesajı alır umarım, Melih gün geçtikçe kötüye gidiyor ilk başta bu kadar iyi performans beklemiyorduk ama haftalar ilerledikçe kötü oynamaya başladı. Maçı izleyemedim bu hafta nasıl oynadı yorum yapamayacağım.

Kötüydü.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43

Kötüydü.

Melih'in sıkıntısı gerçekten yükleme yapması mı?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
istatistikler şurada bulunsun.
bugün ailecek salondaki yerimizi aldık
izlenimlerimi anlatayım.

çocuklar ile hazırlanıp evden çıkmak zor zanaat olduğu için maça 5 dakika kala anca Ataşehir'e varabildim. Şöyle bir araba ile salonun etrafında park için turladıktan sonra kendimi feda ettim ve maçın başını kaçırmamak için salonun hemen altındaki paralı otoparka arabayı bıraktım. Hani değnekçi kardeş bildiğin değneğini soktu  ??? öyle böyle değil feci değnekledi adının hakkını verdi , 2 saat için 15 tl yi bayılınca bi maça girişte konsantrasyon kaybı yaşamadım desem yalan olur.  :D

biz tam salona girdik koltuğumuza oturduk ve tam önümde Melih ayağı ile 3 sayılık basket attı :) Melih kendisine psikolojik olarak baskı yapıyor , bu çok bariz belli , neyse hücum ritmini tekrar bulacaktır inanıyorum .

Hocam Bogdan'ı dinlendirmiş onu sonradan fark ettim .

Bu maç belki de sezon başından bu yana topu pota altına en çok indirdiğimiz maç olmuş olabilir
Zoriç ve Vidmar' ı bence iyi besledik ve onlarda hakkını verdiler.

Kleiza 2nci ve 3ncü çeyrekte bizi hücumda ayakta tuttu , halen daha fazla hücumda kullanmamız gerektiğini düşünüyorum ama ondan gelen 3 asist güzeldi. O bile topu içeri indirmek için bayağı çabaladı bunlardan 1 tanesinde ( 3ncü çeyrek ) top kaybı yaptı.

İlk çeyrekte Bjelica hücumda bi pozisyon saçmalayınca Obradoviç hem sağlam fırça kaydı fırça sonuda pekiştirmek amacı ile koluna bi güzel vurdu :)

Bo çok özel bir adam , o varken savunma direnci 3 kademe yükseliyor , maçı kopardığımız 2nci çeyrekte hem top çalmaları hemde yaptığı iyi savunma ile etkin rol oynadı. 2nci çeyrek aldığı bir savunma ribauntu çok estetikti.

Emir halen biraz yorgun gibi duruyor ama inanılmaz oyun zekası var. çok güzel asisteleri vardı, Bjelica ile yaptıkları alleyoop çok güzeldi , aslında o alleyoop un aynısını Kenan-Bjelica yapacaktı ama olmadı ..

Ömer bugün 2nci çeyrekte savunmaya Bo ile beraber direnç katan diğer isimdi . oyunun yönünü iyi değiştirdi , top çaldı savunma yaptı devamlı potaya drive etmesi güzeldi ve bayağı bir faul aldı hatta asist bile yaptı :)

Maça Kenan ile başlamadı hoca onu sonradan oyuna soktu , 18 yaşında olduğu unutmasın bence ..
Vidmar'a yaptığı asist mükemmeldi..

bugün bence hücumda topu çok dolaştırmaya çalıştık , en uygun adam bulunmaya çalşıldı , her zaman yapılmasa da ikinci yarı özellikle 3 4 tane çok güzel hücumlar izledik. kullandığımız 3 sayılık atış da normal standartlarımızın çok altında kaldı. bugüne özel kafalarda ilk amaç mutlaka top pota altına inecek veya en uygun adam bulana kadar topu dolaştıralım oldu..

Salonda Obradoviç'e hem büyük sevgi hemde büyük saygı var, bir pozisyonda hakeme ısrarla itiraz edince ''teknik faul '' çaldu hakem , sus pus oturan bizler ve bütün salon acayip bi tepki gösterdi , hakem arkadaş tabi hemen eyyama başladı ve bir sonraki pozsiyonda haksız yere bize topu verdi. nefret ediyorum eyyamcı zihniyetten :)

ayrıca '' değnekleme '' işlemi mısır patlağı satan abiyede bulaşmış.. o da sağolsun bizi değnekledi :)
eleman zeki tabi çocukları görünce bi sağdan bi soldan '' mısır mısır '' diye bağırınca bizimkiler de tabi hemen '' baba mısır al  '' demesiyle eylem başlamış oldu . 2 kutu mısırcığa 20 tl verip sonra mal mal para üstü bekleyen ben mısırların tanesinin 10 tl olduğunu anlayınca mısır kutularını da yemeğe karar verdim :) :)
haaa unutmadan dünyanın en pahalı minik böğürtlenli keki de burada tanesi 5 tl cik ...

Cemal kardeşim tam arkamda idi onunla pahalılık üzerinden sohbet ederken buranın VAran Afyon tesislerinden bile daha pahalı olduğuna karar verdik , orası da pahalı ama en azından para üstü veriyorlar yahu  >:(

güzel bir haftasonu oldu ..
darısı haftaya Karşıyaka maçına diyorum ...

edit : resim çekmeye pek fırsatım olmadı ama maç ile ilgili elimde olan tek resim de bu  8)

« Son Düzenleme: 15 Aralık 2013, 00:10:15 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Cem kardeşim o kadar güzel anlatmışsın ki hem maçı hem olayları,sanki arkanda bende seni izliyormuşum gibi hissettim bir an :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem kardeşim o kadar güzel anlatmışsın ki hem maçı hem olayları,sanki arkanda bende seni izliyormuşum gibi hissettim bir an :)

eyvallah değerli öğretmenim :) bi işe yaradıysam ne mutlu bana  8) 8)

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43

eyvallah değerli öğretmenim :) bi işe yaradıysam ne mutlu bana  8) 8)

Estağfurullah o nasıl söz kardeşim.
Resimleri yeni yükledin sanırım. Maşallah kardeşim,Allah nazarlardan korusun.
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2013, 00:52:46 Gönderen: özcan özdemir »

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Cem Ağrak

ayrıca '' değnekleme '' işlemi mısır patlağı satan abiyede bulaşmış.. o da sağolsun bizi değnekledi :)
eleman zeki tabi çocukları görünce bi sağdan bi soldan '' mısır mısır '' diye bağırınca bizimkiler de tabi hemen '' baba mısır al  '' demesiyle eylem başlamış oldu . 2 kutu mısırcığa 20 tl verip sonra mal mal para üstü bekleyen ben mısırların tanesinin 10 tl olduğunu anlayınca mısır kutularını da yemeğe karar verdim :) :)
haaa unutmadan dünyanın en pahalı minik böğürtlenli keki de burada tanesi 5 tl cik ...

Cemal kardeşim tam arkamda idi onunla pahalılık üzerinden sohbet ederken buranın VAran Afyon tesislerinden bile daha pahalı olduğuna karar verdik , orası da pahalı ama en azından para üstü veriyorlar yahu  >:(

güzel bir haftasonu oldu ..
darısı haftaya Karşıyaka maçına diyorum ...

edit : resim çekmeye pek fırsatım olmadı ama maç ile ilgili elimde olan tek resim de bu  8)

Çocuklara bilet arası aldıları mı abi, orada değneklemesinler bari :D